Jump to content

Recommended Posts

telecinema7.jpg

 

Heaven's Postman
천국의 우편 배달부


Времетраене: 112 минути
Режисьор: И Хюнгмин
Сценарист: Кигауа Ерико
Жанр: Драма, Романтичен

 

В главните роли:

Kim Jae Joong (DBSK / JYJ)

Han Hyo Joo

Историята:
Шин Джеджун е изпълнителен директор в IT фирма, но по време на злощастен инцидент изпада в кома. Това му дава възможността да пътува между отвъдния и реалния свят. Господ му дава още две седмици живот, с мисия да предава съобщенията от хората към техните починали близки. Джеджун се среща с Джо Хана, която се опитва да изпрати писмо на починалия си приятел, но тя се оказва единствената, която може да вижда Джеджун.

Още снимки от филма:

 

 

heavens+postman-2.jpgheavens+postman-1.jpgfn8foi.jpg6.jpg

 


* Филмът е част от поредицата Telecimena
:essub: 


Свали с :subs:: :click: 

С български и английски субтитри :click:

С руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добрата новина е, че филмът ще излиза на ДВД.

Лошата новина е, че ще бъде чак на 23 септември.

А още по-лошата новина е, че ще бъде в комплект с още 7 филма, които са част от проекта Телесинема и този комплект ще струва ужасяващите 200 долара.

Стискам палци да го пуснат и отделно, че иначе... <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента на Джеджунг за Haven's Postman:

 

Още една песен към OST-то, този път от DBSK:

 

И малко информация:

Heaven's Postman е номириран за 47th Grand Bell Awards. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм ме накара да се чувствам странно. След края му сякаш бях влюбена.. Отново.. В Корея, в природата, в слънцето, в хората, в Хиро.. Сякаш ме пренесе на напълно непознато за мен място и ме срещна емоции, които отдавна не са се пораждали в мен от филм.

Толкова човешки и действителен беше, толкова очакван, болезнен и едновременно с това красив и нежен.

Ситуациите и хората, които представи бяха много реални. Гневът, страхът, несигурността, болката, мъката, вината, нуждата от прошка са малка част от всичко, което е в сърцата на хората в моменти на загуба. Точно заради това ми хареса това, което Хана и Дже Джун правиха. Да, лъжата е болезнена след като се разкрие, но дотогава дава утеха и носи смирение в човешката душа. Според мен извода е, че колкото и да е трудно, човек сам трябва да си прости, да се пребори със своите демони, за да може да продължи да живее. Това е поуката от грешката.. Така се научаваме да обичаме повече, да не крещим, да бъдем по-добри и човечни, да не пестим от себе си, защото никой незнае какво ще се случи в следващата минута.. с него или с негов близък.

Филма показа всичко много реалистично и същевременно магично. Всички истории бяха прекрасни, а частта, която ме трогна най-много беше когато възрастния мъж срещна съпругата си в рая. Беше толкова красиво и естествено.. Финала също. Изобщо целия филм беше страхотен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От доста време насам все не случвах на стойностни Корейски филми, но този безспорно и веднагически грабна вниманието и интереса ми.

Изключително емоционално наситен и оригинален филм. Пренася те в един свят, който е на границата между магичното и реалното...запознава те с различни съдби и ситуации и лично аз се чувствах невероятно странно след като го изгледах.

Филма ми донесе много сълзи, много усмивки и много голямо впечатление.

 

Главната героиня бе уникално сладка и много добре се справи. Наистина вече е рядкост някоя актриса да ми хареса толкова, но тя определено беше блестяща.

Обличаха я много свежо и уникално и прическата и беше много хубава.

 

Хиро се справи учудващо добре.Бях изумена от него. Да, имаше ги моментите на прилика с дърво, но такава му беше ролята и се справи разкошно!

 

Историята между тях двамата бе толкова нереално красива, че чак се изумих. Срещата им накрая беше невероятна.А последните слова, които тя каза още отекват в главата ми.

 

Рая беше много красив...и всичките онези хора в бяло и подскачащи дечица...и старите хора, които се събраха... невероятно беше.

 

Филмът е божествен и определено трябва да се гледа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Признавам, бях предубедена и в последствие - приятно изненадана.

Много лек и интересен филм като сюжет. Невероятно точно попадение като кинематография. Прекрасна атмосфера.

 

P.S. С риск да затормозя вниманието излишно, имам едно въпросче

 

в началото на 30-тата минута, докато двамата са в кафенето и обсъждат новия план за доставяне на теста за ДНК

като background music се чува една песен, която съм убедена, че съм чувала в нечий ost, но не мога да се сетя чий. Някой знае ли?

Разбирам, че въпросът може да ви се стори налудничав, ама аз не съм много нормална, поне като стане дума за музика.

Ако някой знае, бих му била много благодарна да ми каже, че ученето ми по анатомия пострада много.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре направен филм. И историята е много интересна и актьорите си изиграха блестящо ролите. Определено е филм, който мога да гледам повече от веднъж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам го от толкова време и когато излезе реших да си оставя още малко време, за да го гледам в нужното настроение и не съжалявам.

Не знам как да го коментирам, защото това трябва просто да се усеща. Красиво е, да же много. И Дже е красив, даже прекалено. Но цветовете, жестовете, действията....Всичко е толкова истинско, че чак не му се вярва на човек.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искате да герой, който да играе ангел във филма ви, просто си намерете истински ангел, и му кажете да играе себе си- режисьорът си е спестил много работа!

 

А ако някой се опита да ме убеди след този филм, че JaeJoong не е ангел, дошъл от небето, няма да му дам никакви шансове за успех...няма нищо човешко в него- гласа, погледа, стойката, държанието; всъщност сега като се замисля точно така съм си представяла като малка извънземните с 'висша' интелигентност - високи, бледи, вглъбени, сериозни,с този пронизващ поглед.

Филмът ме прикова от първата до последната сцена, изобщо не очаквах друго. Но не бях гледала корейски филми цял месец, и ме удари още от началото, и за кой ли път се зарекох да не гледам никога вече американски филми. Ами сравнете го с други подобни западни творения - 'Всемогъщия Брус' например, изобщо не може да става дума за сравенение тука, но ако говорим метафорично...

А ако искате да се получите урок по морал, потърсете си кореец (ако може да се съди поне малко по сюжета за реално отражение на живота)! С най- затрогваща искреност си призна всичко, без дори да се налага!

За първи път чух гласа на JaeJoong без да е в изпълнение, много странно красив, както него самия. И аз останах влюбена, в края на филма, във всичко. И аз си поговорих със близки и познати, които съм загубила вътрешно, разплака ме но и ме зарадва. Просто страхотен.

Значи и корейските филми можели да имат happy end? Бях загубила надежда още от началото, че това ще един от редките случаи на филм със щастлив край, но затова беше още по-трогателно!

 

 

heavens-postman-22.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно филмче..наистина приличаше на приказка

Главната е голяма сладурана..,но героинята и имаше леко странен характер...

За Дже трябва ли да казвам нещо?!...невероятен както винаги :)

Признавам си,че особено към края наистина ме накара да се просълзя...очаквах,че както в повечето филми вече всичко е загубено...но ето,че най-после имаше изненада с хепи енд :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много нежна история, пресъздадена по един очарователен и красив начин.

Разказа ни уж простички неща, които в действителност въобще не са такива.

Хубава приказка за лека нощ...

 

 

И завърши с хепи енд! Не мога да повярвам :D

 

 

П.П. Хиро наистина не е от този свят. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Постоянно се заричам да не слагам на сърце коментарите за филмите, но не успявам и т'ва си е. За гледането на този филм се повлиях от думите на един човек писал по-горе, за който съм забелязала, че имаме близък поглед на нещата и му повярвах.Оказа се, че не съм сбъркала и този път.

Филма ме разплака и ме разнежи. Много, много приятно усещане. Получих това, което очаквах, а дори и малко повече... Хареса ми идеята за загрижеността за другия. Много благодаря на всички, които го препоръчват.

 

Бих искала да споделя нещо - филма се оказа един от най-трудно намерените за сваляне с бг суб защото на различни места е с различни имена: The Heaven's Postman, Postman to Heaven, Heavenly Postman, още имаше ли не знам. Реших, че е грехота да го гледам с моя лош англ и то на части и се утрепах да го търся, а то с бг суб го свалих от болито, за което им благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След мрачният "Жажда" да изгледаш нещо толкова красиво е БЕЗЦЕННО :)

Красота.Думата,която ми идва наум когато се сетя за този филм. Грабва те още с първите си кадри и постепенно те вмъква в своя малък омагьосан свят,от който дори и не си и помисляш да избягаш.

В последно време си мислех как нещо ми липсва. И колкото и филми,и сериали да гледах,все така си оставаше чувството на нещо изгубено. Радвам се,че открих причината за това чувство. Името на липсващата частица е Хан Хьо Джу :) Откога не бях гледал нещо с нейно участие ,откога не се бях възхищавал на това очарователно девойче. Каква игра само. Нямам думи.Уникална. Персонажа и беше представен по-един ненормално красив начин. Наслада,истинска наслада.

Какво да кажа за пича с прекрасната коса. За първи път го виждам този хубавец,но направи една много стойностна игра и придаде точно това усещане върху героят си,което се и очакваше. Косата му,малеее ,как му завидях на прическата :)

"Човек вярва в това,в което иска да вярва" - така е по-лесно наистина.

Сюжета беше увлекателен.Хареса ми развитието му и начинът,по-който се случваха нещата.

И разбира се,един приказно красив финал :)

Романтици,дерзайте,това е филмът за вас :)

Оценка 10/10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова много исках да го гледам, беше ми в листата на фаворитите, но уви, докато видя, че има субки и всички линкове за сваляне са ги забранили :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:click: <---- ето тук го има филма. Все пак ако не можеш да го смъкнеш отникъде,мога да се пробвам да ти го пратя по скайп :)

И да кажа аз само,как може някой да е бухнал по-малко от 5 звезди за филма :( Разочарован съм,че на толкова хубав филм сте му понижили оценката,а някой други си стоят с по 5 звезди въпреки негативните коментари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mi6lence благодаря!!!

Успях да изгледам филма и ще рискувам да кажа - филма не бе това, което очаквах.

Може би бях пренавита от всички трейлъри и положителни коментари навсякъде, но историята не можа да ме докосне и разчуства.

Да, филма не е лош, романтично красив и спокоен е, но някак не успя да ме омагьоса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...