Jump to content

Recommended Posts

Преди 23 часа, Dani написа:

 

Здравей aria!
Много ти Благодаря за изчерпателната информация. От всички изброени този с Майк само съм гледала. Нямам против да опитам и някой с повечко насилие. Харесва ми да гледам различни неща и по нещо ново.

 

Горещо препоръчвам този Different Lines of Horizon  2017 - не е от сериалите с много насилие, но е с много стегнат и добре направен сюжет, има няколко сюжетни линии и криминално-психологически момент /доколкото булката се самоубива в началото на първа серия и поставя началото на една загадка/,  лично на мен много ми допадна като разгръщане на взаимоотношенията - както на първостепенните така и на второстепенните герои. Качеството на картината при рускините беше кристално, което за мен е един голям плюс.

От жанра "Ш-Ц" ми допадна само и единствено Game of Vengeance 2016 /новия вариант/ и то защото шамарите ги отнесе главния, тоест ошамари го главната. В този вариант силният герой беше тя и по това се отличава от останалите лакрони от вида "Ш-Ц", защото в повечето насилието е над жената, а тук жената определяше правилата. Тук другата разлика беше, че имаше много голямо наблягане на чувствата и тяхното развитие и постепенно изменение, специално внимание се отделяше на взаимоотношенията, докато в повечето други лакрони от вида "Ш-Ц", чувствата някак остават на заден план, а се набляга на действието и то грубото действие. Сюжетните линии бяха много и разнообразни, а имаше и криминален елемент /отново една мацка се самоубива в първите минути на първа серия, което поставя началото на интригата/.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Ви много за изчерпателните отговори ( aria и Blue_Moon). Сега ще се ориентирам как да го гледам сериала, но при всички случей ще бъде на английски. Не съм на ти с руския.
Определено ще хвърля око и на останалите заглавия да си харесам нещо за следващо гледане. Много силно ме заинтригувахте. Ще е хубаво да се обърне повечко внимание и на тай сериалите.
Но ще спра да задавам въпроси, че темата започна да се отклонява от първоначалното и предназначение.

 

Да се върна към сериала. Колкото и да звучи странно и сама си се чудя на себе си, но ми се иска Сан да си получи някакво наказание (нямам в предвид смърт, но малко да и се изяснят нещата...). Държи се прекалено надменно, но както си мисля то покрай тази нейната майка няма как иначе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е първият Тайландски сериал дето гледам и като цяло мога да кажа, че много ми хареса. Нямаше празни моменти и до края ме държеше под напрежение. Тъй като не съм запозната с тяхното кино добре, а и явно доста се отличава начина им на игра в сравнение с Японско, Корейско и тн кино, не бих искала да правя сравнение. Може би на някой може да му се стори твърде брутално или пък плитко, но факт е, че на много хора подобен сюжет се харесва. Актьорите бяха на ниво и много добре подбрани. Музиката много романтична. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да благодаря на @lidia7 за повдигането на темата и положителното мнение.

А мнението на @sinardin на първа страница и вмятането на Дана Гарсия и Марио Симаро:896767:, ме доубедиха да го започна. :D

 

В крайна сметка се оказа доста добър сериалът, зарибяващ на н-та степен, особено в началото по тези острови и с тези перли, ех, красота. През втората част, къщата на майката на Сория беше супер, както и градината с розите. 

Главният, много добре играе човекът, от крещене, до спокоен и тих тон, страшен е.

Главната, като изключим отвратителните писъци, също много добре се справи. И на мен не ми хареса нейното роболепничество към долната й сестра и нейната майка, но какво да се прави, те половината героини са все слугини в тай сериалите, които съм гледала. Но пък иначе, хич не му цепеше басмата на Харит, винаги го кастреше и все му правеше напук и не му оставаше длъжна. 

Гаю, маймунката, допринесе за уникалната атмосфера на сериала, и то много.

Баи и Бунтай, няма такива образи, особено последната като превъртя, голямо шоу. Нукун също ми хареса и най-вече

Spoiler

като удари нашия накрая, напълно заслужено. 

Бащата на Сансани ми направи много голямо впечатление, много ми допадна, земен и разбран човек, чудех се как се е взел с такава кобра като жена му.

Финалът беше супер, особено последните минути в стил "с твоите камъни по твоята глава". :D

Spoiler

Само можеше поне една целувка да ударят, не само да ни карат да си въобразяваме. 

Един от най-любимите ми моменти е, когато Харит се престори, че е болен, след като се нагълта с онези листа. На краставичар краставици ще продава той. :lol2: 

Относно това дали е плитък или брутален сериалът, да, имаше такива моменти, но в кой сериал ги няма. Реално, не знам кой би оправдал, стореното от Харит, но като на кино, минава.

За мен по-важното е това, че актьорите и атмосферата успяха да ме потопят в историята и да ме накарат да мисля повече за проблемите на героите, отколкото за моите, а това никак не е малко.:icon_sunny:

Ще го гледам пак със сигурност, а сега ще наваксам с инфото, качено от @magic, за сериала и фермата за перли.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде мога да гледам последните 4 епизода с бг суб.,от 11до 14 епизод.Във вбокс не ги намирам.Дано някой ми каже, благодаря предварително.

Иначе сериалчето ми харесва много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...