Jump to content

Jeong Sewoon


skofiild

Recommended Posts

В излъчването на 'Immortal Song' певецът / автор на песни Jung Se Woon на 10 април се състезава срещу вокалисти-ветерани за епизод, посветен на музиката на фолк дуото от 1980 г. Siinkwa Chonjang.

На този ден Jung Se Woon избра да преработи „Good Country“ на Siikhwa Chonjang, песен, която изобразява мечтите и надеждите на сънародниците, копнеещи за земя, свободна от проблеми и конфликти. За версията си от 2021 г. Jung Se Woon подчерта копнежа, с който хората се бориха през последната година поради пандемията COVID19, да не могат да видят лично приятели и близки.

 

Off Topic

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата седмица Sewoon, заедно с Wonjin от Cravity пуснаха кавър изпълнение на песента на Monsta X "Someone's Someone". Много приятно звучи.

 

 Днес излезе видео как са го записали това тяхно изпълнение..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпълнява OST към драмата My Roommate is a Gumiho. Песента излезе днес.

(JEONG SEWOON) - DOOR (Your Moon) (간 떨어지는 동거 OST) My Roommate is a Gumiho OST Part 1

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се навършват 4 години от дебюта му и Se Woon пусна специалния си танцов клип за „Just U“.

Изпълнителят дебютира с „Just U“ и първия си мини албум „Part.1 Ever“ през 2017 г., след като пропусна да се присъедини към Wanna One само с 1 място. Jеоng Se Woon пусна специалния танцов видеоклип за дебютната си песен като подарък за феновете на четвъртата годишнина.

 

[Special Clip] 정세운 'JUST U' Special Dance practice

 

А тук да си припомним и самата песен.

Off Topic

 

[MV] 정세운 - JUST U with Sik-K (Prod. GroovyRoom) (JEONG SEWOON)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jeong Se Woon разказва за любовта си както към музиката, така и към феновете си за списание „Noblesse Men“
 

На 26 октомври KST, корейското мъжко списание пусна предварителен преглед на функцията, включително картинни изображения и част от интервюто. На изображенията Jeong Se Woon показва увереност като певец и автор на песни, докато позира с китара, като излъчва мъжествена рокзвездна аура.

По време на интервюто певецът изрази дълбоката си признателност към феновете си, като каза: "Те са наистина креативни. Тяхната личност съвпада с моята, която изглеждам тиха, но всъщност не съм."

Когато го попитаха за силата му, той отговори: „Аз съм човек, който може да се занимава с музика за дълго време. Музиката трябва да се развива с времето и мисля, че музиката е толкова забавна и ми е приятно да я уча. В бъдеще аз искам да стана певец, който е любопитен какво ще излезе."

"Наистина ме привлича да мога да разкажа историята си и да изразя мислите си. Силата на музиката е по-силна от всичко", продължи той, обяснявайки защо толкова се наслаждава на музиката. "Трудно е да промениш мнението на човек за нещо, но музиката наистина може. Музиката е нещо силно, което ме подкрепя, когато съм и щастлив, и тъжен."

Междувременно пълната статия може да се види в изданието на „Noblesse Men“ от ноември 2021 г.

 

1635685554-20211026-1.jpg 1635685554-20211026-3.jpg

 

Off Topic

 

1635685554-20211026-2.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко ъпдейт и в тази тема...

 

В епизода на 7 ноември на SBS Kim Young Chul's Power FM, певецът и автор на песни Jеоng Se Woon представи песента си „21st Century Chameleon“.

„21st Century Chameleon“ е песен, написана и изпята от Jеоng Se Woon и Kim Ah Hyeon, изпълнена в „K-Pop Star 3“. В този епизод той говори за това как е избрана тази песен и това, което най-много шокира всички, е краткият период от време, необходим на Se Woon, за да завърши написването и аранжирането на песента. Той разкри: „Спомням си, че написах тази песен за една седмица и работех с членовете на групата, за да организираме изпълнението набързо.“

В отговор на това  Kim Young Chul беше изненадан, казвайки: "Удивително е, че написахте толкова добра песен само за седмица."

 

Вижте "21st Century Chameleon"...

 

***

DinDin пусна музикалния си видеоклип към „To You“ с участието на Jеоng Se Woon.

В MV, DinDin и Jеоng Se Woon изпълняват на покрива, докато слънцето залязва. „To You“ е заглавната песен от EP албума на рапъра „Noise House“.

В „Noise House“ DinDin изрази: „Исках да предам ехото на музиката, която обичах да слушам като дете. Работих върху различни жанрове песни и се опитвах да ги накарам да резонират. Разбрах колко труден е процесът. Това е албум, който ми напомни какво е музика. Една шумна къща, която може да бъде шум за някого или малко ехо за някой друг. За тези, които четат това, се надявам, че може да бъде малко ехо."

(DINDIN) - 너에게 (To You) (Feat. 정세운 (JEONG SEWOON)) MV

 

***

Гледайте концерта на KOCCA „K-Music Week, ден 3“ от 20 ноември.

Пълен състав:

BoA, ITZY, Adoy, Hot Issue, ARIAZ, Jeong Sewoon, Woo Jinyoung, Katie

Водещ: Jung Jiso

 

Off Topic

 

 

 

***

На 11 март лейбълът на Jеоng Se Woon Starship Entertainment разкри, че той е дал положителна проба за COVID-19 днес. Starship обясни: „На 10 март Jеоng Se Woon даде положителна проба след комплекта за самотестване, който използва превантивно, и веднага отиде в болницата за PCR тест. Той даде положителен тест за COVID-19 на 11 март.“

Етикетът допълнително увери феновете, че Jеоng Se Woon е завършил втората си доза от ваксината срещу COVID-19 и не страда от никакви сериозни симптоми. Той временно ще вземе пауза от графика си, докато се възстановява у дома.

Изт.

 

***

Певецът и автор на песни Jung Se Woon се трансформира в писател и публикува книгата си с есета „Cherished and Conrished Words“ през април.

„Cherished and Conrished Words“ е младежко есе, което преплита 100 творби, 100 снимки и 100 песни, за да улови младостта през двадесетте години. Jеоng Se Woon спокойно и остроумно изразява своите притеснения и надежди чрез истории, които са свързани и утешителни. Той също така включи емоциите от вглеждането в собствените мисли и чувства днес, отраженията на себе си вчера и опитите да се нарисува утрешната версия на себе си.

Междувременно Jеоng Se Woon дебютира през 2017 г. и се утвърди като талантлив певец и автор на песни, като композира, пише и продуцира. Той също така показа доброто си чувство за забавление чрез вариететни предавания и участва в OST на различни хитови драми, включително „What's Wrong With Secretary Kim“, „Extraordinary You“ и др.

Книгата с есета на Jеоng Se Woon беше публикувана на 6 април KST.

 

1648534493-download-41.jpg 1648534487-download-39.jpg

 

***

Jeong Se Woon се подготвя да се завърне!

На 24 април KST Starship Entertainment обявиха завръщането на идола през май с тийзър изображение „очаквайте скоро“ за неговия 5-ти мини албум „Where is My Garden!“. Тийзърът загатва за игривото пролетно настроение на албума с розово розов фон и фазата „ТИ СИ“, украсена с гигантско червено сърце „O“, дъга „U“ и забавни драскулки с цветя.

Междувременно  „Where is My Garden!“ е насрочено за пускане на 11 май.

1650797405-image.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...