Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Sixteen Shoukougun (あのコの夢を見たんです。)
Страна: Япония
Също така известен като: Shikkusutin Shokogun
По мангата на: Konatsu - "Sixteen Syndrome"
Период на излъчване: 2020 – Юни – 19 до 2020 – Август – 07
Време на излъчване: Петък 24:00
Формат: Renzoku
Жанр: Училищна драма, Романс
Канал: Fuji TV
Епизоди: 8
Режисьор: Smith, Keijirou Tsubakimoto, Tatsuya Aoki
Субтитри: Английски

 

Участват:
Takeuchi Aisa като Higashi Ibuki
Itagaki Mizuki като Asada Mutsumi
Takeda Rena като Odasawa Mei
Yutaro като Sakurai Nao

 

Резюме: Това не е типичната история за „принца“, който среща „принцесата“.
Higashi Ibuki (Takeuchi Aisa) е по-силна и популярна от всяко друго момче. Ето защо тя е известна като „принцът“, а нейната красива най-добра приятелка Odasawa Mei (Takeda Rena) е известна като „принцесата“. Двете са винаги заедно, защото Ibuki обещава да защитава Mei. Те се срещат още в началното училище, където Ibuki е от типа момичета, които обичат да се сприятеляват с всички, докато Mei винаги се страхува да не бъде отвлечена от случаен мъж. Уморена от това, Ibuki я игнорира един ден и я оставя на мира. Но съдбата може да бъде жестока и точно в този ден Mei е почти отвлечена. Това оставя и на двете трайни белези, Mei придобива интензивна фобия към мъжете а Ibuki се обвинява за събитието. В гимназията връзката им продължава по същия начин, като Ibuki защитава Mei от всяко момче, което се опитва да се доближи до нея. Докато в живота им не влиза популярният Asada Mutsumi (Itagaki Mizuki), който прави залог с приятелите си, за да види дали може да се добере до „принцесата“. Но се оказва, че той започва да се влюбва в „принца“!

 

Свали :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остават ми 2 епизода. Чакам да ги преведат, но това определено е добра дорама, опистваща света на 16-годишните тийнейджъри с всчките им страхове и прищевки. Разбирасе, сред каста ще откроя двамата главни, които са наистина талантливи. Пожелах си нещо по-сериозно с Мизуки и ето че този път са се постарали да не го включват в лигава екранизация по манга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста почаках за еп.7. Вече е преведена и разкри още по-голяма депресия, отчаяние и недоказаност у тези ученици. Предходните серии имаше щипка надежда, но явно травмата от детството е прекалено тежка, а Мей е много слаба, за да я преодолее сама. Нещата клонят към лошо. Да видим, как са решили финала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледан! Доволна. Тук имаше нещо много по-дълбоко от романс и участниците го представиха чудесно, благодарение на различния поглед на камерата. Меланхолично, но финалната сцена е показателна, че има светлина в тунела.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Актрисата Аиса Такеучи е напуснала компанията си поради здравословни проблеми. Много неприятна новина. Момичето ми харесваше. Не е типичната актриса. И тук се справи чудесно с ролята, и в Такане то Хана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...