skarpeta Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Започна учебната година, май е време и ние да се съберем, та да питам и да предложа дата за среща: 30.09.2012 год. в 15:00 часа на спирката срещу Трета поликлиника Който е съгласен и има възможност да пише, ама обезателно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdrav4eto76 Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Който е съгласен и има възможност да пише, ама обезателно.... Имам възможност и пиша, ама обезателно... На срещата ще дойдат Катя, Дидка, Мели, Дани, Плами, Милена и аз. Рапорт даден! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarpeta Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Рапорт приет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_katya Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 ади да я размърдаме малко и таз тема Зимата свърши, позатопли се... викам да се посъберем.... събота 27.04 18,00 на часовника, давайте да се броим и да правим резервация за китайския Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedemon1238 Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Аз и mi6lence сме в созопол до понеделник. Ако има хора в рейона, пишете да си направим мини форумна среща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Добре дошли на бургаска територия ! Пожелавам ви приятно изкарване ! Аз в момента боря летен грип на крак и за капак баш тези дни -неделя и понеделник- съм на работа втора смяна , така , че колкото и да ми се иска, хич не ставам за срещи и купони , че съм вирусоносител. Все пак , въпреки всичко - за срещи винаги готова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia_koluchi Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Здравейте искам да Ви поканя на две места едновременно, едното е нова група за Бургаски фенове, преброяваме се, защото успяхме да се организираме да направим първото Кпоп парти - дискотека в гр. Бургас, имаме запазена дата, място и час, инфото ще видите в ивента ( Тук ), където сте добре дошли всички, които имате възможност и искате да дойдете на парти в Бургас. В групата са добре дошли всички Бургазлии, без ограничения за възраст, пол, и интереси, е все пак да е азиатско <3Бургазлии и най - вече живеещите си в Бургас и околностите. Тук Edited February 12, 2017 by Blue_Moon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Благодаря за поканата, но за съжаление точно на тази дата съм нощна смяна и няма да може да се запознаем. Пожелавам приятно изкарване на групата и ...може би, следващия път! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 Корейската група за перкусии "Норъм Мачи" ще разкрие екзотиката и неповторимата атмосфера на своята страна от сцената на Летния театър в Бургас. Оригиналният и различен музикален спектакъл ще бъде само един и ви очаква на 7 юни от 19:30 часа в Летния театър при вход свободен. Линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Има ли някой от Бургаската диаспора, който е видял обявата за предстоящия концерт, има възможност и желание да го гледа и след това да му се пийва биричка с цаца и картофки ,например / биричката може и да се повтори при желание /? Може да пише тук или да ми прати ЛС - бих се радвала да се видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarpeta Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Ще ходим около 4 човека засега, но още не сме се уговорили за окончателен час на срещата. Ако искаш да ти драсна два реда като се уговорим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Преди 3 часа, skarpeta написа: Ще ходим около 4 човека засега, но още не сме се уговорили за окончателен час на срещата. Ако искаш да ти драсна два реда като се уговорим. Да, да ,да ...Моля! Ще бъда много благодарна, че изведнъж се оказах сама за мероприятието. На дружката , дето ми го промотира, й излезе работа и ми скърши настроението, та почти ме отказа вчера. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts