Jump to content

Recommended Posts

Cai Xukun

kun-800x800.jpg

Xukun, по-известен с мононима Kun (стилизиран като KUN),

е китайски певец и композитор, танцьор, актьор и рапър.

Дебютира на 18 октомври 2016 г.

 

Сценично име: KUN / Cai XuKun (蔡徐坤)
Истинско име: Cai XuKun (蔡徐坤)
Рожден ден 2 август, 1998
Зодия: Лъв
Височина: 184 cм
Тегло: 65 kг
Кръвна група: A
Instagram: caixukun
Weibo: @caizicaixukun
Youtube: KUN

 

Биография:

 

Off Topic

 

 

Ранен живот
Кун е роден на 2 август 1998 г. във Wenzhou, Zhejiang, но частично прекарва детството си в Huaihua, Hunan с баба и дядо и по-късно израства в Shenzhen, Guangdong. По време на в началното училище той е избран за помощник на директора и президент на студентския съюз и различни състезания по писане на есе. Кун също е избран за кандидат за групата TFBoys, но решава да се съсредоточи върху своете учение, тъй като родителите му смятат, че той е твърде млад, за да влезе в света на развлеченията.  След дипломирането си той се премества в Shenzhen, за да завърши Nashan Experimental High Schoo. На около 16-годишна възраст той учи и в гимназията Grace Brethren в Сими Вали, Калифорния, САЩ. [16]

Кариера
2012–2014: Начало на кариерата

През април 2012 г. Кун участва в естрадното шоу Up Young! и се озова в националния топ 200 и му позволи да излезе на сцената.  През август същата година Кун започва актьорската си кариера, играейки ролята на тийнейджърската версия на Du Yu Feng (изигран от Lee Joon-hyuk) ) в „Half A Fairytale“. След това той също играе ролята на Xixi в телевизионния сериал на Hunan TV "女 刑警 李春春 (Police Woman Li ChunChun)". През 2014 г. той играе тийнейджърската версия на Huo Ke (изигран от He Jiong) в Lock Me Up, Tie Him Down. 

2015–2017: Super Idol (星动亚洲)
През 2015 г. Кун се завърна от САЩ, за да участва в южнокорейското реалити шоу Super Idol. Предаването е продуцирано от Anhui TV, в партньорство с южнокорейската излъчваща мрежа MBC. По време на двата сезона на шоуто, Кун изпитва постоянен натиск и ожесточена конкуренция от страна на други участници, получавайки интензивно обучение за идол. След период от около две години в шоуто, уменията за изпълнение на Кун забелязаха безпрецедентно подобрение, което му спечели място в Топ 3. В края на сезон 2, Кун се завърна в Китай, където дебютира като член на китайската момчешка група SWIN под ръководството на Yihai Entertainment Company. Тъй като по това време групата вече беше натрупала значителна фенска база, дебютът беше силно очакван както от членовете, така и от техните фенове. Въпреки това, поради лошото управление на Yihai, групата рядко имаше възможности за представяне и публични изяви, което доведе до намаляваща база от фенове и популярност. В началото на 2017 г. Кун заведе дело срещу Yihai Entertainment Company за прекратяване на договора му. 

2018: Idol Producer (偶像 练习 生) и покачване на популярността
След период на латентност от развлекателната индустрия, Кун реши да се присъедини към Сезон 1 на риалити шоуто за оцеляване Idol Producer като независим стажант в края на 2017 г.

Кун изпълни самостоятелно написаната си и самостоятелно композирана песен „I Wanna Get Love“ в първия епизод, завладявайки много зрители и съдиите. Въпреки някои противоречия, Кун привлече голяма почитателска база чрез своите умения за изпълнение, присъствие на сцената и чар. Той бързо стана известен и стана гореща тема за дискусии в шоуто за оцеляване. В допълнение към получаването на значително високи гласове след всяко представяне на оценката в шоуто, Кун спечели и ранг №. 1 няколко пъти и поддържа висок ранг в цялата програма. Той получи общо 47 640 887 гласа в крайната оценка, което му спечели централната позиция в крайния състав.  На 6 април 2018 г. Кун официално дебютира като лидер и център на временната китайска момчешка група Nine Percent. 

Скоро след края на Idol Producer,  излезе уеб драмата I Won't Get Bullied by Girls, с участието на Кун, заснета през 2017 г. Кун пое първата си главна роля като Ye Lin с любовен интерес към Ren Xiaoqin (изиграна от Lu Yangyang). Това е тийнейджърска комедийна поредица, която се отличава с отличителен, добре обмислен гардероб и привлича силно влияние от японската манга като средство за постигане на комично облекчение. Благодарение на популярността на Кун по време на излизането, зрителската аудитория достига и поставя нови рекорди почти ежедневно. До 3 май той е достигнал над 5,75 милиона гледания. 

От април до май 2018 г. първият сингъл на Kун "I Wanna Get Love" беше начело на "Сингъл класацията на континентален Китай C-pop" като сингъл номер 1 в Китай в продължение на почти три седмици. В края на май Кун бе избран за една от най-влиятелните знаменитости в Китай. За трите месеца между май и юли Кун имаше пълен график с обиколки на фенове в Китай с Nine Percent. На 2 юни Кун и други членове на Nine Percent направиха първото си групово участие в вариетето Happy Camp. 

През юли Кун създаде свое лично студио. На 2 август 2018 г., на 20-ия си рожден ден, Кун пусна безплатно дългоочакваното ЕР „1“. Първото му EP съдържа три песни „Pull Up“, „You Can Be My Girlfriend“ и „It's You“. Първото парче, "Pull Up", стана незабавен хит и счупи 10 рекорда в QQ Music, най-голямата платформа за стрийминг на музика в Китай. "Pull Up" е написан в съавторство с британския екип за писане на песни Майк Макдермид, Дейвид Брант (който е и продуцент на песента), Раджив Бухори, Фидел Росалес и Райън Къртис.

Той също така монтира сензационния музикален видеоклип за "Pull Up".  По-късно Кун пусна още един сингъл „Wait Wait Wait“ на 23 август, който бързо се изкачи на върха на множество музикални класации. Първият му сценичен спектакъл на „Wait Wait Wait“ беше излъчен в първия епизод на Idol Hits на 7 септември.

На 12 октомври Кун изпълни за първи път на живо „"You Can Be My Girlfriend"“ на „Благотворителната вечер на BAZAAR Stars“ и дари 600 000 RMB за благотворителния проект на Bazaar. През следващите два дни Кун си партнира с MiGu Music и успешно проведе първия си набор от малки почитателски срещи в Ченгду и Шанхай. В последния ден на октомври Кун изнесе първото си сценично представяне на "Pull Up“ на "ELLEMEN Movie Hero Gala“ в Пекин. На 7 ноември Nine Percent издадоха първата си оригинална песен „Rule Breaker“, едно от парчетата в албума им To the NINEs.  Кун е съавтор на текстовете на „Rule Breaker“ и „Good Things“. Rule Breaker е написан от едни и същи автори като "Pull Up", а именно Майк Макдермид, Раджив Бухори, Дейвид Брант, а освен това американският продуцент Кевин Чозен пое ръководството на продукцията.

На дванадесетите годишни награди Migu Music Awards, проведени на 8 декември, „Wait Wait Wait Wait“ на Кун беше класирана сред десетте най-популярни поп песни на годината. Това бе първата голяма награда, получена от Кун за музикалната му работа. На 28 декември TC Candler & The Independent Critics публикуваха своя дългоочакван списък със 100-те най-красиви лица за 2018 г., като взеха предвид големия пул от обществено мнение и предложения , където Кун е класиран като 27th Most Handsome Face in 2018. На 30 декември Кун изпълни „You Can be My Girlfriend“ и „Wait Wait Wait“ на „Концерт за новогодишната вечер на телевизия Zhejiang“. Още на следващия ден той представи първия си сценичен спектакъл "It's You" на „Гала вечер на Нова година на Dragon TV“ в Шанхай. 

2019: Посланик на Китай и Ямайка, нови песни и соло турне
На 10 януари 2019 г. Кун получи титлата „Посланик на добра воля на Китай и Ямайка“ от посолството на Ямайка в Шанхай, Китай. С тази почетна титла Кун призова за взаимен културен обмен между Китай и Ямайка. Той каза, че се надява да се превърне в положителен модел за подражание за по-младото поколение. По-малко от седмица по-късно излезе официалната тематична песен на филма  The Knight of Shadows: Between Yin and Yang, "The Lunar Song" (一起笑出来). Тази песен бележи забележително сътрудничество между Кун и известния кинематографичен актьор и артист, Джаки Чан.

На 18 януари излезе първият епизод на документалната поредица на Cai Xukun Unfinished, инициирана от Weibo. Този кратък видеоклип обхваща различни теми, близки до сърцето му, и се очаква да продължи 12 епизода. На следващия ден Кун пусна артистичен музикален видеоклип към „Wait Wait Wait“, режисиран от Дейв Майерс.  Спечелилият награди режисьор и неговият международен екип създадоха изключително кинематографичен и разказван музикален видеоклип, използвайки поредица от символични елементи, за да намекат за посланието зад песента.

На 5 февруари, първия ден на китайската Нова година през 2019 г., Кун подготви ексклузивно сценично представление за пролетния фестивал на Пекинската телевизия, като изнесе песен, която той написа заедно с други музиканти. "That Spring" (那年春天) бележи първия път, когато той изпълнява песен, която е написана изцяло на китайски. По-късно той разкри намерението си да посвети песента като ексклузивно изпълнение за пекинската телевизия и следователно няма да пусне студийна версия. На 18-ия месец, Кун пуска първия си китайски сингъл "No Exception" (没有 意外). Песента е колаборация между двама музиканти, със композиция от Йога Лин и текст, написан от Кун. Седмица по-късно, на 26 февруари, излезе анимационен музикален видеоклип за "No Exception". Музикалният видеоклип, създаден от група артисти от базираното в Южна Корея студио за издателства и филми, VCRWORKS, използва абстрактни елементи и фрагменти от живота на Кун, за да разкаже историята му. Опитвайки се да свърже собствената си история с личен разказ, като същевременно се приведе в съответствие с общата тема на песента, Кун избра контролиран и мелодичен стил на пеене, когато изнася тази меланхолична балада. „No Exception“ отново се изкачи до номер едно в множество музикални класации в Китай, поставяйки впечатляващ рекорд на платформите за стрийминг на музика за 2019 г. 

На 1 март Кун официално обяви датите за първото си самостоятелно турне „KUN ONE North America / UK Tour 2019“, за да донесе музиката си на феновете във Ванкувър, Сан Франциско, Лос Анджелис, Ню Йорк и Лондон от 4 до 12 април , 2019. Струва си да се отбележи, че билетите за шоутата в Лос Анджелис и Ню Йорк бяха разпродадени онлайн в рамките на първите няколко минути от пускането им в продажба. На 15 март Кун издава първия от първия си DJ микс "Bigger" на Spotify и е едно от парчетата, изпълнявани на самостоятелното му турне през април. Датата на излизане на "Bigger" е планирана за 22 март в Китай.

На 19 април Кун пусна песен, озаглавена "Hard To Get“. Преди пускането на песента, Кун актуализира акаунтите си в социалните медии с три последователни снимки с надписи „H“, „T“ и „G“. Песента е изпълнена за първи път по време на първото му самостоятелно турне. Музикалният видеоклип към тази песен излезе малко по-късно от очакваното, но беше издаден на 3 май чрез новия канал на Kun в YouTube. Музикалният видеоклип към "Hard To Get" е гледан над 10 милиона пъти в YouTube и 100 милиона пъти в неговия Weibo.

На 16 май Кун присъства на церемонията по откриването на Седмицата на азиатския филм и телевизия. На 24 и 25 май Кун завърши последните две предавания от турнето си KUN ONE в Торонто и Ванкувър.

Кун беше поканен да бъде гост-съдия за 11-ия епизод на World's Got Talent, заснет в Хунан, Китай. Той също така представи специално изпълнение с микс от "It's You" и "Hard To Get". Епизодът беше излъчен на 28 юни и веднага се превърна в Гореща тема на Weibo. За първи път в историята си програмата беше най-обсъжданото естрадно шоу за деня. 

На 26 юли Kun пусна EP YOUNG, който се превърна в огромен хит в класациите. Музикалният видеоклип е заснет на множество места по света, включително Шанхай, Сеул, Тайпе, Пекин и Лос Анджелис. Кун участва активно в процеса на създаване, включително продуциране, създаване на идеи за музикалното видео, редактиране на музикалния видеоклип, подпомагане на хореографията и проектиране на корицата на ЕР. След пускането си, песента веднага се изкачи високо в класациите и в момента е продала над 63 милиона копия, което държи рекорда на най-високите копия на дигитални албуми, продадени през 2019 г. Само за 1 минута и 21 секунди ЕР постигна 9 от наградите на QQ Music и предизвика създаването на още две сертификации. Общо ЕР е спечелил повече от 20 милиона юана.

На 31 октомври Кун изпълни най-новия си сингъл „Rebirth“ (重生) за наградите Fresh Asia Music Awards за 2019 г. и го издаде на 15 ноември. Той беше официално преиздаден през януари 2020 г. като колаборация с известния американски продуцент и DJ Kshmr, това беше пробив за Кун, тъй като за първи път той някога си сътрудничи с чуждестранен изпълнител за сингъл. Песента изразява желанието на Кун да пробие черупката си и да му покаже безстрашна страна. Аранжиментът създава усещане за празнота и мистериозните EDM елементи се комбинират с неговото избухващо отношение. Текстът е написан от самия Кун, което прави песента лична за него и описва поредната стъпка в пътуването му.

2020 г. - настояще: Youth With You
В началото на януари 2020 г. бе обявено, че Кун ще бъде представител на iQiyi's Youth With You Season 2. Това е третият сезон на китайското шоу за оцеляване Idol Producer, което създаде бившата група на Kun NINE PERCENT от първия сезон и UNINE от втория си сезон. Той ще бъде в шоуто като наставник заедно с Лиса от BLACKPINK, Ella Chen и Jony J.

През март 2020 г. Кун и актрисата Тонг Лия издадоха песен, озаглавена "The Mountains and Rivers Are on My Chest" (山河无恙在我胸), за да помогнат за повишаване на морала на онези, които се борят срещу пандемията COVID-19. През април той се присъедини към актьорския състав на "Keep Running" заедно с Лукас от WayV / NCT и Yuqi от (G) I-dle.

През април Кун издаде сингъла "Home", песен, написана в помощ на онези, които са в заключение по време на пандемията COVID-19. След излизането си, # 蔡 徐坤 新歌 # бързо се появи в Weibo, Douyin, QQ Music, NetEase Cloud Music, Xiami Music и много други популярни списъци за търсене. Дискусионните теми скочиха и достигнаха пиковия списък за популярност за 20 минути. 

На 24 май Кун пусна най-новия си сингъл "Lover", ден след излизането си "Lover" се класира на първо място в класациите на QQ Music. „Lover“ беше пуснат за първи път за обществеността в китайското шоу за оцеляване „Youth With You Season 2“ като сътрудничество между Kun и обучаващите се в шоуто, тази версия се класира на второ място в класациите на QQ Music. Кун е съавтор на песента с Динг Янсюе и е композиран с помощта на Макс Улвер, Андреас Рингблом и Даниел Шулц. В допълнение, той също е продуцент на песента с корейския продуцент на YG Choice37.  „Lover“ беше най-теглената песен на сцената на състезанието с повече от 100 000 изтегляния след издаването му. Поради успеха си, хаштагът # 情人 舞 挑战 # е използван над 400 милиона пъти в китайски социални платформи, включително Weibo и Douyin, студийната версия на сингъла е слушана над 30 милиона пъти с 1 милион ежедневни слушатели. 

През 2020 г. той се класира на 31-во място в списъка на Forbes China Celebrity 100. 

 

Подкрепи и посланици
През 2018 г. Кун беше избран за посланик на марката на линията за грижа за кожата от YOSEIDO, компанията майка на Nongfu Spring.

Той също така бе избран за промоционален представител на L'OREAL PARIS и модел за технологичния гигант за смартфони Vivo. На 19 октомври 2018 г. Aussie от P&G посочи Кун като техен световен говорител. 

На 1 януари 2019 г. Levi's обяви, че Kun става техен посланик на марката.

На 31 май Prada посочи Кун за свой посланик в Китай, което го направи първият говорител на китайската марка и лице на рекламната кампания за есен / зима 2019 г. Кун присъства и на модното шоу на Prada Menswear Spring 2020, което се проведе за първи път в Шанхай.

През юни Vivo обяви Kun за лице на марката за новата си мобилна серия S1.

През 2020 г. Кун стана посланик на марката за множество марки, включително Kosé, Givenchy Beauty, както и за местни марки като Proya. Кун стана и новият говорител на FILA, италианска компания за спортни облекла, и присъства на пресконференцията на марката в Шанхай на 10 юли 2020 г. 

 

Артистичност
Влияния

Кун цитира влиянията си, като включва Стиви Уондър и Лана Дел Рей. „Наистина харесвам душата и джаз настроението, което отвежда хората на емоционално пътешествие в музиката“, каза той. Това е ясно изразено в първото му английско парче: поп, електронен, соул микс "Wait Wait Wait", издаден през август.

Теми и жанрове
Кун сам е композирал и продуцирал повечето от соловите си творби, включително „I Wanna Get Love“, EP „1“ и „Wait Wait Wait“. Той също е съавтор на текстове на "Rule Breaker" и "Good Things", две парчета от албума на NINE PERCENT "To the NINEs".Твърди се, че има много разнообразни музикални стилове, вариращи от Future R&B, Urban R&B, Hip-hop, Pop, Dance до Electronic Soul. 

Филантропия
Кун е бил много активен в подкрепа на филантропии през цялата си кариера.

Още през 2014 г. той участва като бегач в маратон за набиране на средства в помощ на деца с аутизъм. 

През август 2018 г. Кун дари 32 000 юани на частно нестопанско заведение за рехабилитация на аутизъм за деца на възраст над 6 години. На 13 октомври 2018 г. Кун се представи на благотворителната вечер на BAZAAR Stars и дари 600 000 RMB, без да направи това публично достояние. За съжаление, неговото дарение предизвика огромни критики от страна на хейтърите, преди да бъде публикуван списък с дарители. Събраните средства бяха предназначени да бъдат за разходи за изграждане на съоръжения, които да позволят на учениците в селските райони да упражняват различни извънкласни дейности, като например учене на музика.

В допълнение, Кун често използва акаунта си в Weibo с над 33 милиона последователи като платформа, която да насърчи феновете му да участват и да дадат своя принос за добри каузи, като например дарение в подкрепа на борбата с левкемията. 

На 29 ноември 2018 г. Кун се сдвои с традиционен музикант от етническата група Yi в Съчуан и засне кратка програма за проекта „Проследяване влиянието на музиката“, организиран от MiGu Music. Идеята на проекта беше да повиши осведомеността, да запази отличителните музикални култури и инструменти от древен Китай.

През декември 2018 г. Кун се присъедини към проекта „Битка срещу бедността“ на Star Lights, благотворително движение, инициирано от Джаки Чан, което събра подкрепата на много китайски знаменитости от списъка с A. Заедно с екипаж от оператори от китайския телевизионен канал CCTV-6, Кун посети бедствена зона на остров Хайнан, за да заснеме усилията си като част от проекта „Битката срещу бедността“ на Star Lights. Чрез излъчване на живо Кун представи местни специалитети и селскостопански продукти на зрителите в цялата страна, надявайки се да стимулира туризма и да увеличи продажбите на местни продукти, един от които беше осоленото патешко яйце. С популярността и положителното влияние на Кун феновете се втурнаха да купуват тези споменати патешки яйца, което доведе до разпродажбата на всички 80 000 яйца в рамките на минута. „Феновете на Cai Xukun, моля, дайте малко време на патиците“ веднага се превърна в актуална тема в Weibo.

С застъпничеството на Кун за филантропия, феновете му са допринесли значително за различни благотворителни каузи, включително дарения за закупуване на училищни пособия и изграждане на нов път в селските села. Към края на 2018 г. общият брой дарения, направени от отделни фенове и фен клубове, е приблизително 5 000 000 RMB. 

На 12 май 2019 г. Кун беше обявен за посланик на добра воля на Китайската фондация за намаляване на бедността. Той се ангажира да насърчава социалната осведоменост за програмите за предотвратяване на бедствия.  На 16 юни Центърът за съвременно изкуство Ullens обяви, че Кун ще бъде негов посланик за изкуства и филантропия, насърчавайки образователни програми за деца с недостатъчно обслужване.  На 17 юни земетресение с мощност 5,8 MW удари провинция Съчуан в Китай, убивайки 13 души и ранявайки над 200 други. На 20 юни Кун дари 100 000 юани в подкрепа на усилията за подпомагане след земетресението и добави още 30 000 юани книги и училищни пособия за началното училище Гаошанкао. 

Кун стартира благотворителен фонд за подпомагане на бедните деца в китайските отдалечени райони на 17 октомври 2019 г. Той дари над 600 000 RMB и заяви, че ще продължи да дарява 3 милиона RMB през следващите три години, които ще бъдат използвани основно за спонсориране на основно училище хорове в тези области и също така ще предоставя подкрепа за други дейности на други благотворителни организации като част от изпълнението на плана на фондацията Spring Bud. 

Разкри се, че Кун е дарил 600 000 RMB на 26 януари 2020 г. като подкрепа за медицински цели и всички заразени от огнището на коронавирус в Ухан, Китай. С постоянната отдаденост на Кун към благотворителността, неговите фен клубове също събраха фонд, който достигна над 500 000 RMB и беше дарен за същата кауза. 

Искове за спор по договор
На 10 февруари 2017 г. Кун заведе дело срещу тогавашната си компания Shanghai Yihai Entertainment за лошо отношение и правото да прекрати договора си. Твърди се, че Yihai е имал просрочие и се казва, че членовете на SWIN трябва да плащат всички разходи за своите дейности, включително, но не само албумите и срещите на феновете, без да бъдат възстановявани. Освен това Yihai поиска всеки член да подпише писмо за потвърждение на дълга за 1,1 милиона RMB (приблизително 165 000 щатски долара), за да сподели производствените разходи за сезон 2 на Super Idol. Освен това момчетата трябваше да подпишат изменение на първоначалния си договор в рамките на един час след предизвестието. Този нов документ не само силно намали дела на заплащането на артистите, но и удължи срока на договорите им.

Скоро след излъчването на Idol Producer през март 2018 г. Yihai заведе друго дело, за да противодейства на Kun за нарушението на контакта, като поиска да плати на компанията 1,1 милиона RMB за ликвидирани щети и обезщетение за загубите им. Междувременно Yihai поиска Кун да продължи да спазва условията в договора, позволявайки на първия да има право на 70% от доходите, които Кун печели от драми, одобрения и шоу програми. 

През октомври 2018 г. Първоинстанционният съд постанови решение в полза на Кун, принуждавайки Yihai Entertainment да подаде жалба. През януари 2019 г. се проведе втори процес. Съдът обявява присъдата чак през февруари, като окончателното решение е издадено на 19 февруари 2019 г. iQiyi публикува ексклузивен доклад, в който се посочва, че двугодишният спор между Кун и Ихай най-накрая е уреден, като Кун спечели делото, поради което е освободен от договора си. 

Противоречие
На 18 януари 2019 г. NBA обяви, че Кун ще бъде първият китайски поздравителен посланик за Нова година, и пусна празнична реклама с участието на Кун като фен на баскетбола заедно с трима играчи от NBA. Това доведе до последващи слухове, включително невярно твърдение, че Кун е назначен за посланик на NBA, което някои смятат за обида за спорта. В отговор на споменатите слухове бяха разпространени пародийни видеоклипове, базирани на по-ранен клип за танци и баскетбол от времето на Кун в Idol Producer; някои включват кръв и насилие. Тъй като много такива видеоклипове бяха хоствани на китайския уебсайт за видео Bilibili, студиото на Kun впоследствие издаде правно известие до Bilibili, за да улесни възможността за правна защита срещу създателите на видеоклипове, аргументирайки, че те представляват тормоз, клевета и / или нарушение на Kun's права. Това обаче доведе до ескалация на противоречието. Това накара феновете на Кун да изпитват тормоз както в мрежата, така и офлайн, до такава степен, че Кун и феновете му понякога се използват като пример за жертви на кибертормоз.


 

 

Видеография:

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

П.П: По принцип отдавна си го харесвам този певец и все мислех да му правя тема, но сега като се навих вече и я почнах, с всички нови неща, които научих за него, ами браво на него. И за кариерата и за благотворителността. Определено при него всичко е мащабно....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Cai Xukun за новогодишната гала вечер на телевизия Zhejiang.

Eqk41-Gh-XMAYhcwl.jpg Eqk41-Ge-XIAMQFER.jpg

 

Off Topic

 

Eqk41-Gb-XUAEh-YF6.jpg

 

Изпълнил е нова песен "Title" и старите му парчета "Hard to Get" и "Lover"! 

Клик

 

На 31 декември 2020 г. феновете отбелязаха 1000 дни от дебюта му.

#CaiXukunDebut1000Days

Eq-Z3t-Py-VEAEj-Giw.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Албума излезе, после ще го кача..

Сега друго, на 23 април започва девети сезон на шоуто Keep Running , като Cai Xukun, заедно с Li Chen ,Angela Вaby ,Zheng Kai ,Sha Yi, Huang Xuxi / Lucas NCT/ и Song Yuqi ще бъдат водещите.

Ez-EMHARVk-AAJTvv.jpg

 

Ez-EM3x-CVc-AIWUf9.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Cai Xukun в авгувският брой 2021 на GQ China. Посред лято бая тежичко се е облякъл..Клик

IMG_20210802_152041.jpg

 

Но пък днес сладура е рожденик...:wub:

Жив и здрав, и още много песни и успехи да има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...