Jump to content

Recommended Posts

Не съм гледала сериала, но какво ми прави впечатление. Когато го излъчваха си спомням, че имаше доста добър рейтинг в Корея, което означава, че е бил харесван. Тогава на никой нищо не пречеше, сега се сетиха. И почнаха да плюят. Яд ме е, че сега актьорите ще понесат всичко на гърба си, а не го заслужават. Както и тези от другата драма.

:huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Китай са комунисти, не ги броя, но Южна Корея не ги разбирам с крайностите на цензурата им... Ултра реакционерско конфуцианство ли е това, що ли? 
 

Иначе сериалът става, в доста моменти беше и много забавен, само в последната серия решиха да са морални, но явно не им помогна, жалко за приятните актьори, ако заради това им създадат проблеми. Непонятно... Да вземат да излъчват библейски сказания само, като са толкова изперкали, но Старият Завет и той няма да мине цензурата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът бе доста забавен. Лично аз нямах търпение да излезе всяка една серия и гледах с английски субтитри.

Гледала съм и китайската версия, но честно казано тази ми хареса много повече. 

Новите корейски сериали са скучни, безвкусни и... Това беше свежа глътка. Аз гледам техните драми от 2008 г., но като тези напоследък никога не е имало.

Мисля, че няма какво да се оплакват корейците... Светата вода ненапита. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление този сериал не е бил номиниран за най-добра драма на 57-те Баексанг награди.  От номинираните съм гледал само It's Okay to Not Be Okay  ,  ама за мен Mr.Queen е по-добър.   Поне Shin Hye Sun е номинирана за главна женска роля.   Cha Chung Hwa е номинирана за най-добра поддържаща актриса. И това е за Mr.Queen, явно падна жертва в борбата между Корея и Китай. Дано сериала да бъде по-добре оценен в някои други награди. Поне от двете номинации да спечелят  една награда,  номинациите им са  доста силни. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление Shin Hye Sun не спечели награда на Баексанг 2021. Не знам дали защото беше политически некоректно да спечели с проблемите около сериала. Не казвам ,че Kim So-yeon не заслужава наградата си. Не съм гледам Пентхауз , не смятам и да го гледам , не е мой тип сериал. Така ,че не мога да преценя , а и не съм филмов критик. Едва ли Mr.Queen ще спечели каквато и да е награда тази година. За мен Shin Hye Sun заслужава повече от 7 спечелени награди които има досега. Като знам другите колко имат.  Разбира се няма как да ги спечели като започва да играе толкова късно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, този сериал го започнах преди 2 месеца и съм изгледала едва 2 епизода. Явно не съм в настроение за такъв тип сериали и епизодите от час и половина, ми дойдоха дълги и "празни". Уж се случва нещо, ама накрая не е станало почти нищо съществено. Ще му дам шанс по-нататък, все пак много се шумеше покрай него и високи рейтинги държи.  А относно за Shin Hye Sun като актриса тук не мога да кажа. Много я харесвам, но за изгледаните два епизода впечатленията ми са, че е правила и по-добра актьорска игра в други продукции. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш предвид  Kim So-yeon? И аз я гледам сега в Mother of mine, но освен че е красива и играе колкото ролята и изисква друго не мога да кажа. В Пентхауз разбрах, че играе някаква злобна мацка. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@gig911 не, за Shin Hye Sun говоря. Много я харесвам. Една от малкото актриси, които са ми правили впечатление в изгледаните корейски сериали. Но тук за тези два епизода, не видях нещо, което да ме впечатли. Повече ми харесва в Angles Last Mission. Ролята й на мъж в женско тяло тук ми е пароидна. Може би просто не съм в настроение за тази фантасмагория. Сериала все пак ще го изгледам и ще си споделя цялостното мнение. :)  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбрах. Щото първо спомена двата епизода на Пентхауз и си помислих, че за него сериал говориш. Shin Hye Sun много я харесвам и във Five Enough. Голяма сладурана е там. Mr.Queen го възприемам от смешната му страна, щото имаше доста майтапи. Тя показа много страни на образа на кралицата. Както и букет от чувства.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен този сериал е върховото постижение на Shin Hye Sun. Другите и сериали са също много добри, просто този е най-добрия според мен. Всяка гримаса, изражение на лицето, всяко пресъздадено чувство беше перфектно. Удивително е да гледаш преминаването от едно към друго изражение на лицето. Не знам коя друга актриса би могла да изиграе тази роля и да остави такова впечатление. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала си го гледах бавно и сладко за да извлеча максимум удоволствие. Младежа ме дразнеше в предната си драма (а тук опааааа приятна изненада), но актрисата е бомба винаги. Сюжета беше много забавен, някои лафчета бяха твърде корейски и според мен в английския превод не бяха хванати, нооо като цяло беше изключително приятно. Цялата обстановка ми беше разкошна- двореца, костюмите, прически (по едно време имах чувството, че носят по килограм желязо само в косата). С две ръце препоръчвам и благодаря за превода. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тръгна ми доста тегаво сериалът, главно заради това, че не съм фен на историческите и винаги бъркам кой кой е. Реално по време на половината епизод умът ми блуждаеше в напразни опити да свърже физиономията с името и с длъжността. До последно бърках брата на краля и братовчеда на кралицата, затова ми стана супер забавно, когато

Off Topic

в спешъла имаше точно такъв момент, как сума народ ги бърка :)

 

Като изключим това, наистина имаше доста забавни моменти, страхотна роля на Шин Хье Сон – толкова добре ѝ се получаваха моментите, в които готвачът беше в тялото ѝ и ръководеше действията ѝ, че към края не можех да я възприема да говори мило, сладко и по женски... Беше много сладка обаче, вече само като себе си, когато псуваше и ѝ се стори много освежаващо :P 

 

Можеше по-добре да опитат да обяснят как и защо

Off Topic

готвачът влезе точно в нейното тяло, какво се случваше с нейната същност в това време и така нататък. Приех, че един вид това стана, за да може той да я спаси (пак без обяснение защо и как) и да я остави "жива", докато тя бъде готова да се бори и продължи да живее. И че чувствата към краля бяха плод само на нейните емоции.

 

Като не получих друго обяснение, си го нагодих така, че на мен да ми пасва :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От историческите драми The Crowned Clown ми е любимият а Mr Queen е след него - не се сещам за по-забавен и разтоварващ от него в момента. Саундтракът ми е в плейлистата в колата ☺️ ... иначе да - историческите не са за всеки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...