Jump to content

Our Omega Leadernim! (2017)


voileta

Recommended Posts

hqdefault.jpg.378c981455485f34a6a02129127aa4fc.jpg

 

Заглавие: Our Omega Leadernim!

Година: 2017

Статус: Ongoing

Държава: Южна Корея

Автор: .MIJIN.

Жанр: Comedy, Romance, BL

Тип: Webtoon

 

 Резюме: Джинсу е безстрашен лидер, когото всички смятат за алфа. Естествено не е точно така в действителност. Той се грижи за по-младия Сюнгьо, с когото са си обещали да станат двойка, щом Сюнгьо стане пълнолетен. Тормоз в детството, раздвоение на личността-разни други ''екстри''. Останалите герои пък са цветни и всеки луд с номера си. Ще се смеете с този туун, ще тъжите, но няма да ви е скучно никога. Много ме мързи да правя теми, но тази ще си я направя с кеф. Възможно е да не съм превела имената вярно, така че приемам насоки :)

 

 

Лично мнение: авторката явно харесва БТС, защото героите изглеждат като тях. Не шипвам никое от момчетата в реала, но и не ми пречи, че героите приличат на тях. Артът е на високо ниво. Това, което ми харесва е, че туунът е от бавнодвижещите се. Т.е. все още няма смът от-до, но жегата е явна и напоителна. Изчетох всичко на един път. Даже се превърна в любимо заглавие, което чакам с трепет. Различните герои са интригуващи. Чете се леко. Логически издържано е. Страх ме е да кажа, но обожавам това заглавие. Стискам палци да задържи така.

 

 

 

ЛИНК ЗА ЧЕТЕНЕ: ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да се въздържа да не отбележа, че гардеробът на всеки от героите и намиращото се вътре, искам да го притежавам. Дрехите и стилът са много, много секси. Появата на Джинсу в тези шорти в началото, освен на Сюнгьо действаше и на мен зарибяващо :wub: Сюнгьо е толкова чист, невинен и едновременно с това в него има и жега, и способността да те накара да те побият тръпки. Вълкът му хич не е за пренебрегване. Само не му давайте алкохол и всичко ще е наред. То от алкохола тръгна всичкото :28558:  Любим момент ми е като заспаха и на сутринта се събудиха Сюнгьо и Минхюк. Просто епично се хилих като гарга. Беше ми много кофти за Минхюк в последствие. Той е такова слънчице. С нищо не беше заслужил това, но съдба. Докторът доста ме издразни с действията си. През цялото време осъзнаваше колко сериозни са нещата. Идва ред и на Зеленокоско-Джисънг. Толкова прелестен темерут със собствена философия за нещата. Умен, можещ, мърморко-обожавам. Трябва да му запомня името на този герой, защото ми е любимият в този туун, хи-хи. Той и котките, и паркът нощем, и една личност, която няма да разкривам, ми напълниха сърцето :inlove:

 

Русокосият пълнокръвен алфа също се чудя какви ще ги мъти. Авторката ми изкара ангелите като каза, че го числяла на

Off Topic

някои от главните за един път.

Харесвам го като характер, но да се бута да разделя двойка. Ще яде шамари и от двете страни. По-лошото е, че мисля че ще му и хареса :28558:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маркировката започва да избледнява. Не мога да разбера, дали вече са свързани или не, защото Малчо/Сюнгьо/ не се води официално в зрялост все още, въпреки че зъбките му започнаха да избиват. Иначе той усещаше още от преди, когато нещо с хьонга му не е наред, но това беше по-скоро като 6-то чувство. Сега вече би трябвало да е станало на едно много по-дълбоко ниво. Бих се радвала да освободят Минхюк от връзката, за да може най-сетне да се възстанови на спокойствие. Направо ми става тъжно да го гледам така. Съкрушаващо е.
 
Имам чуденка. Джисънг е бета. Бета не усещат феромоните на алфа и омега. Плюс, че въпросните феромони на индивида дори бяха блокирани в тези моменти. Та започнах да се чудя, защо така силно усеща феромоните и то точно на тази алфа? Беше много смешен като мърмореше, че му се повръща от миризмата :28558:. Имам съмнение, че нещо са объркали теста на Джисънг и са го изкарали бета по погрешка. Ако се окаже някоя къснозрееща омега, ще падна възнак. Очаквам с нетърпение да разбера :wub:
 
Умният пич с лилавата коса дето все спойли/на кого ли се е метнал такъв, хи-хи/ и съквартирантът му също ги числя като двойка. Не знам с право или не, но имат хубаво присъствие заедно. Надявам се да развиват всички герои, а не да са там само за цвят и масовка. Ако се появяваха по-често по-лесно щях да запомня имената им. От доктора искам да видя още като присъствие. И от вълка на Сюнгьо. Не може да се каже, че е зъл, защото винаги се е опитвал да защити базовата личност. Но всички го обвиняват и всякак опитват да го държат окован, защото сее смъртна заплаха и терор. Доста криворазбран образ. Притчата гласи, че всеки в себе си има два вълка-добър и лош, и сам избира кой от двата да храни. Дано вълкът му да види, че в живота на момчето няма повече заплахи и да се научи да живеят в мир като едно цяло. В противен случай ще стане много, много кофти схема. Бррррр :ph34r:
 
*До чап 69*
 
П.С. Надявам се авторката да се чувства добре сега. Хич не й било лесно. Рядко хората разказват за миналото си така открито. Тя изказва благодарност към онези, които я вдъхновяват и явно доколкото разбрах участва в дарителски кампании от тяхно име. Респект!
 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Туунът се завърна от хиатуса и има голямо раздвижване. Джисънг се срещна отново с Минхюк, както и най-накрая с Джинсу. Явно подозренията ми, че Джисънг може да е омега са неверни, защото той не реагира като омегите. Но пък, ако е бета, нямаше да усеща миризмата на алфа и омега. Остава да е алфа тогава. Има нос като на околийски котарак, но все му трябва време да осъзнае какво точно е надушил :28558:

 

*До чап 76*

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...