e_katya Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 давайте да се броим до четвъртък, че да знаем колко места да запазваме да не да правим палатков лагер на плажа ) Рр Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камелия Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Зле ли ще ни е? Важното е да има кво да се пие пък то и по земята да се седи не е проблем. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 От Варна също ще има Един със сигурност (аз), вероятно доста повече (5-6 човека) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabrina1 Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Румба, и да те видя там, ще ми е трудно да повярвам, че е истина! +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Румба, и да те видя там, ще ми е трудно да повярвам, че е истина! +1 Галка, ще ме видиш 100% Отдавна се каня да посетя Бургас, а сега с тая сбирка... идеално се наредиха нещата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabrina1 Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Галка, ще ме видиш 100% Отдавна се каня да посетя Бургас, а сега с тая сбирка... идеално се наредиха нещата Тръпна в очакване... и не само аз! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 И аз съм там +1 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камелия Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Тръпна в очакване... и не само аз! Румен, да не го раздава варненския Казанова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Нищо подобно! Аз съм добро и скромно дете! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камелия Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Нищо подобно! Аз съм добро и скромно дете! Ааа на мен тия не ми минават. Имам доказателства за обратното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Добрем, ще стоя свит самотен в ъгъла... и ще бера срам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камелия Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Добрем, ще стоя свит самотен в ъгъла... и ще бера срам Ъгъла вече го заехме, черните овци твойто място някъде в центъра добре обкръжен да не шаваш много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_katya Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 до тук, камелия, никс, галя, румен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LunaBrava Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Много хубаво, че повече хора имат възможност да дойдат. Ще ви се израдвам подобаващо на всички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камелия Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Много хубаво, че повече хора имат възможност да дойдат. Ще ви се израдвам подобаващо на всички Като тая от подписа ти, ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Като тая от подписа ти, ли? Кам и мен Дани ме кара да се замислям вече... Глей как налага... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frozen flower Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Аз записвам 3 броя от бургаската агитка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarpeta Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 И аз ще се включа - или от самото начало, или в движение /още не знам как ще съм с ангажиментите като детегледачка/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Още +1, освен мен, при смятането на бройката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Още +1, освен мен, при смятането на бройката Кой ще вземеш? Казвай бързо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts