Jump to content

Recommended Posts

105th Television Drama Academy Awards (Spring - Summer 2020)

Best Drama: MIU404 

Best Supporting Actress: Kumiko Aso (MIU404)

Best Screenwriter: Nogi Akiko (MIU404) 

Best Theme song: Kenshi Yonezu - kanden (MIU404) 

Забравили са да добавят награда за най-добро комбо. Аз бих сложила и четиримата главни. Толкова бяха задружни и силни заедно.

Наистина една от топ дорамите на миналата година!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз за хипи-буса бих направила допълнителна категория в наградите и бих им я връчила на тез скици :lol: от творческия екип отговорни за него. Напълно съм съгласна с награда за сценарий защото казусите не бяха от най-стандартните за този жанр. Постарали са се по тоз момент и заслужават награда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бусът - култов!

Аз все пак си искам на направят едно състезание. Ако е щафета, ще е още по-хубаво. Просто им свикнах на бягането и не мога без него.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ефектът от тази дорама е бил толкова голям, че някои хора дори са започнали да правят косплей с героите от сериите. Облекла, движения, всичко имитират. Невероятно, но определено е зарибяващо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Окада Кенши е получил нова роля на полицай в предстоящата дорама Sakura no Tou. Кастът е удивителен. Според мен, това ще е едно от силните заглавия на сезона.

Виждам, че и сценаристът не е за подценяване (Nippon Noir, 3 Nen A Kumi, Wakamono Tachi, Семейна игра, Кайто Яманеко). 

Трейлър

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледаше ми се нещо глуповато и ненапрягащо и реших да пробвам тази дорама. Не съжалявам! От първи епизод се оказа точно това, което ми се зяпаше. Ген, Го и Кенши са страхотни. Кумико Асо е сладурана също. Не остарява нито по душа, нито по визия. :) Го е толкова смахнат, колкото съм си го представяла винаги, че може да стане. :) Няма да забравя откъде тръгна това момче и накъде отива. От такава депресарска роля във Файз до напълно конфидент бака, ахаха. Много съм доволна от момчето ми, много. Кенши ми е на радара също, надявам се и от него да излезне звезда на небосклона. Ген е единственият, който не бях гледала от Акихабара@Дийп насам... и мога само суперлативи и за него да дам. Добри екшън сцени в драмата, иначе, колкото е възможно японците да направят, но най-много ме грабна саундтрака. Нетипичен, но влизащ под кожата с тия леко ирландски ритми :) Дано само да не прекалят с използването им ... :)

Редактирано от JoJolina
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали? Може ли някой да забрави, откъде е тръгнал Го? Сега му се радвам в коренно противоложна роля.

Окада Кенши прави много силна роля.

Каджи позна ли го в еп.1?

Ако си в началото, очаквай много изненади.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само първи епизод изгледах, до момента. :) Каджи ли?? Само не ми казвай, че беше оня ми ти 100кг батко с червената кола дето ги гонеше... иначе не, не се сещам кой може да е бил. Интересно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно той беше. Напълня много в последните години. Ние като го видяхме в Бункамура изглеждаше далеч по-елегантен. Като гледам и Томо тръгна по стъпките му.

Не знам, дали стигна до моят любим еп.3 със спринтовете?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, срам не срам, въобще не можах да го позная! Томо - кой Томо? Леле само не ми казвай, че е бейбифейс Томо, ще се гътна от смях, ако е станал и той 100кила, ахахаха. 

 

Иначееее, опитвам да подхвана 2ри епизод тука от няколко дни, ама не мога да стигна до него. Хванах се да гледам китайска драма - 36 епизода. Пу, пу, пу... дано да успея да я доведа докрай.. ще се нарека герой, ако успея. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига де! Китайска драма. Това е несериозно и отнема време.

Наш Томо е. Янагишита. Последно беше направил такива бузи, преди да напусне и да се ожени. 

Тази дорама е супер иновативет, освен интересна като сюжет. Направо ще я глътнеш на един дъх, ако я подхване сериозно. Натам става още по-напечено с новите казуси и появата на Судачи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама.. ама... ама... не, не е нормален романс, аз китайски (и корейски) романси не мога да понасям. Обаче е страшно добра..кхъм, актьорите са добри и химията им един с друг е върховна. Толкова много чувства отдавна не бях изпитвала наведнъж. Ениуей... Янагишита Томо! Залипсвал ми е много. Къде последно си го гледала момчето? :) Ммм, Судачи нямам търпение да се появи и той, и триото ще е велико.

 

Между другото, като заговорихме за китайски драми, помниш ли как сваляхме ония ми ти програми преди години, че да гледаме китайската версия на Принца на тениса? Леле, какви интересни времена бяха :)

 

Иначе, споко, ще я довърша тази дорама - и нея, и Шерлок, и Сакура но Тоу.. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имах първия сериал някъде на диск и още не съм го гледала в китайски вариант.

Прати нещо от това кит. чудо като е толкова добро. Как се казва?

Томо последно го гледах в една от сериите на Queen - 2019.

Няма да ти е лесно с толкова подхванати заглавия, но пък всепоглъщащи.

Да. Судачи идва с гръм и трясък. Той има ключова роля от един момент натам. Ще видиш. Отделно има много гости във всяка серия, включително Ниджиро Мураками и моят нов любимец Шизука Оджи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-сетне преведен еп.1 от новата дорама на Го! Много интересно звучи. Само да не бяха избирали този отблъскващ постер. Няма добра енергия. Имаше друг, по-хубава и човешки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че в момента върви дорама (отново маскирана със странен розов постер), която може да претендира, че ще ни върне към доброто старо време на хубавите ученически заглавия.  Казва се Kono hatsukoi wa fiction desu - 40 епизода по 12 мин. Сузука Оджи е в една от главните роли. Въобще, пълно е с талантливи дечурлига.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда изглеждаше интересен но бавно излизат субтитри ...има само 5 преведени епизода а са доста :lol2:, дано не се откаже преводачката затова и не съм направила тема..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С този постер съм я подминава моментално, но като се загледах по-внимателно, започнаха да излизат такива образи, че отново щях да пропусна хубаво заглавие. Стискам палци на преводачката!

И препоръчвам на хората да гледат това MIU404, понеже е едно от най-добрите заглавия на годината.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...