Jump to content

Форумни срещи в Пловдив


Recommended Posts

Хора,хайде тази седмица, ако сте навити да се видим.Бяха писали и хора,които не са идвали до сега та може да се съберем повечко :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този уикенд ще съм кума на свадба в Гоце Делчев, така че няма да мога аз.Но вие излезте пък на феста всички заедно ще се видим и запознаем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, аз също съм от Пловдив и от доста време следя форума макар, че не съм давала мнение по никоя тема ( моля не ме съдете прекалено строго :)). Много ми се иска да се запознаем, защото усещам че ще намеря много сродни души в любовта ми към азиатското кино. За мое най -голямо съжаление едва ли ще мога да дойда на форумната среща, но с нетърпение очаквам феста за да се срещнем :Р. И все пак моля ви кажете ми малко повече подробности за това къде се събирате, от колко часа и т.н. защото ако ми се отвори възможност с удоволствие бих дошла :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде ще се срещнете? Ако ми е наблизо аз мога да отскоча да се запознаем та поне да знам кой да тарся на феста :), че аз никого не познавам от тук ;).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора здравейте. :) Искам да попитам, знаете ли някакво заведение в близост до музея или до дискотеката (адреса й още не го знам), където да могат да се гледат мачове? На 22ри в деня на феста е финала на шампионската лига и ми се ще да позяпам малко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За колко часа говорим....понеже след първия ден ще има афтър парти във резервирано заведение само за нас....след 10 часа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...