Jump to content

Kiken na Venus (2020)


Recommended Posts

ElLSXWZUYAMh7al?format=jpg&name=medium

 

Kiken na Venus (危険なビーナス)
Страна: Япония
Също така известен като: Dangerous Venus
По новелата на: Higashino Keigo – “Kikenna Venus”
Период на излъчване: 2020 – Октомври – 11 до 2020 – Декември – 13
Време на излъчване: Неделя 21:00
Формат: Renzoku
Жанр: Драма, Съспенс, Мистерия
Канал: TBS
Епизоди: 10
Режисьор: Kono Keita, Sato Yuichi
Субтитри: Английски

 

Участват:
Tsumabuki Satoshi като Teshima Hakuro
Yoshitaka Yuriko като Yagami Kaede
People around Hakuro
Nakamura Anne като Kageyama Motomi
Saito Yuki като Yagami Teiko
Sakai Maki като Kaneiwa Junko
Kohinata Fumiyo като Kaneiwa Kenzo
Yagami Family
Kurihara Hideo (栗原英雄) като Yagami Yasuharu
Sometani Shota като Yagami Akito
Toda Keiko като Yagami Namie
Dean Fujioka като Yagami Yum
Aso Yumi като Yagami Sayo
Aran Kei (安蘭けい) като Hasekura Shoko
Taguchi Hiromasa като Hasekura Takashi
Hotta Mayu като Hasekura Yurika
Ikeuchi Mansaku as Yagami Makio
Kurita Yoshihiro (栗田芳宏) като Yagami Konosuke
Yuki Kousei като Kimitsu Hikaru
Fukuda Maki (福田麻貴) като Nagamine Anri

 

Резюме: Teshima Hakuro (Tsumabuki Satoshi) е ветеринарен лекар, работещ като заместник-директор на болница за животни „Икеда“. Когато е на пет години, майка му се омъжва повторно в семейство Yagami след смъртта на баща му. За разлика от по-малкия си полубрат Akito, Hakuro не се радваше да бъде член на семейство Yagami и напусна след смъртта на майка си. Докато един ден пред Hakuro се появи мистериозна дама, която заявява, че е „съпруга на Akito“. Тя му каза, че Akito е изчезнал и вярва, че един от неговите роднини е замесен в това. Той като, част от семейството, има право да наследи 3 милиарда йени от в момента тежко болен роднина. Въпреки че Hakuro вече не искаше да се забърква с тях, решава да посети имението и разбере какво се е случило…

 

Свали с английски субтитри :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите 2 серии изгледани. Запознах се с героите. Но не че нещо стана ясно де. Мистерии и половина. Да види до края все пак липсващия ще се появи ли :896767:. Горе долу за героите на Сатоши и Юрико показаха достатъчно за да ми инетерсно и нататък. А тоз клан Ягами е някакъв кошер оси. Там не е за стъпване. Очаквам повече включвания от героинята на Anne Nakamura.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3-и епизод

Spoiler

рех какви опасни дами все влюбени в тоз нашия "имагинерен" Акито- тоз още от сега не ми вдъхва доверие хич,  явно прилича повече на татко си Wink . Мед. сестрата Мотоми и нашата ГГ много добре си паснаха  Mr. Green , дето се казва "разбраха се без думи". И аз съм за нея и нашия ветеринар. Нейсе и един пес имаше в епизода - коли, щото таз клиника неговата почти без пациенти. Да му метнат поне Дайфуку по съседство от време на време Wink

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След първоначалната редовност , превода на английски взе че почна да се бави. Изгледах епизод 6 след дълга пауза. Такъв ритъм не е много подходящ за жанра мистерия но туй е положението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да 8-и готов и изгледан. Още 2 серии остават на преводачката да пребори. От Rie знам подробности за преводачката , та е от този сорт който "заплюва" сума заглавия пък после...... Но поне да го докара до края това. Аз даже вече забравих липсващия герой Акито в цялата проточена мистерия :896767:. Но като цяло интересен епизод, свърши неусетно бързо.

Все пак и жанра и конкретно този сериал не са удачни за такова "забавено" гледане. Не му провървя с преводача опредерено. Блазе на зрителите , които ще го гледат като изцяло преведено, защото си е увличащ съспенс. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой изгледа изцяло дорамата, ще се радвам да сподели подробно мнение. Напоследък съспенс заглавията прекалено ме смущават, но искам да видя това.

Остава 1 серия да се преведе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз видях 9-и епизод. След месец пауза от предишния. Настройвам се за финалния 10-и евентуално след месец, по Великден.

Не става така да се гледа жанра крими-мистерия-съспенс. Въобще не се гледа така. Но нямаше късмет това заглавие с преводача на англ. и туй то.

Spoiler

Втората част на този предпоследен епизод ми се стори съвсем разводнена и "забуксуваха вече на място". Чакам развръзката. Нейсе тоз липсващия се сетиха да го "засилят" като споменаване и показване на екрана. Както писах по-рано, тоз герой по едно време аз въобще го и забравих.

 

През годините съм гледала не един и два японски сериали в този жанр. Не бих казала че се справят добре с него. Това заглавие също в общия кюп. Губят редовно темпа. И не е свързано с можето нерегулярно текущо гледане.

Преди това в жанра помня че гледах дългия  Your Turn to Kill

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз чакам да излезне целият преведен. Преводачката ме озадачи с това, че иска пари за първи епизод и ще трябва него да го гледам онлайн, но това е положението. Дано да не иска и за последния О.О'

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За къде иска пари JoJolina в линковете които съм дала свободно можеш да си го изтеглиш и гледаш с английски субтитри или има ги всички серии онлайн в линка който пак съм дала..:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уж изгледан. "Уж" защото видях последния 10 - епизод но той не е качен до самия край. Тъпо но факт. Чакам да се появи пълен запис за мене. 

Предвид цялото чакане цялата работа се оказа "много шум за нищо". Заприлича ми на кор-сериал в който творческия екип внезапно се е сетил че снима финалния епизод. Както и да е , все пак дано го качат целия. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лазе, първи епизод го чаках някой да го качи преведен от доста време. После се поразрових да видя защо е така, и в нейния туитър видях линк към него, който води до плащане. Тя самата беше качила абсолютно всички епизоди след 1ви, горе долу, когато си ги превеждаше, първи така и не се появи. За Авистаз не знам кой, кога и как ги е качил, по последна моя проверка нямаше никакви английски събки драмата. :) Радвам се, че сега има някакви. Не ми се гледаше онлайн. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...