t_lozeva Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Привет! Искате ли да се видим тези дни ... сряда на 26.02. 2020 Китайския на ул, Нефит Рилски", 18:30 ч. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Здравей, Лозева, ама аз съм пас този път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Аз ще се опитам да мина утре след работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 В района съм, но за жалост до 21:00ч съм на сръбски :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Те се били отказали да ходят, Никс. Така че друг път. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmodeus Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 On 2/26/2020 at 9:20 AM, NyXe said: В района съм, но за жалост до 21:00ч съм на сръбски :/ сръбски ли учиш верно? аз го научих в Австрия покрай една/две сръбкини... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 На 11.04.2020 г. at 17:37, asmodeus написа: сръбски ли учиш верно? аз го научих в Австрия покрай една/две сръбкини... Да, уча 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakama Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Да не е паднала бомба Аз пресрочих високосната година, но и петилетка звучи добре - ако се събирате съм на линия 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Мислим едно форумно кино на 11 септември да заформим за Мулан. И после да хапнем някъде. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Къде, в колко часа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 За киното ли? Аз на 11 почивам, така че където и когато кажете. Стига киното да функционира, че примерно това до нас си фалира и не работи отдавна /Арена Запад/. Примерно в The Mall? Или в Мол ъф София? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Абе, почиваш, почиваш, ама не се знай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Тази Мулан май никой не я харесва. От 16 септември започва Панорама на японското кино в София! Дом на киното. Вход: 2лв. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 @seal_reinforce направо ме прокле. Вече не ми е почивен ден. Киното поне при мен се отлага. Замества се с Алея на книгата. Щанда на Книгомания на Витошка и Солунска. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Не съм бе, съдбата е решила, щом мен ме нема, ти да си солидарна с липсата ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Аз съм пас и за двете, този месец всичките петъци, съботи и недели съм на работа... Че и четвъртъците... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merisa Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 На 9.09.2020 г. at 14:27, helyg написа: @seal_reinforce направо ме прокле. Вече не ми е почивен ден. Киното поне при мен се отлага. Замества се с Алея на книгата. Щанда на Книгомания на Витошка и Солунска. Освен в събота преди киното да те навестим... някакви заявки за мини среща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Събота съм втора смяна, от 13,30 нататък съм там, па ако минете към 17 часа, ще уцелите джакпота и половин час за кафе съм ваша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Скъпи съфорумци, леко изпуснахме рождения ден на форума /16 април/ заради поредния локдаун, от който тъкмо излизахме тогава. Какво ще кажете да се възползваме от хубавото време и отворените в момента заведения и да се съберем другата седмица вторник или четвъртък някъде /на китайско, на корейско, та тайландско или където кажете/ и да направим една форумна среща, да се видим за тази година /че и за предходната/ и да отпразнуваме, че станахме на 13 години. Да ви тагвам ли, или ще го видите и без това? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katomova Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Аз съм ок, но може ли да не е китайско Съгласна съм с другите варианти, само кажете кога и в колко часа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts