lazeto 4,742 Posted January 7 Share Posted January 7 A Tale of Thousand Stars (นิทานพันดาว) Приказка за хиляди звезди Страна: Тайланд Също така известен като: Ni-than Phan Dao По BL новелата на: Bacteria – „นิทานพันดาว“ Година на излъчване: 2021 – Януари – 29 старт Време на излъчване: Петък Жанр: Драма, Романс, BL Канал: GMM One Епизоди: 10 Режисьор: Backaof Noppharnach Chaiwimol Субтитри: Английски Участват: Pirapat Watthanasetsiri (Earth) като Phupha Sahaphap Wongratch (Mix) като Tian Sarunchana Apisamaimongkol (Aye) като Torfun Nawat Phumphotingam (White) Krittanai Arsalprakit (Nammon) Thanawat Rattanakitpaisarn (Khaotung) Резюме: Учителка, работеща като доброволец, загива при трагичен инцидент. Сърцето и бива трансплантирано на момче на име Тиан. Чрез поредица от дневници, Тиан научава за живота и; нейните тайни и интереси. Включително и за обещанието, дали си с офицер Фуфа, да преброят хилядите звезди, греещи над тях. В последствие, Тиан решава да тръгне по нейните стъпки и да изпълни мечтата и. Тиан също започва като учител – доброволец и опитва да се сприятели с Фуфа. Само че той е привидно студен. Малко по малко, двамата се сближават, а сърцето на Тиан започва да бие бързо всеки път, в който офицерът е край него. Ще могат ли Тиан и офицерът да изпълнят обещанието за хилядите звезди в тази опасна местност, по време на война? Свали с английски субтитри Свали с български субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 5 2 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,071 Posted January 19 Share Posted January 19 Официално видео на песента (20.01.2021) 2 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,071 Posted January 20 Share Posted January 20 Официално видео на песента 3 1 Quote Link to post Share on other sites
desini 574 Posted January 30 Share Posted January 30 Koй знае защо нямах големи очаквания към този сериал, но ме изненада супер приятно. Първа серия е много качесвено заснета, увлекателна, действието се разви бързо и играта на актьорите беше на ниво. Има химия и тръпка още от първите съвместни сцени с главните. Не ми се искаше да свършва. С нетърпение очаквам следващите, където явно ще се наслаждаваме на селска романтика и красива природа. 3 2 Quote Link to post Share on other sites
NellyQ 21 Posted February 1 Share Posted February 1 Влюбена съм в режисьор Backaof още от момента, в който изгледах Dark Blue Kiss, в последствие и другите му продукции (Our skyy, He's Coming to Me, Still2gether). Тук, не само, че не че разочарова, но и ми хареса повече, отколкото очаквах. Начинът на заснемане много ми напомня на корейски сериал от 2016-2017г., не знам дали наистина методите имат нещо общо. Смея да кажа, че Мix се нарежда в личните ми Топ 7 на най-добрите актьори, който съм виждала в BL сериал, макар това да е първата му работа като такъв, и да има само един епизод. Earth ми е страшно сладък, както и останалите познати лица от каста като Aye, White, Khaotung, Drake. Както каза режисьор Бекоф - време е Earth да се докаже и затвърди като актьор! Нещо абсолютно незначително - обожавам акцента в декора на стаята на Тиан - лампичката с буквите, които изписваха Bad Buddy - предстоящия бл сериал на режисьора. Подобни закачки винаги са ми харесвали, смятам, че показват внимание към детайлите. Специалният епизод за „зад кулисите“ много ме впечатли, беше интересно да видя как се е създал сериала. Нямам търпение да видя какво ще се случи оттук нататък, наистина се надявам да ми хареса повече от всички продукции на Backaof! 5 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,071 Posted February 2 Share Posted February 2 1000stars 4 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,071 Posted February 11 Share Posted February 11 Reaction 1 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,071 Posted February 15 Share Posted February 15 Eyes Can't Lie 2 Quote Link to post Share on other sites
Vduhnovenie 19 Posted February 15 Share Posted February 15 Гледам текущо сериала и съм очарована от представянето на актьорите, историята и мястото, на което се развива действието. Надявам се да бъде преведен. 3 Quote Link to post Share on other sites
lady of the lake 449 Posted February 15 Share Posted February 15 @Vduhnovenie, работи се по сериалчето. Можеш да следиш прогреса му в темичката ни в настоящи проекти 6 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,071 Posted February 15 Share Posted February 15 Behind The Scenes 3 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,071 Posted February 19 Share Posted February 19 Off-Gun Fun Night Гости в епизода Earth & Mix 1 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,071 Posted February 23 Share Posted February 23 Време за оригами 2 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,071 Posted February 27 Share Posted February 27 Благодарности за отзивите 4 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,071 Posted March 20 Share Posted March 20 A Tale Of A Thousand Stars Версия изпята от Aye Sarunchana, която играе Torfun. 3 Quote Link to post Share on other sites
lady of the lake 449 Posted March 20 Share Posted March 20 On 2/27/2021 at 3:27 PM, niran said: Благодарности за отзивите Много са ми сладкиии! Как само се гледат докато уж трябва да говорят на нас зрителите 4 Quote Link to post Share on other sites
desini 574 Posted April 3 Share Posted April 3 Изгледан. Много хубав сериал - качествено заснет, с добра игра, много красива природа, поучителен, истински, трогателен, докосващ, никаква пошлост или вулгарност, много човешки. И драматичен, и забавен и романтичен. Прекрасен финал. Много съм доволна, беше удоволствие да му се насладя от първата до последната секунда. 3 2 Quote Link to post Share on other sites
niran 1,071 Posted April 4 Share Posted April 4 A Tale Of A Thousand Stars Версия изпята от Earth Pirapat, който играе Phupha. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts