darkbreathe Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 The Golden Holiday или Златната ваканция Романизация: Gookjesoosa Хангъл: 국제수사 Премиера: 29.09.2020 г. Държава: Южна Корея Жанр: Екшън, Комедия Времетраене: 106 минути Режисьор: Kim Bong Han/Ким Бонг Хан Сценарий: Kim Bong Han/Ким Бонг Хан Разпространител: Showbox Субтитри: Английски Участват: Kwak Do Won / Куак До Уон като Хонг Бьонг Су Ким Де Мьонг като Хуанг Ман Чол Kim Sang Ho / Ким Санг Хо като Ким Йонг Бе Kim Hee Won / Ким Хи Уон като Патрик Shin Seung Hwan / Шин Сънг Хуан като Пак Чон Шик Shin Dong Mi / Шин Донг Ми като Ми Йон Lee Han Seo / И Хан Со като Джи Юн Yu Gene Woo / Ю Джин У като младия Хонг Бьонг Су Lee Hong Nae Son Hyun Joo (cameo) и др. Резюме: Детектив Хонг Бьонг Су (Куак До Уон) от полицейския участък в Течон заминава на семейна почивка във Филипините. Там случайно среща своя приятел от детството Ман Чол (Ким Де Мьонг), с когото тръгват по петите на Йонг Бе – човека, взел назаем пари от Бьонг Су, и изчезнал. Бьонг Су попада в схемата на гангстера Патрик (Ким Хи Уон) и се оказва обвинен в убийство. Ще успее ли да изчисти името си и да се върне безопасно в Корея? "Аз съм от корейската полиция!" Международното разследване, проведено от полицай от малък град, започва сега! Свали с български субтитри : Онлайн с български субтитри : Свали с български и английски субтитри: Линк за теглене: Гледай онлайн: Онлайн с руско аудио: 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 (edited) Линк за онлайн гледане: Edited January 31, 2021 by bealonenomore Добавям в първия пост :) 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts