Jump to content

Офтопик форевър


Recommended Posts

Oплаквам се, че спиди е нинджа.

Ти пък как разбра? Аз бях инкогнито... :lol: :lol: :lol:

Оплаквам се, че на няколко пилета не съм им виждала очите от неприятно дълго време. Сега е моментът да вземат мерки. Знаете си кои сте. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следва истински Офффф...

Гледах тия дни песните за Евровизия и попаднах на този младеж от песента, който не знам само на мен ли ми се струва, но е повлиян до дупка от азиатския стил :ДД и песента му ме е впчетлила, впрочем.. То, не че има кой знае какво творчество, но вижте клипа му "Фейс", който е като клип на корейска денс-поп звезда. Оно, мислим дека да гласям за нега. :DDD

 

 

Ето ти още един и не ти се струва

 

 

 

От много време не бях си взимала и това ме уби :D когато видях да пише korean ramen припаднах :lol: и има и с вкус на кимчи но понеже не обичам зеле реших да не рискувам

 

Това е любимата манджа насиновете ми в последните 2 години ха ха ха...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търся стопани на 3 морски свинчета, много игриви и комуникативни. Подарявам ги с клетки и поилки. Който се интересува пращам и снимки. Животинките ми попаднаха съвсем случайно и живеят вкъщи вече един месец, всяко е на около половин годинка. Бившите им стопани се отказаха от тях. Жал ми е за горките същества, никой не ги иска и не ги обича. Самата аз имам морско свинче от около 7 години и ви уверявам, че са изключително добри и умни животни. Вкъщи няма как да се грижиме за толкова много животни.. допреди няколко седмици се чувствах като приют - имахме 5 свинчета и 2 хамстера, единият от които - зъл гений..успя да избяга два пъти от клетката, едва сме го открили.. Сега уредихме хамстерите, но пък се появи услепителен бял котарак, 100% глух и наскоро претърпял автомобилна катастрофа... Доставям морските свинчета лично в района на София и Южна България. От стопанина се иска единствено да се грижи за животинките и да ги обича (и да няма други любимци, например някои влечуги) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимай ги и разпространявай из сайтове или групи...желая им успех на мъничетата :(

 

http://www.facebook.com/BulgarianAnimalLiberation

 

http://www.bezdom.info/

 

http://forum.dog.bg /

 

http://forum.zoomania.org/index.php?sid=81ed0d3154156120931d82e669857bea

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Доставям морските свинчета лично в района на София и Южна България.

 

А доставка до североизточна България има ли :) Варна, Добрич

Можеби ще мога да намеря ако не за 3 то поне за две дом.

Но още не е сигурно :).

 

ПП: Вече е сигурно ако не сте намерили дом за тричките аз съм насреща

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уауу..наистина ли !! ОМГ! По-късно ще пусна снимки, за да ги видиш, просто сега не си откривам кабела за фотоапарата. Но ми е много далече тази зона на Бг, което разбира се не значи, че няма да измисля някакъв начин за доставяне. Ако искаш ми пиши на лични, на мейла или във фейсбук (izgrevi@abv.bg), за да уговориме трансфера :)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искамд ас еоплача от потребителя кокоде или нещо такова, откраднал ми е подписа на Оппа оппа .... А ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!! и съм душевно наранен заради това !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охо,много ясно че ще се ходи,познавам мноооооого запалени почитатели(наистина много големи фенове :D )

Аз също не бих пропуснала,а ако се съберем и група-още по-добре :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко прочетох статия за "Есенния салон на изкуствата" в Пловдив, като в нея пише, че завършва с "Ноща на музеите". Та въпроса ми е "Ще има ли участие тази година от страна на "Източният дух" във въпросната вечер?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора Enrique Iglesias ще пее безплатно на 29-ти септември в София.

Някой навит може да се обади да се организираме да ходим заедно.

 

Почти съм с двата крака в кюпа! И заради Шугабейбс :P

Повече инфо - радио "Фреш".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом сме на битова тема, да взема и аз да си изкажа мъката. Майка ми не обича кучета, а по стечение на обстоятелствата вкъщи имам две. На всичкото отгоре на ето това магаре 27y8vup.jpg козината така му пада, че от това, което съм събрала последните няколко дни мога да пусна зимна колекция пуловери. Прахосмукачката е развалена от два-три дни и аз вървя с една измършавяла метличка и събирам ли събирам козина по вкъщи... а до мен се чува само "Който има кучета да си ги гледа". И така си страдам мълчаливо. На всичкото отгоре, понеже с баща ми сме големи кучкари, сега са му обещали и един санбернар, а аз само чакам да пусне и тази бомба вкъщи. Ултиматумът на майка ми е "Или кучето или аз" - сега да видим кой ще надделее, понеже тя за всяко куче казва така :P Абе като си помисля само - т'ва майките са големи образи :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Достоевски, понеже и аз съм майка .............бих казала на твойта:

Или къща с голям двор или кучетата........и там ако искате и 10 песа си дръжте.

 

А иначе на кой адрес да пратя новата метла? :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пирани, все едно си взела думите от устата на майка ми :lol: В крайна сметка второто куче го взехме след като купихме една къща на село и идеята беше да си го вземем там. Но ремонтът на къщата още продължава...и така вече близо година и половина (т'ва с майстори да си нямаш работа);) . Но все още има шанс тази година да приключи ремонтът и да си вземем още едно куче :lol:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...