Jump to content

Recommended Posts

XbmlOf.jpg

Sun Immersed into the Star (2020) ะวันอาบดาว 

Spoiler

qO3A8f.jpg

 

2Orlwf.jpg

 

rEvVgf.jpg

 

0AE4ef.jpg

 

ZkX5jf.jpg

 

Страна: Тайланд

Известен още като: Tawan Arb Dao

Жанр: Драма, Романтика

Епизоди: 18

Период на излъчване: 26 Март, 2020 - 27 Май, 2020

Време на излъчване: Сряда и четвъртък

Продължителност: 1 час и 35 минути

Канал: Channel 7

 

В ролите:

Kem Hussawee as Siwakorn (Korn) / Siwath

Thisa Varitthisa Limthammahisorn as Daopradub / Dao

Yui Chiranan Manochaem as Chorprae

Sapol Assawamunkong as Mek

Grace Glipaka as Chatchita / Chat

Pol Poolaphat Attapanyapol as Decha

Supakit Buangam (Bua-Ngam) as Inspector Thada

KiewKoi Kwankawin as Metinee / May

Fern Thitinan Suwanthaworn as Kwan

Nadthanan Khunawat as Pranan

Supranee Jayrinpon as Sita (Siwakorn & Siwat's mother)

Nukkid Boonthong as the Doctor

 

Резюме:

След мистериозната смрът на брат му, Siwakorn заема неговото място. За да разбере какво се е случило, започва работа в Khemmawat Group. Там той се среща с много от заподозрените, както и с тайната любовница на Siwat, Chorprae.  Daopradub, племенницата на Chorprae, се намесва между двамата с цел да ги раздели. Близостта между Daopradub и Siwakorn прераства в любов. Колкото повече се доближават до истината за убиеца на Siwat, толкова повече расте опасността, защото човекът, виновен за смъртта му, е този когото най-малко очакват.

 

 

Тийзър:

 

Линкове за гледане:

Онлайн с английски субтитри: тук

Онлайн с руски субтитри: тук

 

Подминавах го този сериал, но вчера попаднах на ето тези видеа. Тиса ми се стори много по-чаровна отколкото на всички постери и реших да го започна.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето ми е доста интересно, има интрига, а за химия да не говорим. :D Кемчо и три каки, не мога да реша с коя най-много го харесвам. 

Много ми харесва сладкарничката, в която са снимали някои от сцените, така да ми напомня за нашите едновремешни такива. :inlove:

 

А пък ей за тази процедура във ваната, съм се наредила на дългата опашка. :lol:Ако на Кемчо му остане време между някой лакорн, може и да се вредя или по-скоро когато цъфнат налъмите. :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът оригинално е трябвало да бъде 15 серии, но заради това, че последващият го лакорн не е могъл да тръгне, са го удължили с още 3.

Знаех, че в 17 епизод има голям обрат в сюжета и се мъчех да го предвидя, но тези хора просто избиха рибата! :o 

Каква бомба хвърлиха само, тоест, две бяха за мен! Първата, по отношение на това кой дърпа конците. Имах някаква идея и подозирах, но последните серии бяха доста приспивни, Кем и Теса минаха на заден план и изведнъж в 17-и, бум, паднах от стола. Няма и в спойлер да го пиша, който има желание да гледа сериала, може да коментираме след това.

Другата бомба, поне за мен, беше между Корн и Дао. След като имаха няколко грубички и насилствени моменти, при една по-задушевна сцена,

Spoiler

Корн попита Дао дали може да я прегърне.:o Трябваше няколко пъти да я превъртя тази сцена, за да схвана. Мъжът иска разрешение от жената, а не я награбва както обикновено. Много ме изненадаха, а пък Кем как го изигра...:wub:, уникален е! 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислех, че 18-и ще е пълнеж, но продължиха с изненадите! :oДо последните минути на серията имаше какво да се разгадава. Такъв завъртян и омотан сюжет не мисля, че съм срещала. Измести ми Стъклената маска по сложност на нещата определено. Дори и да отгатнете кой какъв е, предполагам, че не бихте разгадали с какви мотиви го прави. 

Финалът за влюбените гълъбчета Корн и Дао също беше уникален, ненатруфен и простичък. При другата двойка си мина по стандартната процедура. 

Само ми се искаше при Кун Чор да се развият по различен начин нещата. От друга страна, това беше начинът тя да бъде с любовта на живота й. Невероятна игра, страхотно изпълнение на актрисата! Надявам се да я видя и в други продукции, защо не и пак с Кемчо. :wub: 

 

Откъм изпълнение, изненади и интересен сюжет, този сериал ми влезна в топ листата. Саундтракът също ми хареса.  

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една от байполар сцените, така типични за тайландските сериали. Започва супер сериозно, но към края просто се заливаш от смях и се чудиш как са я снимали тази сцена. :lol: Ако се окаже, че тайландската кал има лечебни свойства, си е чист бонус за Кемчо и Тиса. :D

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това кал ли беше или цимент? Много странен цвят. Ама стана кеч направо, никаква любов! А се вижда и операторът как му се тресат ръцете от смях. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По средата на гората, откъде го извадиха този цимент? Ама си права, че сивее доста. :D Не знам за оператора, ама аз се попилявам от смях, особено при тупването им на земята и последващата борба и настойчивост на Кем да я целуне. :lol:Тя тяхната любов беше такава почти целия сериал, Кем я разнасяше като чувал с картофи, но и тя не му са даваше и го обиждаше сериозно.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Yui Chiranan Manochaem е с номинация за Best Actress in a Supporting Role от престижните Asian Television Awards за ролята си на Кун Чор! Напълно заслужено и дано спечели.

El5NzAfVcAALTjw?format=jpg&name=medium

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...