Shaella 44 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Този сериал го изтрих след 4 серия. Не знам дали съм сгрешила, но ми беше много досаден. Не можах да го изтърпя. Quote Link to post Share on other sites
lukreciana 2,701 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Ми, ти не си за тука бе, душко. Off Topic Тук гледат тез дет обичат фантасмагории, наясно са с клишетата, безумсния и сополив сценарий от сценарист, който е пълна боза, и ако нямаш и розови фенски очила, бегай другаде. 1 Quote Link to post Share on other sites
Shaella 44 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Напротив., точно съм си за тук, последните години гледам само корейски сериали и филми. Точно този не издържах, може и да не съм била в настроение. А и главнияТ ми е грозноват, няма как да съм фен. 1 Quote Link to post Share on other sites
Lawandula 3,711 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Преди 3 часа, Paribas написа: Ех, че ще се мре, ще се мре, натам върви. Тези корейци - никак не прощават греховете от минал живот! Дано тук разчупят малко канона, ама надали - обичат си подхода “прас със секирата плюс три реда сълзи” и туй то... Зависи, обаче кой ще мре. 2 Quote Link to post Share on other sites
Paribas 450 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 преди 13 минути, Lawandula написа: Зависи, обаче кой ще мре. По стара традиция сигурно поне 1-2 ще умрат и после ще бъдат съживени, 1 може и напълно фира да даде, 1 поне ще го мислят за умрял, пък той ще се окаже жив... Финалното броене вЕрно ще е интересно 8 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,275 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Имуги-то със сигурност. Иначе защо гледам? От останалите се надявам някои да оцелеят или поне да се преродят. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Sword 21 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Раздвижи се темата Чудех да не би всички да чакат да се съберат повече серии. Аз току що наваксах с 8 епизод. Много беше интересен. Тази новата героиня е малко дразнеща, но внесе напрежение Интересно защо синът на Бабата няма да се прероди, както и Йон, ако умре??? Записът си беше страшничък. Това с прераждането е малко несправедливо. Очакваш, ако си бил добър и се преродиш отново, тогава да бъдеш нещо повече, вместо това ти не си помръднал от същото ниво и си обречен да повториш миналия си живот. 1 Quote Link to post Share on other sites
tonny_01 10 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Много е интересна драмата 1 Quote Link to post Share on other sites
Lawandula 3,711 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 На това вече му се вика добра серия- девета. Макар да беше ясно за вратата, вътре добре го разиграха. Краят, макар и да ми хареса, предвид натопорчената серия, сякаш наруши темпото. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Sword 21 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Много интересна серия наистина, да видим какво са измислили да се случи по нататък Quote Link to post Share on other sites
bond 3,275 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Ако И Донг Ук играеше Великия съблазнител, сериалът щеше да има в пъти повече фенове и зрители. Много го бива в този род роли. Сега вече започна да става интересно. Основният въпрос е кой кого, но смея да твърдя, че всички знаем отговора. 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Lawandula 3,711 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 @bond, не мисля, че става за великия съблазнител.Няма шарм за такъв. А имугито е толкова сладникаво, че ми иде да го превъртам чак, да не си вдигам захарта. Направо го недолюбвам тоя актьр. 1 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,275 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Да, като го разгледах по-добре и аз чувствам физическо отвращение от Имуги-то. Но началото на 10-та серия малко ме притесни. Spoiler Стана ясно, че цялата дандания е свързана с желанието да притежават една и съща жена. Не ми се гледа и се надявам да не се случи, Троянска война по корейски . Quote Link to post Share on other sites
Paribas 450 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 В цялата работа - не го давам малкия лисугер! Само да са посмели да го бастисат! А на това имуги Off Topic Какво се е засилил точно към физическата обвивка на големия лисугер? Що не вземе да пробва с лелката с очилата и инвентарните списъци на отвъдното! Много кекава тая змия нещо, щом все трябва да си мени обвивката... Между другото, мацката май няма никаква “химия” с главния. Quote Link to post Share on other sites
bond 3,275 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Spoiler Иска тялото на нашия, за да стане мацката негова. Заяви го в началото на 10-ти епизод и това ме притесни. Не ми се ще да са обърне драмата на бой за жена, но май натам отиват нещата. Quote Link to post Share on other sites
dido100 1,111 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Преди 6 часа, bond написа: Скрий съдържанието Иска тялото на нашия, за да стане мацката негова. Заяви го в началото на 10-ти епизод и това ме притесни. Не ми се ще да са обърне драмата на бой за жена, но май натам отиват нещата. Те, нещата, още от началото бяха поели в такава посока. Quote Link to post Share on other sites
bond 3,275 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Ако не са пари, жена ще е. Няма да ми хареса подобно развитие. Quote Link to post Share on other sites
Paribas 450 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 И никой не ще да спасява света, излагат се . И все пак змията Off Topic Не може ли да се пробва и с това си тяло? Гледах го обяснението защо, ама още не мога да го смеля, няма логика... 1 Quote Link to post Share on other sites
dido100 1,111 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 преди 10 минути, Paribas написа: И никой не ще да спасява света, излагат се . И все пак змията Скрий съдържанието Не може ли да се пробва и с това си тяло? Гледах го обяснението защо, ама още не мога да го смеля, няма логика... Логика? В корейски сериал? 1 2 1 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,275 Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 Американците спасяват света, корейците барем едно село да спасят, пак ще е добре. 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts