Jump to content

Офтопик форевър


Recommended Posts

Аз пък държа на качеството и се дразня, че в замунда се качва предимно x264, затова ползвам само Авистаз вече. За онлайн ползвам Вики и Драмафийвър, като във Викито има и български преводачи, та не е рядкост да попаднеш на филм и с БГ титри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм пробвал да "покривам" английски субтитри с черно поле. Като идея не е никак лошо, макар че да призная на прима виста не съм сигурен как точно става. Ползвам МП-Класик. Сигурно има някаква опция при субтитрите, просто не съм си играл. Иначе rutracker го знам от години. Все пак е един от най-големите торент сайтове в света. :) Лошото е, че съм свикнал по-скоро да си дръпна целия сериал и да си пускам нещата едно след друго за да ми вървят като филм. Принципно нямам проблем да гледам с англ. субтитри или аудио, но при условие че има БГ, просто предпочитам да не си напрягам мозъка допълнително. Матерният език си е друго нещо, каквото и да си говорим. Благодаря за отговорите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Торенти могат да се сваля и от Asiantorrent. В Smallencodedoramax264freemoviesub са като файлове от различни места. Японски заглавия пък от jdramacity. Субтитрите, независимо на какъв език са, обикновено съвпадат с повечето релийзи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми писна Вики да ми предлага премиум пакети и други такива простотии и се опитвам да го избягвам от известно време.

 

Аз съм си инсталирала Adblock Plus - add on към браузъра, брани ме успешно от кажи-речи всички изскачащи реклами, във Вики също :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам инсталиран АдБлокър. Много добро приложение, на мен проблемът ми е от самото Вики. Не знам дали все си избирам някакви платени филми или какво. Примерно Потомците бяха платени там, както и Драмауърлд. Даде ми да гледам два епизода и след това ме изхвърли, защото нямам премиум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Чакай, чакай малко *търка си очите невярващо*... Мрън си е сменила аватара?!

Мда, това трябва да е показател в скалата ми как ме окова тоз бонбон.  :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо недей, то си е...друго. 

 

Дзиню много нашумя, чак не вярвам че и в роден форум ''цъфна и върза''. Пък като си го гледах в манджурска униформа никой не го искаше :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук сме коментирали много теми, свързани с разликите при половете, правата и т.н Вижте каква отвратителна система, хора. Питам се кой приема тези теории за отношенията между мъжете и жените за истина?

 

432346f0af5d1f11.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много зле е преведено и има грешки, но има някаква логика. Защо се учудваш? :) Срещал съм такива примери от личен опит и съм го виждал и в други хора. Разбира се тия проценти варират малко при всеки човек. (там какво търсят мъжете и жените)

 

Трябва да се направят някакви уточнения, защото излиза, че мъжете търсят само секс. Например не мисля, че някой който вече е с някоя на ниво номер 6, ще я зареже, ако му се отвори шанс с друга от по-високо ниво на стълбата. Е, има и изневери,но тези неща са въпрос на морал. Стойностните хора си имат принципи. Мъжете не са толкова долни, че да скачат от жена на жена, винаги като се отвори по-добра възможност.   Понякога нещата не се получават и хората се развеждат, семейства се разделят, но това вече е друго. 

 

Иначе то е ясно, че нещата не се казват. Кой мъж ще каже на жена "Ти си ми от тези, с които ще спя само когато съм пиян" или пък коя жена ще каже на мъж "По моите критерии не ставаш за мъж, но ми е приятно да сме приятели" ? Кажат ли се тези неща всичко свършва :) То си е цяло изкуство това, но пък и е много просто.  Жените примерно трябва да спазват определена дистация с мъже, които смятат само за приятели. Не да си говорят с тях всеки ден, да им влизат в личното пространство и да искат да се виждат често. Особено ако мъжът не спада към нито една от изброените 3 точки. Или пък да направят предложението на края на статията, aко не вярват :D  А при мъжете, ако не са сериозни с някоя жена и тя спада към "бих спал с нея, но нищо повече", по-добре да не го правят. Особено ако не са се уточнили предварително, че нещата не са сериозни. Повече комуникация трябва и да се мисли за чувствата и желанията на другия, не само за своите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, шефе. :-)))) Трагедия ми е. И абсолютна изненада. Мрън се разведе с Ямапи.

Така си му бях свикнала на сладура с телефона и питащия поглед : "Какво има? или "Качваме, нали?" " Нещо искаш да ми кажеш ли?" Все в хубавия смисъл.

Този, "Светлоликият" в аватара, предполага нежност и "ох на кака".

И да. Сериалът не е за мъже.:-)))

 

 

Сори за офтопика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази теория ме накара да се смея наистина. Разликата в скалите - при мъжете - външност, а при жените - привличане са забавни. Не се лъжете - привличане и външност са синоними в този случай, а авторът умишлено или не си играе с думи, за да внесе някакви убеждения. При мъжете се говори за "бих я чукал", а при жените за "същинска стълба". Тази теория е пълна със субективизъм и стереотипи. Том кани Маги, Том кани Маги, ама чакай - не може ли пък Маги да покани Том и какво става тогава, защото ако не може говорим за сериозна дискриминация спрямо жените. Има и други забавни неща в статията :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма тъпотия, дори не го дочетох. Не можеш да провеждаш сравнение, използвайки различни скали и понятия. Все едно да сравняваш тежестта на два продукта, като единия го мериш на теглилка, а другия на дължина и мирис:) Стереотипизирането по полов признак също е идиотско:) И кой е казал, че жените при липса на друго не си таковат приятелите?  :slap: Приятел в нужда се познава  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...