Darsi71 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Мисля, че и в подлеза преди Тракия правят табели ( поне такива за апартаменти знам със сигурност, че има)... Сехи тия дни ще се разходя до там и ще ти звънна, ако има нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Мисля, че и в подлеза преди Тракия правят табели ( поне такива за апартаменти знам със сигурност, че има)... Сехи тия дни ще се разходя до там и ще ти звънна, ако има нещо Табелата вече е осигурена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimeto Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Навити за по бира в петък?!~ ^,^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pammy Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Мимс, не мога да кажа още, но най-вероятно съм ДА. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Аз съм не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uni_Cat Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Какво пък? Петък - петък. Може и нещо дартс после. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pammy Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Аз съм не. Що бе Румба? Няма ли да си тука? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yongi Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 И мен не ме чакайте за петък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rigrina Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Mен пък да, да, да, да, ДА! Ох, таз седмица няма край! Толкова много работа и все една никаква... Ади, до утре, че ако я полеем, може и да я преглътнем! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pammy Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Ами до утре, ама нито час, нито място има обявено. Що пак аз трябва да повдигам въпроса за мястото и часа?! А и още нещо, някой хора свършват работа към 5 и 30, моля да се избере разумен час, който да е удобен и на тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uni_Cat Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Явно днес бира няма да се пие. Но пък не е лоша идеята на Мимето --> ей така от време на време да си се проверяваме, кой все още пие и какво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uni_Cat Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Някой за по среща, кафе или бира? Утре в Съндогс-а по към 18 часа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yongi Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Малко в последния момент, за което съжалявам Утре 12.12.2010 ще се ходи на кино от 12:40, което ще рече 12:00 среща в мола на автогарата. Всеки който иска може да дойде да гледаме заедно и след това на по кафенце, биричка, да се видим за час - два Филма е: ХРОНИКИТЕ НА НАРНИЯ: ПЛАВАНЕТО НА "РАЗСЪМВАНЕ" За сега сме аз, пиранката и Киро. Вече почти всички знаете телефоните ни, така че звънкайте на мен или на пиранката за да се намерим в мола, ако ли не пред касите на киното в 12:20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darsi71 Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 За много години варненци и околие! Що ми се струва, че тука нещо много се кротна тая тема К'во ще кажете да ви предизвикам на биричка в Алба на 8.01.2011 Ако има желаещи, свиркайте, че ми стана мъчно за вас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pammy Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 За много години! Идеята ми допада, аз така или иначе ще съм там на 8ми, ако се организирате ще прескачам между масите и компаниите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uni_Cat Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 За много години и от мен! Идеята да се видим е чудесна. Така и годината ще започне добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 И аз ще дойда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kremenski Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 И аз искам! Някакви насоки за час и място? Алба? Искате ли новата Алба - на площадчето срещу едновремешния полски център? Не съм ходила там още. Само да напомня, че вече са в сила новите разпоредби за тютюнопушенето - не е зле някой да провери мястото, където ще се ходи в този ред на мисли и за спокойствието на пушачите, че освен глобите за собственика до колкото разбрах ще има и глоби за лицата, които пушат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
legalize_It Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 за колко часа става дума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pammy Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 аз съм за старата Абла, че някак не съм овладяла телепорта още. Но ако много настоявате за новата, убедена съм, че и без мен ще си изкарате хубаво. Днес бях в Крамер, пушеше се вътре, така че ... А ако става въпрос за старата Алба, най-вероятно ще се пуши отпред на входа или най-много в зимната градина Е как да не се радвам, че не пуша сега?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts