Jump to content

Форумски срещи в Бургас

Recommended Posts

Ей, ама как ви завиждам и да можеше и аз да се присъединя...Софийското Дани, да знаеш, че като ще те пропускам сега, ще чакам да се видим октомври в София. Поздрави на всички от мен и Ива, а като си дойда ще почерпя с оригинална корейска и японска вкусотийки от един страхотен магазин, който открихме случайно...ама не от ония другите случайни. :lol: Нина, надявам се да сте изгладили недоразумението и да се видим всички октомври, което важи и за новото попълнение Сияна, разбира се. :kiss2:

Призрака от Бургас докладва, че вече е на линия за събирания :) Даже съм по-бял от обикновено, понеже не съм видял слънце това лято :) Но се преместих на друга локация за живеене и ще ми е малко трудно с пътя, но ще се оправим - автобуси да има :)

Поздрави от Бат' Киро

Оо, то утре ли се пада? Ужас, аз в момента съм извън Бургас и ще се връщам утре към 17 часа.. Ако мога, ще дойда, стига да не съм изморен от дългия път.. ;(

Ако не се появя, не се сърдете, може да дойда на следваща такава среща...

В близко бъдеще ще има ли други такива събирания? :excl:

:i love this:

Аз бях нощна смяна - съжалявам за не-включването :) Просто трябва да си планирам мероприятията по-рано :) Тези смени са малко тегави що се отнася до излизания през уикендите :)

Поздрави

Марто, не се сърдим.. много. Майтапче :lol: А Бачо Киро, да не ти бяха залепнали пръстите да кажеш? :P Можеше да променим часа, датата... Ади няма ви се карам, все пак сте единствените младежи в агитката, нормално да ви е срам :) То при толкоз женоря... нормално :) А и занапред ще има такива сбирки, тази не беше последната.... уж.

Хей! ^^

Ще се радвам и аз да се присъединя към групичката, ако, разбира се, нямате нищо против. ^^

Кога се провеждат тези срещички и колко фенчета г/д се събирате? :rolleyes:

Здрасти Shizuka , добра дошла. Събираме се от време на време... идва, който дойде :P:) Всеки нов е добре дошъл. Следи темата, скоро се събирахме, евентуално след 2 седмици пак. Последния път бяхме 6-7 човека, а по предния към 15... всеки път различно...така че, бройката е доста разтегливо понятие.

Предлагам другата събота 08.10 16.30 на часовника. Знам, че е малко рано, но пиша от сега да няма някой не чул не разбрал :) Казвайте съгласни ли сте?

Аз съм съгласна, то и без това съботите са ми свободни, така че ще дойда. Някакви идеи къде ще засядаме, че ако сме много хора не се знае къде ще ни съберат.

Да не казвам голяма дума, но точно на този ден имам ангажимент в Бургас и ще съм на разположение :) Ще направя всичко възможно да се появя и да разбия мита за духчето Каспър :)

Поздрави

Бат' Киро :)

През месец октомври ресторант Fancy предлага индонезийска кухня и по-специално Бали. По този случай ресторанта разиграва томбола с награда седемдневна екскурзия до Бали. Писнал съм и малко снимков материал на някои от предложенията в Софийската секция. Късмет на участниците.