darkbreathe Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 #Alive или #Жив Романизация: #Salaidda Хангъл: #살아있다 Премиера: 24 юни 2020 Държава: Южна Корея Жанр: Екшън Времетраене: 98 минути Режисьор: Чо Ил Хьон Сценарий: Мат Найлър, Чо Ил Хьон Разпространител: Lotte Cultureworks Субтитри: Английски Участват: Ю А Ин като Джун У Пак Шин Хье като Ю Бин И Донг Гю като репортер и други Резюме: Градът е заразен с мистериозен вирус, който всява хаос навсякъде. Джун У (Ю А Ин) и Ю Бин (Пак Шин Хье) се борят да оцелеят в изолиран жилищен комплекс от тези, които са заразени с вируса. Всичко, включително интернет, телефон и електричество, е изключено в целия апартамент. Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с руско озвучаване 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 Отдавна не се бях вълнувал така на филм и не бях съпреживявал с героите! Чак подскачах от стола и виках "Хайде бе, тъпи зомбите, хванете я!" Уви! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkbreathe Posted August 22, 2020 Author Share Posted August 22, 2020 Много се забавлявах с филма. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ees Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Преди 2 часа, darkbreathe написа: Много се забавлявах с филма. И аз много се забавлявах, а бях тръгнала със съвсем различна нагласа ... След като прочетох отзива ти за Полуостровът, вече буквално няма какво да се чака ... че ще се гледа е ясно, ама някак очакването е различно 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
excape Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Не е лошо филмчето, ама тия сценаристите малко са плагиатствали: Off Topic Off Topic Корейската манга "DEAD DAYS"", започва едно към едно, с момичето, което живее в отсрещнатия блок, само че е състезателка по стрелба с лък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indira Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Изгледахме го с мъжа ми. На него му хареса, на мен вече ми беше писнало от зомбита ( за една седмица изгледахме "Влака за Пусан", "Rampant" и този) и хвърлях по едно око незаинтересовано. Но като цяло не е лош, има напрежение, има и върху какво да се замисли човек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superkdrama Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 (edited) Онлайн с бг суб Edited December 30, 2021 by superkdrama 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Много ми хареса, но края ме учуди, Off Topic спасиха ги и какво? Изкефих се в началото където играеше PUBG, бях същата преди 2 години Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts