Jump to content

Форумни срещи в Пловдив


Recommended Posts

Душички златни, хайде тази или другата седмица да се видим. Има ли желаещи?

Еййй, разгеле, да ви хвана и аз! То за сефте да видя организация на среща у нашенско. Я речете какъв ви е плана по принцип - виждам централна поща сте си избрали, все някъде около 18h се върти? Защо все уикендите ги правите тия срещи, защо не през седмицата, когато се предполага, че повече хора са у градо (примерно мен рядко ме свърта тук тогава :P )? Мерак ми е да ви видя, никого не познавам от вас :rolleyes: Ама ще следя темата, че все ще се засечем в удобно време, та да ви навестя! мхм ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееее! Защо не влязох по-рано, щях да ви хвана. Ех, сега как ме е яд. :lol: Кажете ако можете скоро да се съберем. Аз никога не съм ходила на форумни срещи и мисля че ще е яко. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Желаете ли тези дни да измислим срещичка да се видим. Тъкмо ще обсъдим кой ще ходи на Есенните дни на Корея и да се организираме да ходим заедно ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тръгваме ние с влака в 6 сутринта събота .. ако има още които ще пътуват с него да пишат да се разберем :) ако не ще се видим там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да ви кажа, че когато чукне 8 часа влаковете спират...тоест ако тръгнете в 6 като стане 8 влакът ще спре на къра и ще трябва да ходите пеша после...

Аз събота ще съм там иначе... дано да се видим с някои от вас ^_^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 19.12.2011г от 17.00 в читалище Иван Вазов (близо до х. Севън Хилс) ще се проведе събиране на тема Китай. Ще е много интересно, ще има и китайски пелмени и чай :) който желае може да заповяда

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съфорумци от Пловдив , привет! Хелп миии!!! :) Ще гостувам на Пловдив за три дни през февруари, ще водя специален човек и трябва да измисля програма за трите дни. Всяко предложение би ми било полезно. Всъщност се нуждая от предложения за всичко като почнем от нощувката та свършим до къде да се пие кафе. За нощувката мога да отделя 10-15 лв на човек. За заведенията ако някой има напредвид заведение което задължително не трябва да се пропусне :) Атракции , като например скачане с нещо от нещо, летене...висене....ще ми бъдат от полза :P . MMM всичко нестандартно ще ми влезе в употреба :) благодаря предварително за помоща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) здравей, ако желаеш и имаш възможност може да го обсъдим в скайп, моя е - decumup Ще организираме някоя среща и ще се видим с вас и щв видя с какво мога да ти помогна и да ти дам идеи даже в момента мисля по въпроса :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...