Jump to content

Tale of The Nine-Tailed Fox (2020)


Recommended Posts

Егати му и краят на 12-та, това не трябваше ли да се случи в последната серия...мисля, че ми стана ясно защо спряха. Да поумуват как ще си измъкнат сега героите...Май ще чакам да излъчат епизодите до края, че тогава да го доизгледам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...и ще ни оставят щастливо да гадаем дали 

Off Topic

1. Тя ще убие него и после ще се самоубие

2. Дали той ще убие нея и ще се разкайва още 600 години

3. Дали и двамата ще умрат прегърнати и ще спасят света

4. ще ни зарадват с отворен край с 10 различни интерпретации

 

Щастлив край не се предвижда :lol2:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И още нещо на цялата тази  лисугерска хитрост, мъдрост, опит и каквото там, да забрави нашичкия какво се случи в гората на острова, когато я защитаваше от братчето...еми ...думи нямам......

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва го добутах до 15 еп. с прекъсвания. Много се проточиха. Главната: "Ще мра". Главният: "Няма да мреш". Егоисти бяха и двамата - маса народ измря заради тяхната любов. Бабата си беше права от самото начало. И накрая се видя,

Off Topic

че главния ще трябва да се жертва за благото на всички.

Добре, че е И Донг Ук да спаси ситуацията. Сюжетът го закуца нещо и началната скорост се забави. Въпреки усилията и на поддържащите нещо е мъка гледането. Поне две излишни серии с романтични и фаталистични локуми, които можеха да се сбият в половин епизод. Тук-таме проблясък с някое зрънце обяснение и дългоочакваната развръзка в края на 15 еп. Сега очаквам в 16-та серия ред сълзи, сополи и самосъжаление и още толкова ретроспекции - поне 40 мин. Дали ще има хепиенд? Ако се смили Хадес над Йон за заслуги към човечеството, може да го върне. Кой знае? За мен главната не заслужаваше да остава жива. Почти през цялото време, в което беше себе си, бе на ръба да го предаде. Повече от видно е, че човекът е несъвършен, егоистичен и жалък дори и в любовта си, за разлика от свръхестествените същества, пък дори и демонични по произход.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@laleto2002, не съм  съгласна за предателството на главната, нито за егоистите.

Сериалът, така и не получи ускорението, дето му трябваше, а си остана с началната скорост, но пък беше приятен за окото и доволно  за романтици. Актьорите си се справиха подобаващо.

За мен- съвсем нормален, без изненади и типично по корейски  край, в който видяхме, всеки да си си сърба попарата, дето е надробил. Явно са броили, броили червените и черни точки сценаристите за всеки герой, па са  турили  чертата и раздали справедливост от пиадестала на властимащи.:)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отличен актьорски състав. Нормален за гледане. Съвсем очакван край. Ама най-накрая нещо ми се стори подозрително.

Spoiler

Той все пак излъга, че се прероди като човек или просто закачка към зрителя?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щеше да е чудесно, ако сериалът беше приключил с 15-ти епизод. Не знам защо решиха, че е добра идея да ни мъчат с още 80 минути. Драмата има хубаво начало, добри първостепенни и второстепенни герои и саундтрак.Обаче

след като стана ясно, че Джи А е наистина преродената му любима, сериалът започна да следва всяко едно клише по график. Имаха възможност да обогатят света, който бяха създали, като двамата герои разследват странни случаи всяка серия и ни представят различни митични същества. Аз си обяснявам финала, че или е закачка или мечът му дава сили, докато го използва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво толкова му се чудите, щом  червеният чадър е на мегдана. 

Пък и

Off Topic

кой даде фира и се размени с него- полулисица, получовек.Прилепил е.:D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от малкото филми на които да ми харесат последните минути на последната серия. По-скоро последните около 20-30 секунди. Завърши точно по Хамерикански :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък да си призная, късничко го почнах. За сега съм едва на 4ти епизод. Маалко странно-извратен ми се струва, доста краен в някой случаи, но пък някак не мога да го спра. Макар някой сцени да са ми леко клише, сериалчето си го бива. Отдавна не бях гледала подобни "гумихенски" драми. Смесени чувства имам, но да кажем че ми харесва. Главната е голяма сладурка, а Dong Wook..без коментар. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм много доволна. И Донг Ук, Кум Бум... дори модата..... музиката... емоциите и романтиката ми бяха напълно зареждащи и отпускащи! 

Рядко ми се случва корейски сериал да ме държи от самото начало до самия край. Препоръчвам го, много добър! По-хубав от Гоблинаааа....:wub:

 

(60) [구미호뎐 OST Part 1] 김종완 of NELL - Blue Moon MV - YouTube

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го за два дни. По-скоро ми хареса. Историята, стайлинга, второстепенните, хумора, фентъзи моментите, но за мен сериала направиха Lee Dong Wook и музиката. Мисля, че това е бил най-правилния подбор за ролята на лисугера, залепна му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава приказка. Чаках с нетърпение всяка седмица за двата епизода. Хареса ми. В последно време продукцията е много масова и напоследък не мога да открия нищо по-различно и интересно. А тук, историята беше интересна и увлекателна. Дано да има още подобни сериали и за в бъдеще...:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да се каже, че по-скоро сериала ми хареса. Имаше разбира се своите слаби места, но като цяло добре са се справили. Историята беше интересна, макар и на места ненужно разтегната. Харесвам и двамата главни, но като двойка не ми бяха достатъчно убедителни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е чудесно, но часът е много неподходящ, поне за мен е късен. Щеше да е по-добре да е от 20ч. на мястото на Легенда за синьото море, но не... 

Хубаво е все пак, че не спират с корейските сериали :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А днес прочетох, че твN решава да продуцират сезон 2 и сезон 3...  Jo Bo-ah доколкото разбирам е отказала участие. С изключение на женската роля, Lee Dong-wook, Kim Beom и Joo-yeon са заедно, режисьорът Kang Shin-hyo също. Излъчването е насрочено за първата половина на следващата година.

 

Източник

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много странно, кой се отказва от още два сериала? Тя в момента няма други проекти за филми или драма. Аз първо си помислих че ще ползват друга актриса защото действието ще се развива през Японската окупация и през Чосон. Тя нали беше принцесата от времето на Чосон и след това в съвремието?  Тя май отказа участие и в драмата A Business Proposal. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...