Jump to content

Форумни срещи в Пловдив


Recommended Posts

Оглеждам се за хора от Пловдив и региона, които да имат склонност към лек туризъм: за ден-два уикендите - пешеходни преходи (без мазолите или поне рядко), малко стопаджийство, огънче, цър-пър на камък, палаткуване където падне мрак :) Последните 2-3 години се занимавах повече с "градски туризъм", т.е. пътуване по градовете из България през отпуските (за по седмица и повече), разглеждане на забележителности от 100-те НТО, цивилизовано спане по евтини квартири и палаткуване по морето, ден за ден. И сега се търсят хора с такъв акъл. Явно оставаме все по-малко и като изчезващите видове не можем да се намерим, та да стегнем раниците за приятен излет - без значение град и гора. Нямам предразсъдъци за това какви са хората, та всички са добре дошли :) Екипировка е силно казано, но си имам минимума за такива пътувания, но то и не трябва много-много, основно желание.

Например последните два уикенда се случи разходка до Панагюрище и Пазарджик - не бях виждал зоологическата им градина, а обичам животинките :blush: Покрай това срещнах интересни хора (и спасихме животинка!) и това е удоволствието от пътуванията за мен. Не е въпроса в крайната точка, а в преживяването по пътя... Живот и здраве някой ден, като се поопарича имам желание да се отправя към Азия, но това са си бъдещи планове :asian:  Макар, че някакви хора ръчкат и сега да хващаме натам  :28558:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммм, май, май няма тук айляк хора с раничка на гърба уикенда? Може пък някой да прояви желание да си промени начина на живот  :asian: Има много да се види навън преди човек да седне пред монитора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е за форумните срещи.

Това намеквам,"Рахат тепе" е име на заведение без особени претенции, но на хубаво място в Стария град. Май наистина сме за другата тема  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааа, не се заричай - то така се почва - едното тепе, другото тепе, пък като ги научиш почваш да търсиш по-големи тепета :P

И защото Рахата си е известен с цацата - най-хубавата цаца в България я ядох близо до Велики Преслав на някаква каравана в средата на гората до Златната църква мисля се казваше - където бил кръстен Симеон 2-ри - друго си е да опънеш палатката в двора на църквата :D А сега ми кажи защо на такова място в пущинака може да ти се усладят толкова две порции пържени рибки? :) Ни на морето, ни в Пловдив ми е било толкова вкусно ;) Трябва да се пробва, честно :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде се извъди такъв планинар? Градът не ти ли стига?

Другата седмица имало Айляк фест на Джендем тепе - лежиш в хамак, слушаш музика и гледаш на проблемите отвисоко, честно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно, няма планинари. Повечето  сме големи на годиии. Що тъй те гони страх?

Ела, много откачени каки сме. И музиката е твоя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@naia, това беше добро :rofl: Мен що мислиш ме е страх от вас? Откачени каки  :896767: Майтапя се, де... уж. Сега да не ми стане верно тесен града, а?

Иии да уточним: не съм планинар, не ме къращисвайте с онези, те са друга краста! Пътува ми се, пътувам като има начин, то ако не сега, кога?

 

Тъй, обаче, как темата ми се оказа слята с Форумните срещи??

 

За айляк феста се позамислих, мисля да се завъртя натам да го видя що е то - ако има някой друг да ходи - да свирка. Само програмата ме плаши. Може би заради Smallman да се прежаля - тези бих искал да ги видя, техни приятели ми обясняват, че били уникално нещо. И съвсем очаквано никой от "метълите" не знае как да "куфее" на нещо в неравноделен такт :28558: Обаче (от тук):

 

а вечерта ще бъде озвучена и от проекта на Иван Шопов – Balkansky DJ set, който изследва срещата на електронния авангард с етно звуците от Балканските страни

 и се сещате за каква боза иде реч, ако някой все още успява да игнорира тази подгравка с народните ритми. Разправяха ми, че заради тази простотия съборът на Гела тази година бил провал - така и не отидох, очаквах буря и дъжд, то било само кал до колене и дъбстеп-ръченица... 

 

Сега ми трябва хамак... честно, нямам! К'ъв айляк без хамак?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

примерно някоя събота вечер за по кафе (петъка някои ще са изморени от работа).

 

Също така дали да не направим Какао група? Онзи ден видях някаква опция, където хората натискат линк и се добавят автоматично..

 

едит:

 

KakaoTalk групов чат за К-фенове в Пловдив

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Blue_Moon, добре си ни дошла, ще ми е драго да се видим и да се запознаем. 

Чудесен повод и аз да се присъединя към пловдивската групичка. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ти благодаря за топлото посрещане, Joys!:kissx:  И аз много ще се радвам да се видим, за мен ще е удоволствие! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, пловдивчани. Май му е дошло времето да обявим една официална среща.

Ще се събираме с няколко форумци утре, 23 юни, от 16 часа, в ресторант Южен Полъх на ул. „Булаир“ 32. Който има време и желание, да заповяда. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро да се очертава някаква форумна среща в Пловдив? Между 3 и 9 септември почивам и така ми се ще да се видя с пловдивската група защото пропуснах последната среща в Пловдив през юни и още мее яд!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...