Jump to content

Kono Koi Atatamemasuka (2020)


Recommended Posts

EkxqRXVXUAMXwdT?format=jpg&name=large

Off Topic

Ekx2YHhWkAMYXt9?format=jpg&name=large

 

Kono Koi Atatamemasuka(この恋あたためますか)
Страна: Япония
Също така известен като: Do You Want to Warm Up This Love?
Период на излъчване: 2020 – Октомври – 20 до 2020 – ? – ?
Време на излъчване: Вторник 22:00
Формат: Renzoku
Жанр: Романс, Драма
Канал: TBS
Епизоди: 10
Режисьор: Tsuboi Toshio, Okamoto Shingo
Субтитри: Английски

 

Участват:
Mori Nana като Inoue Kiki
Nakamura Tomoya като Asaba Takumi
Nakano Taiga като Shintani Makoto
Ishibashi Shizuka като Kitagawa Riho
Iizuka Satoshi като Uesugi Kazuya
Furukawa Kotone като Li Si Han

 

Резюме: Двадесет и една годишната Inoue Kiki (Mori Nana) работи на непълно работно време в магазин. Тя най-вече се отегчава през целия ден и се забавлява, като води акаунт, посветен на сладкишите. Един ден този акаунт привлича вниманието на млад изпълнителен директор Asaba Takumi (Nakamura Tomoya) на верига магазини, който намира Kiki и я кани да разработи уникални сладкиши за неговата верига…
 

Свали :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи епизод добре започна. Любопитно как ще продължат, тъй като 

Spoiler

изпълнителния директор подаде оставка там където работеше. Накамура пръска чар на поразия.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се надявах Шизука Ишибаши да не се изкуши толкова лесно от телевизията. Тя проби директно в киното и беше приятно да виждам, как расте там, където й е мястото. Много е талантлива и искам да си избира ролите. Тази пролет помня, че също имаше романтична дорама с нейно участие - римейк на по-старо заглавие. Трябва да го видя, докато чакам повече серии тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледнах филмографията ѝ. Не се сещам да съм я гледала, но ме мързи сега да прегледам филмите които е снимала дали има поне един гледан от мен. Тук от е на постера но в първа серия се мярна малко/кратко. Може нататък повече. То епизода завърши така че заглавието ще започва от следващия епизод :896767:. Един вид само с действащите лица ни запознаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е направено както трябва, не е проблем, дори да няма голяма роля.

За мен главната актриса е непозната и точно нея ще следя под лупа, как ще се справи, понеже е ново лице. Видях, че е участвала в последния филм на Иваи, но още не съм го гледала, за да изкажа мнение относно способностите й.

Като гледам жанровете, освен романс пише и драма. Това ме обнадеждава, че поне няма да е лигаво.

За Шизука - голям пропуск, ако не си я гледала до този момент, но пък можеш да наваксаш.

На първо място - филмът на Юя Ишии за

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главната актриса Нана Мори я видях точно във филма на Иваи Last Letter 2020. Rie ми обърна внимание тогава да я запомня , че скоро ще я гледам в този сериал. Но там е в епизодична роля  а  и на мен повече ми хареса другото момиче в този филм. Тук ще я огледам на спокойствие така да се каже. Както каза и Rie тоз сериал почна малко като корейски сериал :lol:- реклама на кола, луда за връзване главна, само пианската сценка и носенето на гърба липсваше... От средата нататък се кротна де, уж взе да се осъзнава. Да видим нататък. :896767:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първа серия, но не мога да кажа, че съм доволна. Предвидимо ми се стори за момента, макар че главната буквално я хванаха от улицата. Малко нереално изглеждаше цялата ситуация, макар че момичето наистина имаше познания и сигурно ще бъде полезно. Но японски шеф да направи подобен избор, не ми се вярва.

Девойката обаче е интересна. Напомня с нещо на младата Мао Иное. Даже косата й прилича на прическата на Мао в БОФ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Върнах се към тази дорама и  с втора серия осъзнах, че японците де нуждаят от малки чудеса в момента, които да променят действителността им. Това е втора дорама, в която виждам подобно нещо. Тъкмо завърших 35-годишното момиче, където всеки откри по необикновен начин своето място в живота и ето че с втора серия тук ни дадоха подобен урок. Да. Малката не успя да спечели състезанието, но успя да промени духа във фирмата.

Мисля, че ако не наблягат на романса, а на сладкарството и забавните моменти, ще успеят да ме задържат като зрител. 

Oishiikatta desu! Arigatou!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам похвали нито критики към ова заглавие. Като изгледано от мен остава в неуралните така да се каже. Тези които спокойно можеше и да прескоча. На актьорите пожелах по-сполучливи/интересни бъдещи проекти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трета серия показа, че нещата могат да се променят в последната минута и то за добро. Невероятно, но опаковката и неиздръжливостта на един продукт могат да провалят изцяло дебюта му на пазара и той да отиде в небитието. Жалко за героинята на Шизука. Но пък двете с Кики създават добро приятелство, надявам се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятно! Как всичко се обръща! Днес си горе. Утре си долу. На пръв поглед, историята е позната, но и не съвсем. Различна е сякаш. 

Хаха! Разведряма се с тези сладури. Нищо прекалено сериозно. Но приятно. 

А, да. Прави впечатление, че няма излишни лелки, които да натоварват екрана с допълнително присъствие. Хората от комбинито са много добро попадение. Младежът даже е бивш сентай супергерои. Хихи! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

7 епизода минаха и още не мога да разбера, какво си мисли Асаба. Вижда се, че се променя, мисленето му също, но все още не може да си каже, какво точно му е на душата.

Гласът на Томоя е толкова успокояващ. Харесват ми нещата, както са в момента. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много вкусотии. Неустоими неща правят. В съчетание с концепцията "близо до хората", мисля че наистина работи. Хубава идея да повдигнат духа в такива моменти. Позитивизъм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ukio, почти до края си :). Признавам че кулинарната част не ми бе интересна но ми заангажираха екокулинарния интерес с оползотворяването на ябълки не първо качество. Иначе да, след началото напрад-назад , творческия екип се определи и кара до края в една посока.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Финал! Доволна.

Непривично ми беше да гледам сериозни, по-скоро инди артисти като Томоя, Тайга и Шизука в романс, но ми харесаха, въпреки някои неизбежни клишета на жанра. Много по- лесно беше, при всичко гледано до този момент, да си представя Томоя в комедия, но като се замисля, той и тук не бягаше далеч от нея. 

Признавам, че най-много се радвах на приятелството, което завързаха всички - тези в голямата компания с онези от комбинито. Това скъпо, мило приятелство мен определено ме стопли.

Препоръчвам за разведряване и релакс! Второстепенният каст беше великолепен! Похвалих хората от комбинито, но не бива да забравям Микако Ичикава и Коджи Ямамото. Тези двамата винаги са на висота.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, ukio, споделям мнението ти за актьорите от основния каст. Щеше да ми хареса повече ако героите на Микако Ичикава и Коджи Ямамото имаха повече екранно време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пускам интересна новина за нов проект на Томоя. Става дума за дебют в телевизията на режисьорката-любимка Наоко Огигами. Ето какво готви тя тази година по Тв. Токио - адаптация по манга, този път посветена на кафето.

Героят на Томоя е подобен на Асада. Ще разнася кафе с превозно средство. Значи отново ще разнищват срещи и връзки между хората.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...