Jump to content

Noblesse (2020)


debil4e

Recommended Posts

spacer.png  spacer.png

Off Topic

4ad63f8ff584d1a9.jpg

 

заглавие: Noblesse, 노블레스, NOBLESSE -ノブレス-

страна: Япония

година: 8.10.2020

тип: ТВ - 13 епизода

жанр: екшън, свръхестествено, фентъзи, училище, вампири, върколаци, по уебкомик

продукция: Production I.G

инфо: :click::click::click:

резюме: Той се събуди в изоставена сграда след 820 години сън, без да подозира за напредъка на човечеството и научните постижения.
Светът, който някога познаваше се беше превърнал в непознато място, с нови технологии, нагласи и коренно различен начин на живот.
Cadis Etrama Di Raizel (Раи), опитвайки се да се приспособи към новия свят, открива своя верен слуга Франкенщайн, който е директор на гимназия в Южна Корея.
Раи решава, че гимназията е подходящо място да научи повече за заобикалящия го свят и с помощта на Франки остава в нея. Там неволно става приятел със Шину, тийнейджър, който е майстор на бойните изкуства. Но този нов свят не е по-безопасен от стария. Следват опасни приключения, тайна организация и разкриване на миналото на Раи..

копирано от темата на blue_moon

 

 

лично мнение: Днес видях датата и се усетих, че есенния сезон почти е започнал и когато хвърлих едно око на новите вече сигурни заглавия открих ето тази изненада:D Това е нещо, което чакахме преди почти пет години, но няма да откажа да го видя и сега:) Трейлъра не е много обнадеждаващ относно качеството на анимацията(нали там обикновено са най-добрите кадри...), но поне визуално са оправили Франки и М21,  при Рай обаче има леко отстъпление. Ако се водя по плаката, ще покрият нещата поне до средата, освен ако не са съкратили доста неща. Та да уточня-хубаво, лошо, ще го гледам, но японските студиа много се забавиха с анимирането на уебовете, и TOG и Noblesse бяха на върха преди повече от пет години. Дано са си научили урока и се насочат към новите лидери,визирам Соло левелинг ъф корс, макар да знам че няма да стане или поне не с японско студио(не и без сериозни промени в сюжета), но надеждата умира последна :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще го гледам - хубаво или лошо. Чаках го от много време! И мен ме остави с отворена уста като го видях.. бях загубила всякаква надежда..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за втория трейлър, много по-обнадеждаващ е:D Аз пък се юрнах да проверявам в няята за първи епизод, щот имам смътни спомени как се споменава нещо за ранно излъчване на 5.10, но още го няма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започна. Production I.G наистина са се постарали, комбинираха сичките ми резерви и притеснения още в първи епизод:o Начи, първо спешъла дето ми изкара киселото преди няколко години се оказва, че е покрил събитията докъм 90 чап или по-точно до екипа на Кранк, от който са Тао и Такео и идването на Сейра и Регис и директно започнаха от там. Това е бял кахър, но промените в сюжета също стартираха: като начало преместиха действието в Япония и съответно Шинуу и компания се сдобиха с японски имена. Тва нищо, но Шинуу яде бой и то без да успее да се защити?! Освен това онази страхотна сцена с М21 в двора на училището се оказа различна и мутрите се оказаха там по негова"вина" :blink: Със скоростта, с която "покриват" материала май няма нужда да се чудя за броя епизоди, трудно ще надхвърлят двайсет-двайсет и четири. Казах, че ще го гледам дори да е лош, но не знам дали ще издържа. Дори се опитах да препрочета конкретните чапове в лицензирания сайт на лайн, само за да открия поредната "приятна" изненада-Ноблес е наличен свободно,(а беше доскоро) само до 50 чап, нататък май или чакаш или плащаш, ще добавя линкове в темата на уеба за желаещите да го четатB)

 

П.С. Още се опитвам да разбера как разсилния с метлата се вписва в начина, по който са структурирани японските училища, а именно учениците се грижат за това, май само охрана имат:huh2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...