Jump to content

Бих желал/желала да има превод на...


Recommended Posts

Преди 4 часа, mrnkaloto написа:

По темата!

Моля да преведете този политически и силно комунистически филм за Мао Дзъ Дун, все някой може да хареса тегавата история и историческите бележки, важно е, че играе Джони.

Разбира се, че съм го гледала, втори път няма да го гледам, дори да го преведете, но защо не?

pg7JQ_3f.jpg!

 

Аз подкрепям предложението за този сериал. Да има нещо за всекиго все пак, макар че на мен сигурно ще ми е доста военен...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро, малко съм болна и се забавих, че си правя гаргара на гърлото, но попрочистих и тичам в най-важната тема. Това е моята тема! Много искам да блестя тук. И тъй като в този форум има хора, които са много повече от мен и добре прецеНЯТ какво да казвам, какво не и по цяла нощ ме трият, треперех дали няма да ме изтрият и тая нощ в тази така важна и полезна тема, която я взимам много присърце, гледам да съм по предназначение, за да не ми размахват пръст и влагам много душа в предложенията си да са по темата.

Та по темата!

Започвам скромно. Има един спешъл към този твърде муден 48-сериен сериал, който не е целта на моя пост, понеже и до средата не го устисках.

Спешълът обаче е много готино фентъзи и си се гледа отделно. Цяла седмица Джони го снима в горите шанхайски при 42 градуса с палто и черно клинче, само заради това си струва да му се обърне внимание, но и като цяло е готино направен в летящия рейс. Знам, че бързо ще го преведете, дори преди да съм наредила тухления пъзел на стената, за да се отвори горичката...
wK6rnf.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз предлагам едно много леко и забавно сериалче.Гледала съм Анимето и ще ми бъде забавно и интересно да видя как са направили и сериала,но да му се насладя максимално ако може с бг субтитри.Дано на някой му допадне.Благодаря ви предварително.Ето и самия сериал Love stage

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, искам да помоля, ако е възможно да бъде преведен The Killer's Shopping List. Много харесвам играта на И Гуанг Су и предполагам, че ще е интересен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Имам няколко предложения за драми, които да преведете  Hi Bey, Mama!, Melancholia, Youth of May, The King's Affection, Lovers of the Red Sky, The Uncanny Counter и love all play. Доста са знам, просто от толкова дълго време чакам някой да ги преведе. Дори само една или две да преведете от тях ще съм много щастлива. П.С. невероятни сте! Правите ме толкова щастливи като превеждате кдрами! Продължавайте в същия дух! Много Ви благодаря!

inbound2767663240901197926.jpgpan приставка,span пристаpan приставка

Редактирано от hristina
Добавя не текст
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що изгледах My Fated Boy (2021) и бързам да го препоръчам за превод, защото съм убедена, че повече хора трябва да се насладят на това приятно романтично сериалче. Пълно с позитив, с красиви и интересни герои,  изиграни много добре. Не мога да не отбележа главния, който играе със сърце и прегръща истински. 

 

Редактирано от kitket
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих желала да направите превод на китайския сериал General's Lady. Сериала е романтика, комедия, история. Изключително лек сюжет, позитивен и разтоварващ. Аз го гледах в руски превод "Леди генерала". Актьорската игра е много добра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте на всички! Имам предложение за превод на два Исторически сериала ,където мненията за тях са доста високи. За съжеление сериалите са с доста серии и незнам дали ще имам успех с молбата ,защото всичко отнема доста време в тва забързано ежедневие.Но все пак ще пробвам.

 

Ето ги и тях :

Emperor Wang Gun (2000-2002)   -император Уанг Гън, основател на династията Корьо.

Age of Warriors (2003)

 

 

Лек ден на всички :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Имам едно запитване съответно предложение за драма, която предполагам не е толкова известна, но според е интересна! Става дума за драма, която е вече започната да се превежда, но прекъсната и верочтно няма да се допреведе. Мина година от последния ъпдейт по нея а тя си заслужава за любителите на китайските исторически драми като мен THE WOLF е интересна история която заслужава внимание заинтригува с всеки епизод  и е нещо различно. Сериала със сигурност не е лесен за превеждане със всичките си 49 епизода но все пак ако има някаква надежда за него много ще се радвам! Благодаря ако сте го прочели дотук! Благодаря за преводите които правите уважавам трудът ви! 

MV5BYjBiN2FhNmItYjVkNS00MzVlLWIxZTItMDlmNzk0YjE1OWMxXkEyXkFqcGdeQXVyODE5OTE0ODc@._V1_.jpg

Редактирано от Letisiya00
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предлагам за превод драмата Dear.M

Премиерата и беше отлагана доста пъти, заради скандал с главната актриса, но сериалът вече излезе и е с доста висок рейтинг във VIKI. Предлагам го, защото е и първата драма  на Jaehyun (NCT) и ще ми е имтересно да го видя като актьор. 

3A183B93-41CC-490C-9707-E05153FF1AE4.jpeg

B32EF1F2-9818-4881-8911-2AA8506A7793.jpeg

Редактирано от VictoriaSoll
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление няма хубави английски субтитри всички са пълен боклук който излезнаха досега :huh:. Не разбирам защо пускат десет гадни субтитри вместо някой да направи едни добри. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде отново да се включа.Едно сериалче,което според мен е интересно,дано и според още някой.Ако някой си го хареса за превод благодаря.

Here is my exclusive indulge

Ако случайно го има някъде,може да изтриете поста.

Бъдете живи и здрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

the blue whisper много як сериал.Нов от 2022 и много обещаващ аз гледах няколко епизода но гадно е че нищо не разбирам понеже е на китаиски,но пак ми беше страшно интересно.Надявам се да го погледнете и да решите дали ще го преведете.Благодаря ви за преводите които правите и радвате нас маняците на Азиатски филми и сериали.ПОКЛОН

Бих искал да предложа и един филм legend of snake.Благодаря ви предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...