Jump to content

Форумски срещи в Бургас

Recommended Posts

Аз съм на линия,

не знам програмата на моите дечица,

но уж казаха , че ще идват.

Май ще ни трябва по-голяма маса.

Чао, до събота

Искам да кажа, че днес се забавлявах неимоврено с цялата комапния азиатски девойки - за мен беше чест и удоволствие да бъда част от вашата сбирка, въпреки, че не допринесох почти с нищо за развитието на разговорите - но се надявам следващия път да се поокърша и да го давам по смело :)

Живи здрави :)

този път свиква с обстановката, другия път ще ти дадем думата... подготвяй се от сега с музикално -артистична програма :lol:

а сега по темата : http://razpisanie.bdz.bg/SearchServlet?action=listOptions

Киро изглежда малко стреснат... сред толкова жени - нормално. :lol:

Спокойно, в Стара Загора мъже по срещите ни не идват, така че няма да има изплашени на масата.

Някои хора са издебнали, че все още съм в безкрайно миролюбиво състояние и са постнали снимка без разрешение????? :blink: Но се посмях. Ей, отърва санкциите. :D

Браво, Киро! Оцеля и дори ще се престрашиш за втора среща. :yes:

Абе, Гале, то аз забравих да кажа, че очакваме да ни посрещнете с ляб, сол, пипер и няколко корейчета, упс...исках да кажа азиатчета. :lol2:

Какво ще кажете за една среща тази събота в 17 часа на часовника :rolleyes: . Знам че малко късничко предлагам, ама сега ми дойде музата :yes: .

Този път ще пропусна великолепната ви компания, понеже съм на работа до 19:30 - поради новите ми смени сега ще почивам само в Сряда и Четвъртък :)

Но нищо - здраве да е и пожелавам ви да си прекарате много приятно :)

Поздрави

Обмислям да намина към Бургас след държавния си изпит (7-10 ноември), т.е. на 12-13 ноември, така че се надявам да имам честа да присъствам на някоя ваша среща ;)

ооо, Румба, ще се радваме много да те видим :) 12-ти ноември е една чудесна събота за сбирка. Приготви се психически за обстрел от въпроси :D