Jump to content

Офтопик форевър


Recommended Posts

MinMin двойката официално разделена. Все пак мисля,че изглеждаха много добре заедно и се надявах връзката им да продължи по-дълго. Но явно ангажиментите и на двамата не им оставят много време да са заедно и логичното донякъде се случи. Е нищо аз съм насреща да утешавам Мин Йонг :)

 

И едно клипче за довиждане --->>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MinMin двойката официално разделена. Все пак мисля,че изглеждаха много добре заедно и се надявах връзката им да продължи по-дълго. Но явно ангажиментите и на двамата не им оставят много време да са заедно и логичното донякъде се случи. Е нищо аз съм насреща да утешавам Мин Йонг smile.gif

 

И едно клипче за довиждане --->>

 

 

Мда...аз съм насреща да утешавам МинХо i%20love%20this.gif така че няма какво да ги мислим и двамата МинМин up.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато се ровех при рускините попаднах на това видео- някакъв грузински танцов състав на гости на корейска телевизия. Тези момчета направо ме изумиха. Дали са им останали все още капачки на коленете :huh: Със сигурност са с наколенки ,но пак ми се струва доста болезнен за изпълнение танц ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям, че аз след месец ще бъда в листите на избраните за безработни, тъй като договора ми изтича на 29.02. (когато пък кума има годишнина от сватбата) и за след това никой тук не дава никаква информация.

 

Получих 3 оферти от нигерийци за фалшиви позиции, и уведомих реалните места за тази ситуация, за да си вземат съответните мерки.

 

Но поне от ПроФилмс ще ми изпратят подарък - копие на Отнесени от духовете, поради факта, че ги тормозех от близо две години с мейли за състоянието на тяхната колекция на студио Гибли и явно съм им дошъл в повече :)

 

Нищо - да сме здрави и да гледаме напред с малко повече оптимизъм :)

 

Поздрави от летището :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям, че днес ще си взема филма и със сигурност ще го изгледам, въпреки, че вече не броя колко пъти е вървял на ТВ-то :)

 

Освен това вчера се попилях от смях при вида на една простотия от страна на детето - но преди това малко предистория: от известно време то реши, че му се гледа филми с бойни изкуства (покрай аниметата и филмчетата на Дисни) и първоначално го пробвах с "Змия под сянката на орела", след като го прие сравнително добре и разбра кой е Джеки и как се бие, продължих с останалите филми, докато не се сетих да й пусна "Пияният Майстор" ('78) и там има една сцена в която Джеки тренира ръцете си, като чупи орехи само с два пръста :)

 

Оставям на страна факта, че вече малкото знае кой е Само Хун (тя му вика Само Ун) и Юен Бю, както и е гледала повечето филми ор филмографиите на тримата :)

 

Та именно вчера се прибирам от работа, като пътьом бях взел една кутия сладки "Орехчета с шоколадов крем", понеже са едни от любимите на жената. Гледам "Аладин" и по едно време детето ми вика "Тати" - обръщам се, а то хванало два ореха в ръцете и продължава "Джеки и дядото чупят орехи" и стисна двете сладки - естествено орехите заприличаха на безформена маса, обаче аз толкова гръмогласно се хилех, че нищо нямаше значение - откъде успя да направи връзката баш с тоя филм, още не ми е ясно, но май ще трябва да ги намалим малко тия филми - явно почват да дават отражения :)

 

Ама да ми е живо и здраво де - пък какви филми ще гледа за в бъдеще, времето ще покаже :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли някой модератор или потребител да ми помогне.Свързано е с оформлението на темите.Има си тема за това какво да се слага, но ми е чудно има ли някакво правило за шрифта и цвета? Дали може да е центрирано и т.н. или това е решение на самия автор на темата за дадения актьор/изпълнител?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ем ако не ти е ясно нещо относно форматирането мисля, че това е което ти трябва http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=4361. А шрифта и положението на заглавието до колкото знам няма ограничения. Въпроса е че от естетическа гледна точка е по удачно да го центрираш и да използваш цветове и размери, които не дразнят окото на потребителя..най-добре прави като мен и като постваш в непознат раздел - избери си някоя тема като шаблон и я направи твоята подобна.

(╯°□°)╯(╯°□°)╯(╯°□°)╯(╯°□°)╯(╯°□°)╯(╯°□°)╯(╯°□°)╯ (╯°□°)╯

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един страхотен торент с прекрасна традиционна китайска музика -->>> :click:

 

Една от песните --->

http://www.youtube.com/watch?v=2CQoni8-UH8

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям, че вчера завърших един доста дълъг материал в блога и се радвам на постижението си :)

 

http://www.martialartsmoviesstation....1-package.html

 

Много е дълго и има два варианта - пропуснете изпълнения с грешки английски и се насочете към Бг модела :)

 

Отне ми наистина дъгло време да се завърна там, но поне материала го написах за няколко смени на работа - друго си е като имаш творческа атмосфера.

Сега поне като се разпусна в принудителна почивка ще имам повече време за лично творчество - почвам поредния кратък разказ, списвам в книгата, още материали за блога подготвям - добре че нямам крайни срокове от никой - когато стане.

 

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...