Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Off Topic

EfilVopWAAEuB5J?format=jpg&name=900x900

 

My Strange Friend (我的奇怪朋友)
Страна: Китай
Също така известен като: Wo De Qi Guao Peng You
Година на излъчване: 2020 – Август – 19 до 2020 – Септември – 24
Време на излъчване: Сряда - Четвъртък 12:00
Жанр: Комедия, Драма, Sci-Fi, Свръхестествен
Канал: iQiyi
Епизоди: 24
Режисьор: Xing Xiao
Субтитри: Английски
 
Участват:
Wang Yi Bo като Wei Yi Chen
Molly Wang като Nan Ruo
Zhang Yi Jie като Duan Mu Hao
Zhang Nan като Cong Yue Xi

 

Резюме: Историята се върти около младежи със суперсили и предизвикателствата и проблемите, с които се сблъскват след придобиването им. Преодолявайки тези трудности, те растат и узряват по пътя си…

 

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой не коментира. А е пълно тук с фенове на И Бо. И рускините не коментират, а вече половината излезе, ако не и повече. Толкова ли е зле този сериал?  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакай аз да ти отговоря, доколкото мога, че отдавна го гледах, а бързо забравям, пък и съм го гледала до 12 серия, до там беше руския превод тогава, трябва да проверя дали вече не е напреднал. На мен ми хареса, не е нещо велико, по-скоро ми е като някаква пародия, но е доста забавно. Особено първите серии много се смях, има една сцена с шкафче в женската съблекалня, това няма да го забравя никога...:lol2:

После вече по-навлиза уж в сериозната част на историята,

Off Topic

 

то общо взето героят на И Бо е с някакви супер сили, които придоби като дете от паднал метеорит. Тук само да вметна, че беше много тъжно тогава като не можеше да контролира всичкото това нещо как всички почнаха да странят от него и да го смятат за чудак.. Сега вече, той  ги изгубва изненадващо тия сили и търси какво е станало, търси един дневник от човека, който го е отгледал, уж с идеята вътре да е написано защо, а неговите способности/суперсили сега са в други хора, засега в трима, хора които обаче той не познаваше, в последствие се запозна с тях. И докато той имаше много супер сили в себе си, при тези тримата всеки е взел само по една, но по някакъв начин тя е мутирала, примерно младежа който е с него на плаката горе в темата Mu Hao, вижда бъдещето, докато при И Бо е било само като усет, че ще се случи нещо...

Женската има най-опасната сила, владее електричеството и като се ядоса, става страшно. Пък е и боксьорка, отгоре на всичко.

Иначе тримата са много забавни, защото Mu Hao /другото момче/ харесва женската, тя харесва Wei Yi Chen /героят на И Бо/, Wei Yi Chen хич не му е до това, той само дневника и супер силите си търси, а Mu Hao все ревнува и ги върши едни. Забавно е.

Третият със сили е едно момче, което никой не забелязва по принцип, та той това и е взел, става невидим като запее. На моменти в началото е малко страшничко като го чуеш да пее и няма никой, после вече се разбира какво е. Неговата история ми е интересна, защото той е все отхвърлен, самотен, наранен и сега пак се почувства така и мина на лошата страна, а те всъщност двама от гадните само го използват. Та да видим какво ще стане с него занапред...

И като споменах гадните, ще започна с това, че макар всичките да търсят едно и също нещо, суперсилите и дневника, то лошите се сменят и това ми харесва всъщност, сменя се някак сюжетната линия. А лошите, ей тия пък са най-голямата пародия, все едно гледаш крадците от Сам вкъщи...Идиоти отвсякъде.

Особено едни американци имаше, или първия лош, дето има някаква болест и все грешеше и налагаше своите хора, като ги бъркаше с героят на И Бо.

Сега да кажа нещо и за другата женска в сериала. Не знам дали с И Бо ще станат двойка, обаче между тях, огън и жупел.

Той, както казах, не цепи басма на никой, щото само едно го интересува и каква първа среща имаха, завърза я за един знак на пътя...:28558:

И после пак, пък тя е гадже на един опасен тип. Интересни са ми.

Между другото, аз в началото си мислех, че евентуално И Бо ще завърти любов с Nan Ruo /тая с електричеството/ и на моменти се чудех дали го искам това, защото пък Mu Hao е така хлътнал по нея и само върви като кученце след нея. Нали, като има трима главни и се чудиш кой с кого. Но сега с новата женска, може би са по-ясни нещата накъде отиват, макар той-сериалът да не е точно някакъв романтичен...

 

Та, общо взето, ако някой си мисли, че понеже е сериал в който участва И Бо, а той все пак е доста известен, та би трябвало сериалът да е нещо велико, ами не е...

Една забавна, объркана история, както казах, за мен си е жива пародия. Но на мен ми е интересна и забавна,

Off Topic

 и ми се иска да разбера какво е станало с тия суперсили, кой е мистичният лош, защото има и такъв, ще има ли две двойки, ще си възвърне ли силите, другите ще ги загубят ли с невидимия какво ще стане и т.н.

 

И нещо интересно, което прочетох в руския сайт, където го гледах.

Сериалът е сниман през 2017 г., но завършването и пускането му били отложени поради разни причини, една от които е финансова.

И Бо не се е снимал във финала, заменен е от дубльор и  използване на съвременни технологии.

Агенцията на И Бо не участва в промоциите на сериала.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...