Jump to content

Източният дух по телевизията


Recommended Posts

Малко ми е странен с бг аудио, свикнах да им чувам реалните гласове. Все пак, ще имам запис с бг аудио и ще го споделя, за който е изпуснал, а иска да го гледа дублиран.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама как може да изпускам такива интересни неща, трябва да започна да гледам телевизия :slap: Не че го гледах онлайн, но друго си е по ТВто.

 

Имаше ли превод?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това и аз го хванах,.. докъдето издържах, де. Огромна зала, ентусиазирана публика, невероятна сцена, обаче повечето изпълнения бяха мани-мани.

Излиза нещо, което в първия момент ми заприлича на късо достригана лелка, но се оказа мъж на средна възраст. Навлякъл жълта, зебреста пижама с бермуди, върху черно впито клинче. Наоколо футуристични танцьори, почват се едни чупки - страхотия. Обаче като запя някаква осемдесетарска естрада и то на китайски, направо паднах от смях. Това бил мега звездата Арън Куок. Българската Евровизия малко ми се издигна в очите след това представление.

Изтраях до изпълнението на ЕХО и загасих. Сега поглеждам в тубата и ми направи впечатление, че цялото шоу е към четири часа. Нищо чудно, че на виповете им липсваше ентусиазъм. Освен корейски и китайски групи, и някои специални "чуждестранни" гости, изпълнители от други азиатски държави не видях, затова цялото шоу ми се струва като голяма реклама на определени артисти, а не като Азиатски музикални награда, ама айде, отбелязвам като плюс, че ги пуснаха и по наша телевизия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудех се къде да си задам въпроса и мисля, че тук е най-подходящо. Става въпрос за японския сериал излъчван по Канал 1, когато още каналите бяха само 2, той и Ефир 2, ако помня правилно. Даваха го в следобедно време, май към 16.00 часа през делничните дни. Интересува ме заглавието на продукцията. Ако някой го помни, ще съм благодарна да го сподели. Не ме бива в обясненията, но ако трябва може и да се сетя за още жокери.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже не помня почти нищичко от сериала, та исках да го гледам наново. Значи затова тази тема ми е навяла асоциации именно за този сериал: Oshin (2013). Оказва се, че е един и същ. Решили са да правят римейк, интересно. 

 

Много благодаря за отговора :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рекламират филм по кинонова " Банкетът", мисля, че е корейски, но как да го намеря с друго заглавие. Някой гледал ли го е?

Филма е исторически.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера, мисля, са пуснали турски сериал- римейк на I'm sorry, I love you (?) 
Не знам какво да мисля по въпроса, с един So Ji Sub по-малко в кадър...по-скоро ще пропусна. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето малко инфо за сюжета. Същият си е наистина.  :click: 

 I'm sorry, I love you е единственият сериал, който съм успял да накарам роднините да зяпат на времето...преди да преминат на турски. :/ Ще е интересно да им спомена, че този е римейк. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...