Jump to content

Офтопик форевър


Recommended Posts

Имам нужда от малко помощ: Нашите от "някъде" са се сдобили с вирус тип "червей" в компютъра си - ако някой може да ми даде идея как да го махна ще бъда много благодарна. Пробвах с всякакви антивирусни, за които се сетих. Пуснах му сто "скана" - всичко е наред и на следващия ден пак същото. В крайна сметка май ще ми се наложи да го форматирам, но това е краен вариант - за това ако някой може да помогне ще бъда много благодарна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип май форматирането е най-крайният и добър резултат, но все пак и някой друг да каже.

Иначе да си споделя и аз мъката - в Карфур пиячите на СОДЖУ са изкупили дори в склада наличното количество. Сега ни остава единствено да чакаме да го доставят отново, но кога ли? Човекът от щанда сподели, че има невероятен наплив и се чудеше какво толкова му харесваме. Разбира се аз започнах да го рекламирам :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Бургас има непрекъснат поток на снабдяване със соджу в Карфур. Или просто феновете и корейците при нас са значително по-малко. :lol2: Честно казано то няма наистина какво да му се харесва, но носи своите позитиви, помагайки ни да се докоснем до страната, която си обичаме. Или просто нашата аджумска групичка не си пада по пиенето... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много интересно :lol: Наистина въздейства като приятен гъдел върху въображението. Сега се сетих за онези рисунки с контрастни цветове - черно и бяло фигурки плетеници като пано, чрез които също се постига изглед на обемни форми в рисуването. Сещате ли се? . Много са ми интересни и те. Не зная дали стила е специален. Би ми се искало да постна една такава но не зная как да я потърся в мрежата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kremenski, точно за такива става дума :) Благодаря. Всъщност наричат това триизмерност в двумерна система...подозирам, че тепърва ще е високо развита технология в много направления ( както вече съществува в архитектурата) Замислям се за това, как виждаме твърде малко неща от света, който познаваме. А всичко зависи от начина по който ще погледнеш на нещото.. Ако знаеш как да го направиш точно, ще го видиш. Ако не знаеш пък, ще живееш според това което си установил досега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...