Jump to content

Recommended Posts

Намерих привю за 17 епизод

А за 16 видях откъс

Spoiler

сърцераздирателна среща между баща и син, значи оная злобила не е успяла да убие бащата, ама на Сингкорн няма да му прости :swoon:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И за лека нощ едно много дълго видео, жалко че няма субтитри, но пък има много сцени с режисьора! Голям е образ тоя човек! Детенцето май наистина е негово, а аз го направих на гей, защото се държеше така на репетициите с Поничката, ама той просто е влизал в ролята на жената, затова :lol2:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен беше 16 епизод - има развитие на събитията, но @jira да се приготви, че сигурно ще се ядоса, защото

Spoiler

главната пак зомбяса под влияние на гаднярката и взе да не вярва на главния. Но на края оная показа истинското си лице, така че скоро всичко ще се подреди.

Иначе много ми хареса, че 

Spoiler

успяха да си простят и да се сдобрят баща и син.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, права си, че точно това не ми хареса.

Spoiler

Уж много го обичаше, веднага обърна плочата и застана срещу него. Но иначе беше гадно, че тя не успя да се види с бащата, много гадно даже. Едно хубаво нещо свърши в тази серия Най и това е да разкара Дан! Значи може да е твърда като иска, не мога да повярвам, че така се е оставила на Нет да я манипулира и да й вменява вина.

Пол знае каква змия е Нет, но на никой освен на Доктора

Spoiler

не му хрумна да направят тестове или аутопсия. После със завещанието, тази кобра как фалшифицира подписа на бащата? Поне Пол да беше казал, че ще проверят за валидност на документа, да е по-реално.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как ще оспорва завещанието? Той да не е Тръмп! :28558:

Типи е затворила временно сайта си, за да не я тормозим да бърза с превода на последните епизоди. Пише, че ще закъснее. Вече нямам търпение да разбера какво става. Да знаеш някъде да го пускат без превод?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, сладурчетааа! :wub: А тая кун Нет къде се тика между тях! :nunchako:

Дано в следващия им лакорн да имат повече романтични моменти заедно и в кадър и зад кадър! Тука само една серия им отпуснаха :dunno: Седемнайста и аз се ядосах! И на главната, че продължи да зомбясва още, и на сценариста, че не пожали главния! Аман! Да бяха му спестили тая 

Spoiler

болест поне! :mad2: Абсолютно ненужно я вмъкват в сценария! Барим от Ковид да го бяха тръшнали, че да е по-актуално! :no:

Чакам осемнайсти, че да завършим, а после какво предлагаш да гледаме? Между другото, писала съм ти, @jira

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официално го приключих. Мъчителен последен епизод. Не вярвах, че краят ще ме изненада, но успяха да ме разсмеят, много беше неочаквана една поява :wub: Само заради последните три минути си струваше :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приключих го и аз! След като занулих критериите си за романтика, 17-и и половината от 18-и епизод, ми допаднаха. Особено 17-и беше доста динамичен и определено по-добър епизод от финалния. Съгласна за последните минути на 18-и, оригинално го завършиха, а появата беше бонбон! :wub:

Едно нещо не разбрах,

Spoiler

бащата толкова обичаше Най, а не й остави и една къща, в която да живее. :unsure: В крайна сметка той не знаеше, че със сина му се обичат. 

Като цяло, добър лакорн, но просто загубиха от това, че не използваха химията между Пай и Додо, която се вижда по всички клипчета извън сериала. 

 

   EmdpUbFUYAIZt1x?format=jpg&name=large                     

 

Spoiler

EmY8ZrMU0AAjGf7?format=jpg&name=large           EmY8ZrMVkAIFa0J?format=jpg&name=large

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотни са на снимчиците! Мерси! :kissx:

Да се надяваме, че режисьорчето е оценил химията им и ще я използва в бъдещи лакорни, изглеждаше че супер се разбират с него и са добър отбор! :yes:

За бащата, той нали беше дрогиран, явно не е бил с всичкия си като е писал завещанието, пък и Най нали му беше просто заместител, набързо я отсвири, типична черна неблагодарност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не ми се беше случвало така на "екс" да гледам, да бързам след работа да си пусна поредната серия. Много интересно ми беше, някои клишета са си тук, но въпреки това сериала ме грабна здраво и докрая не ми доскуча. Яд ме е, че тайландците правят отрицателния герой толкова пресилен в лошите му черти, с неестествено изцъклените очи, говоренето през зъби, стиска тия юмруци, направо се потрисам. Тука си имаме един такъв "шедьовър", който силно ме отблъсква. Но си струваше търпимостта заради двамата главни, които са много красиви, талантливи и наистина са страхотна двойка, наслада за очите. Героинята беше такъв мазохистичен образ, това си е супер дразнещо, а героят – той е някакъв неразрушим тип, що народ го би, стреля и пак нищо му няма. Хайде, дано скоро пак да ги гледаме двамата в ново сериалче! Сладури!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...