Jump to content

Форумни срещи във Варна

Recommended Posts

Идеята е такава.............да се съберем другата седмица някъде, кой за лафа и за спорта, кой да се уговорим, как ще пътуваме за София за пейнтбола или тези който ще ходат в Пловдив за деня на музеите.
Очаквам предложения за ден, час и място.............

На драго сърце, но не съм във България в момента. Иначе и трите предложения се чудесни! София, Пловдив и Варна! :)

Това е стара тема, Просто е прехвърлен само първия пост :)

Иначе сбирки си правим редовно, но следващата по-голяма, ще е сигурно по време на феста, тия дето няма да ходим ;)

Ще се радваме да се присъединиш към нас някой път :)

Здравейте варненци! Преди малко Уни_Кат е видяла на центъра пред Тропса група японци, предимно дами, облечени в Юкита. Взела е координатите на организатора на групата, който й е обещал до неделя да се обади и да се видим поне за час. Аз съм на линия за среща с тях. Всеки от вас, който също има такова желание, нека да ми пише на лично и да ми даде номер за връзка. Имайте предвид, че въпросното събиране ще се осъществи за кратко време и трябва да имаме готовност събота и неделя да се видим с тях. Ще имаме възможност да питаме каквото ни душа иска и вероятно ще има и преводач. Очаквам да ми пишете :lol:

45911558.jpg

Ей така си се разхождаха из центъра и бяха много сладки и много като количество, което ги правеше още по атрактивни.

Ще чакам да ми звъннат /ако е възможно да ни отделят от времето си/ и веднага ще оповестя тук подробности за място и час на срещата.

Така, въпросните госпожици са тук във връзка с провеждащия се в момента 32-ри Майски хоров фестивал, така че освен, че можем да поговорим с тях, бихме могли ид а ги чуем :) Тук открих и програма на феста, от която обаче, за съжаление не се разбира, койт знае какво: http://www.moreto.net/events.php?n=84402

Предполагам все пак,. че за ентусиастите най-подходящ ще е концертът в неделя. Предполагам, че нашите хора ще са там, дори и да не са сред лауреатите :D

Целувки на всички!

Въпросните японци ми вързаха тенекия...никакви не се обадиха, а уж обещаха. Трябваше да го накарам аз да си сплетем кутретата, ама забравих /нали го нямам изградено като навик/. Ще ми се да прехвърля вината върху преводачката им или натовареният им график, но това не намалява разочарованието ми. :(

Не се притеснявай Уни_Кат, и без това не ни е на ниво японкия. :D Когато трябва, ще стане. Жалко наистина, защото си отсякох доста ангажименти, но нищо... Пък знаем ли, може наистина да не са имали никаква възможност?!

Уважаеми съграждани,

След като установихме, че поради една или друга причина, повечето от нас, няма да посетят феста в Пловдив, беше взето решение да се организира алтерантивен бирен фест по същото време.

За сега сме достигнали до следните уточнения: 22.05.2010, плажа на Аспарухово в късния следобед.

За повече подробнности, следете темата.

Наздраве :beer:

Алекс, не подвеждай хората.........просто ще давим мъката с бира .

Какъв фест, просто пясък, бира, карти , клюки .........такива неща. ;)

Аз съм ви много обиден! :( Няма да си играя повече с вас!

Румене, и ние само слушаме как се забавляваш без нас, ама нищо не ти казваме.

Като се върнеш, пак :)

Трябва само да обясните с какво можем да се придвижим до там (Аспарухово), защото аз оставам без кола и на всичкото отгоре не съм пътувала с автобуси във Варна и нямам никаква идея как да стигна до там. :D

Трябва само да обясните с какво можем да се придвижим до там (Аспарухово), защото аз оставам без кола и на всичкото отгоре не съм пътувала с автобуси във Варна и нямам никаква идея как да стигна до там. :D

Предполагам, че всички ще ходим с градския транспорт или таксита :)

Не би било честно, иначе, спрямо шофьорите, все пак отиваме на бира ;)

Автобус No 2, който ходи до Аспарухово, спира на пощата.

Забравих. Половинките и децата също могат да присъстват ;)

Плаж голям, малчуганите има къде да тичат :)

А защо аспарухово? :unsure:

Как да ти кажа..........предложиха.......ни не отказахме.

Първо е приятно, после ще е по-спокойно, като се има предвид това, че са 3 за някой 4 почивни дена.........ще ми регата и ще е пълно с народ.

Последно ходих там есента и има много приятно заведение с добро мезе за бирата.

Дарито живее наблизо и ако се наложи ще иде да запази маса.

Но ако някой скочи с по-добро предложение не е късно да променим мястото........само не забравяйте, че на някой ни се налага сме с децата.

А защо аспарухово? :unsure:

Дарито предложи, а pirani се съгласи :D

Има хубави кръчми и няма много народ ;)

Пък и хлапетата ще има къде да тичат, ако решим и волейбол може да играем :)