meri2003 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Следя сериала с наслаждение и отвращение. Choi Jin Hyuk прави майсторско превъплъщение на зомби. Невероятен е. Обичам да слушам зомби-гласа му докато си разсъждава. Забавлявам се и със зомби-хумора му. Отвращава ме само зомби вида му. Б-р-р-р. Гнусни са ми на вид тези зомбита и това си е. Според мен той е бил бодигард на отвлеченото и убито момиченце и е бил убит докато се е опитвал да я спаси. Сцената с гащите, ризката и елечото на баба беше просто шедьовър. Ами каква уста отвори да отхапе кратунката на журналистката. Напомни ми заа Кумчо Вълчо от Червената шапчица. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Преди 1 час, meri2003 написа: Сцената с гащите, ризката и елечото на баба беше просто шедьовър. Галошите и слънчогледа дето си беше боднал в косата допълваха аутфита. Култов просто, голям смях. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 On 10/3/2020 at 5:42 AM, desini said: Има си и истински бисери, като например измислената от него нова поза в йогата "Поза Зомби" - "Дава ви физическа свобода, докато разберете живи ли сте или мъртви" След почти всяка йога поза имам подобни размисли. Явно съм се зомбирала тотално. ;-) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sword Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Гледах 3 и 4 серия. Направо ми стана мъчно за зетя на главната, иска да си реализира сценария, но никой не иска филм за романтично зомби. Жена му (Забавлява ме тази актриса още от Какво не е наред със секретар Ким) и детето са големи образи Историята с култа беше плашеща, как злоупотребяват с хората. Хаха, ЗОМБИ позата беше култова А тази главната какво беше досадна, даже и с аромат на шкембе го измъчва Наистина много неприятен външен вид като зомби, добре че има bb крем , но още по-неприятно е пукането на костите Главната разбра, че нещо не е съвсем наред. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terlg Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) Сериялчето е супер Edited September 25, 2021 by terlg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts