Jump to content

City Couple's Way of Love: My Lovely Camera Thief (2020-2021)


Recommended Posts

Тук съм пристрастна. За мен си беше наслада за гледане, дори само заради Джи Уон и Чанг Ук :inlove: страхотни са и двамата, искам ги отново заедно! Да, нетипично заснет, много говорене, но пък сцените на плажа и като цяло атмосферата на сериала си ме грабнаха. Хареса ми, не е шедьовър някакъв, но заслужава да му се даде шанс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето е свежо. Корелира със "Singles" на Камерън, но в корейски вариант. Натурализмът е премерен (май това е сериала с най-много целуване, който съм гледал). Повечето неща бяха коректни- неща от живота, кризи, кръстопътища. Търсенето на любов не е шега, особено в забързано и мегаполисно общество. А и любовта не винаги е разпозната като такава, нали? Някои нелогичности дразнеха, но в последствие бяха обяснени...уж. Като цяло химията между главните не беше кой знае колко, но я имаше. При втората двойка нещата бяха по-стереотипни, и същевременно- по-интересни сякаш (тя- щура, нонконформистка, еко-ориентирана, а той- с работно време, стабилна работа и т.н.) Третите бяха също попадения. OST беше чудесно. За пръв път гледам серии по 30 мин, добре ми дойде това. В заключение- топъл (не прекалено), с реалистични (но не само :( ) моменти, свеж. За романтични душички е прекрасно филмче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло много ми хареса. Нямах проблеми с начина на заснемане, беше различно и това ми допадна. Не съм доволна само от края, който беше в нищото – изведнъж се появиха героите и казаха "чао", някак недовършено ми остана. Да не говорим за липсата на развръзка в една от двойките, тяхната история пък съвсем увисна във въздуха с обаждането от негова страна и това кой вдигна нейния телефон.

 

Първоначално бях очарована от смелостта на главната

Off Topic

да захвърли всичко, да отиде на място, където никой не я познава и да започне на чисто. Жалко, че после реши да се върне към старото си аз, пак да търси себе си и т.н. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...