Jump to content

THE BOYZ


bubble

Recommended Posts

Eric е официално диагностициран с COVID-19.

На 24 януари агенцията на THE BOYZ IST Entertainment пусна следното изявление в официалното фен кафе на групата:

"Здравейте.

Това е IST Entertainment.

Информираме ви, че Eric от THE BOYZ е дал положителна проба за COVID-19.

На 20 януари, след като членът на THE BOYZ Eric завърши третата доза от своята ваксина срещу COVID-19, той получи контакт, че познат на приятеля, с когото вечеря, е дал положителна проба за COVID-19, така че той предварително направи PCR тест на сутринта на 21 януари и тестът е отрицателен.

След като тестът беше отрицателен на 21 януари, Eric нямаше никакви особени симптоми, така че той беше под карантина до 21 януари, а след това се присъедини към планираните дейности на THE BOYZ, след като потвърди, че е дал отрицателен тест с комплект за самотестване на 22 януари. След това, т.к. заснемането на групово риалити шоу беше насрочено за 24 януари, Eric превантивно направи PCR тест отново на 23 януари и получи положителен резултат от теста на сутринта на 24 януари.

След като чуха новини за положителния тест на Ерик за COVID-19 тази сутрин, THE BOYZ и персоналът бяха тествани за COVID-19.

В момента чакаме резултатите от тестовете.

Освен това, ние своевременно предадохме тази новина на организаторите на планираната дейност за миналия уикенд.

Ще публикуваме още едно официално съобщение веднага след като излязат резултатите от теста.

THE BOYZ ще коригира официалния си график и ние ще ви информираме за промените в графика след това чрез официалната начална страница.

Извиняваме се за предизвикването на безпокойство и в момента компанията предприема другите необходими мерки в съответствие с указанията, определени от здравните власти. Ще направим всичко възможно за здравето и безопасността на нашите артисти, като следваме насоките за самокарантина и превенция на здравните власти като наш основен приоритет.

Благодарим ви."

 

Следва..

След като Eric даде положителна проба за COVID-19, IST Entertainment сподели, че другите членове са дали отрицателен тест.

Ето пълното изявление на агенцията:

"Здравейте, това е IST Entertainment.

След като чухме новината, че членът на THE BOYZ Eric е дал положителна проба за COVID-19 на 24 януари, спряхме целия график за деня, а останалите членове, както и персонала, преминаха PCR тестване. Резултатите от тази сутрин показаха, че всички десет членове и служители, с изключение на Eric, са дали отрицателни резултати.

В бъдеще ще ви информираме за промените в графика чрез официалния сайт.

Още веднъж се извиняваме за безпокойството и ще положим усилия за здравето и безопасността на артистите, като предприемем необходимите мерки според здравните власти, вярно си сътрудничим с тях и даваме приоритет на указанията на самокарантинните и здравните власти.

Благодарим ви."

Изт.

 

Два дни по-късно..

И Younghoon е официално диагностициран с COVID-19.

На 24 януари неговият колега Eric е дал положителна проба първи, а ден след като той получи резултатите си, агенцията на групата IST Entertainment сподели, че другите членове са дали отрицателни резултати.

Въпреки това, на 26 януари IST Entertainment сподели, че Younghoon също е диагностициран с COVID-19.

Ето пълното изявление на агенцията:

"Здравейте, това е IST Entertainment.

Информираме ви, че Younghoon даде положителна проба за COVID-19.

На 24 януари членовете на THE BOYZ преминаха PCR тест и всичките десет членове и персоналът, с изключение на Eric, получиха отрицателни резултати от теста на сутринта на 25 януари, така че те бяха в доброволна самокарантина. Younghoon направи превантивно PCR тест на следобеда на 25 януари и той беше уведомен, че е дал положителен тест тази сутрин.

Веднага след като чуха новините за положителния тест за COVID-19 на Younghoon тази сутрин, ТНЕ BOYZ и персоналът бяха тествани за COVID-19 с оглед на инкубационния период на вируса и в момента чакаме резултатите. Ще ви информираме веднага щом резултатите от теста бъдат публикувани.

Извиняваме се за безпокойството и ще направим всичко възможно да подкрепим здравето на артистите, за да се възстановят бързо.

В момента компанията предприема необходимите мерки в съответствие с насоките, определени от здравните власти. Ще спазваме вярно насоките за самокарантина и превенция на здравните власти като наш основен приоритет.

Благодарим ви."

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hyunjae е третият член на групата, който е диагностициран с COVID-19.

 

Колегите му Eric и Younghoon дадоха положителна проба за вируса, съответно на 24 и 26 януари.

На 27 януари агенцията на THE BOYZ IST Entertainment потвърди, че Hyunjae има COVID-19.

Ето пълното изявление на агенцията:

"Здравейте, това е IST Entertainment.

На 26 януари беше проведен допълнителен PCR тест за COVID-19 и Hyunjae от THE BOYZ даде положителен тест за вируса.

Всичките осем членове, с изключение на Hyunjae, и персоналът са били отрицателни тази сутрин, но като се има предвид инкубационния период на вируса, ние ще продължим да провеждаме тестове чрез PCR и комплекти за самотестване.

Извиняваме се за безпокойството и ще направим всичко възможно да подкрепим здравето на артистите, за да се възстановят бързо.

В момента предприемаме необходимите мерки в съответствие с насоките, определени от здравните власти. Ще спазваме вярно насоките за самокарантина и превенция на здравните власти като наш основен приоритет.

Благодарим ви."

Изт.

 

Първо излезе тази информация, а малко по-късно имаше обновяване.

 

Ju Haknyeon е следващият член на групата, който е тестван положително за COVID-19.

Hyunjae даде положителна проба по-рано на 27 януари, след диагнозата на Eric на 24 януари и диагнозата на Younghoon на 26 януари. След диагнозата на Eric, другите членове на THE BOYZ първоначално бяха отрицателни, но все повече положителни резултати от теста се връщат с допълнителни тестове.

На 27 януари IST Entertainment потвърди, че Ju Haknyeon е дал положителна проба по време на кръг от допълнителни тестове за вируса.

Агенцията заяви:

"Здравейте, това е IST Entertainment.

Днес, на 27 януари, Ju Haknyeon от THE BOYZ получи положителен резултат по време на допълнителен кръг от PCR тестове за COVID-19.

Останалите седем членове на THE BOYZ и техният персонал са отрицателни. Въпреки това, като вземем предвид инкубационния период, ние ще продължим да поддържаме строга карантина и ще продължим да тестваме с PCR тестове и комплекти за самотестване и ще обявим всички промени, ако настъпят.

Извиняваме се за безпокойството и ще направим всичко възможно като агенция за здравето на нашите артисти.

Другите положителни членове (Eric, Younghoon и Hyunjae) са в изолация и получават лечение след диагнозата. Те нямат необичайни симптоми и са се възстановили от леките си болки. Ju Haknyeon също ще се лекува, за да може да се възстанови бързо.

Всички членове на THE BOYZ следват указанията на органите за контрол на болестите и вярно ще спазват самокарантинните и други ограничения.

Благодарим ви."

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sangyeon е петият член на групата, който е диагностициран с COVID-19.

На 30 януари IST Entertainment потвърди: „Sangyeon даде положителна проба по време на допълнителен кръг от PCR тестване за COVID-19 на 29 януари. Освен Sangyeon, другите шест членове и целият персонал са дали отрицателни резултати. Като се има предвид инкубационния период, ние ще продължим да поддържаме строга карантина и да тестваме редовно с комплекти за самотестване и PCR тестове. Ако ситуацията се промени, ще направим ново съобщение.”

IST Entertainment добави, че Sangyeon не изпитва никакви специфични симптоми и ще се насочи към лечение за бързо възстановяване, подобно на Eric, Younghoon, Hyunjae и Ju Haknyeon.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Корея е 09.03.22г. Честит рожден ден на прекрасните момчета Juhaknyeon 
и Hwall . Да са живи и здрави и много професионални успехи им желая .

da7cdd2d58f0450b.jpg

242a24f4f9db067a.jpg

Обща снимка 

11f705fd28671853.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пригответе се: THE BOYZ се отправят към чужбина за световно турне!

На 30 март THE BOYZ официално обявиха, че се подготвят да се срещнат с международните си фенове чрез предстоящото си световно турне „THE B-ZONE“.

Въпреки че THE BOYZ все още не са разкрили датите и подробностите за турнето, те обещаха, че скоро ще има повече информация.

 

THE-BOYZ-THE-B-ZONE.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...