Jump to content

Alice in Borderland Season 1 (2020)


Recommended Posts

Каква ирония беше еп.4! 

И аз никога нямаше да се справя със задачата. Щях да тичам.

Почти нямаше да разпозная гостуването на Сано Казума. Напълнял е и се е променил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Западен вкус с голяма доза японски страховити елементи. Хубавото е, че ни разкриват по нещо за повечето участници. Много интересни герои. 

Ако в последната серия не открият кой стои зад цялата история, трябва да се чака втори сезон.

Още не мога да си обясня, как човек може да създаде паралелна реалност и да вмъкне в нея телата на толкова много хора, за да ги впрегне да играят безумните му игри.

Мисля си за място, което да е точно копие на Токио. Не. Невъзможно е. Това значи да скрият истински хора от очите на останалите. Трик ли е всичко?! Пълно безумие, което на екран изглежда повече от зрелищно и заплетено.

Много гостуващи артисти. Браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля я още тази поразителна антиутопия. Оказа се, че сериите са привлекли сериозно внимание по Нетфликс и вече чупят рекорди по гледаемост и интерес.

Японците определено са майстори на подобни стряскащи трилъри, включващи оцеляване в смъртоносни игри. Добре е, че покрай безумната агресия на екрана в един момент се прокрадна поучителна мисъл, която ни накара да се замислим.

Надявам се продължението да не е дълго. Знаем, ч всяка разтегната история е нож с 2 остриета. Феновете чакат продължение, но в същото време то трябва да покрие високата летва, заложена в първоначалния замисъл, а това не винаги може да стане. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да. Изгледах го, но както предполагах, използвали са същата тактика като при Титаните. Задържат интереса заради енигмата относно това, кой стои зад целия замисъл и каква е целта на упражнението, ако изобщо можем да говорим за подобно нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Руски онлайн с многогласов професионален дублаж. Руснаците са го отбелязали за "+18!"

1-ви сезон   , в очакване на 2- ри сезон

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено трябва да е 18+. Има много агресия и не е за всеки. Не е моят основен и любим жанр, но когато открия мисъл в цялата история,  е друго. Освен това, темата е повече от актуална. Бъдещето на света в подобен вариант съвсем не е за пренебрегване. Японците отдавна посукат такива сюжети. Нещо като предупреждение, докъде може да доведе развитието ни и залитането в някои крайности.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна сериал не ме е държал така в напрежение. Очаквах да е интересно поради добрите отзиви за мангата, но адаптацията надхвърли очакванията ми. Ямазаки Кенто и Тао Цучия са доказано добър тандем. Не знам колко проекта имат заедно, но това беше третият, в който ги гледам да си партнират. Тук обаче ме впечатли най-много актьорът, който играе Агуни. Сцената, в която той се взираше в пламъците на огъня, а около него настъпваше същински ад, беше уникална. В началото всичките нови герои, които представиха, когато двамата се озовават на Плажа, ми се виждаха прекалено стереотипни. За щастие, разочарованието ми не трая дълго. Накратно и умело разказани, историите им ме накараха да съжаля дори лошите. Чакам втори сезон!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че ги развиха тези герои. Иначе и аз усетих спад, след като се преместиха на острова.

Агуни се появи още във втора серия, заедно с енигматичния герой на Ниджиро Мураками. Чак сега си обясних, защо те изглеждаха толкова спокойни по време на втората игра.

Актьорът, който играе Агуни, Шо Аояги, е един от най-талантливите в LDH (певците от EXILE са в същата компания), заедно с Кейта Мачида (Карубе). Тях определено признавам като актьори, заедно с Кьоске Харукава и Шинтаро Акияма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно моите очи не са толкова детствени, ама явно от прекаленото четене на брутални манги, включително подобни, дори и тази съм я почвала, като добавим, че адски си харесвам корейските екшъни и трилъри, в които има голяма доза насилие, та на мен чак толкова кървав не ми се стори сериалът, но определено е много добър, и ще чакам с нетърпение втори сезон. А секс сцена има една, която буквално не и секс цена, показаха на оная с дебелите прасци /Не че основни японките не 90 % така) гърба и се качила на оня, нищо повече.

 

Обаче максимално се изкефих,че показаха Шибуя, като знам, че лично съм се разхождала там 2019 май и беше невероятно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разкриха, как са направили така, че в Шибуя да няма хора по време на снимките. Оказа се,че не само ефекти са помагали, а цялата част е построена наново в открито студио в Ашикага, преф. Точиги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Открих момчето, което играе другото "аз" на Куина. Казва се Рихито Итагаки и прави дебют (подобно на Юки Огое, като по-малък) в Kamen rider Zi-O. Има много готина фотосесия, правена му от трима известни актьори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето една хубава новина за Кейта Мачида, чийто герой похабиха още в началото. Задава се интересна дорама с него, в която ще играе барман. Май подобна беше и професията на неговия персонаж тук, но поне в новата лента има възможност да разкрива пълен потенциал.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...