Jump to content

Recommended Posts

KNKu1iI.jpg

 

MIU404 (公式)
Страна: Япония
Също така известен като: MIU404
Период на излъчване: 2020 – Юни – 26 до 2020 – Септември – 04
Време на излъчване: Петък 22:00
Формат: Renzoku
Жанр: Детективски
Канал: TBS
Епизоди: 11
Режисьор: Tsukahara Ayuko
Субтитри: Английски

 

Участват:
Ayano Go като Ibuki Ai
Hoshino Gen като Shima Kazumi
Okada Kenshi като Kokonoe Yohito
Hashimoto Jun като Jinba Kohei
Watanabe Keisuke като Tokuhain REC
Kanai Yuta като Itomaki Takashi
Namase Katsuhisa като Abiko Toji
Aso Kumiko като Kikyo Yuzuru

Suda Masaki като Kuzumi

Murakami Nijiro като Yoshitaka Kosaka (епизод 6)

 

Резюме: В центъра на сюжета е работата на мобилно звено, чиято задача е да разрешава престъпления за 24 часа. Shima Kazumi (Hoshino Gen ) е нов служител на това звено. Той е интелигентен и има отлични умения за наблюдение и комуникация. Но Shima има проблем с доверието, така че му е трудно да си намери партньор. Това води до факта че просто му назначават като партньор Ibuki Ai (Ayano Go), дълго работещ в полицията и много пъти кандидатствал за мобилното звено, но постоянно отхвърлян. Ibuki е физически силен, но му липсват умения и знания като детектив…
 

Свали с английски субтитри :click: :click: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Набелязала съм и тази дорама. Като гледам, как започнаха да валят отличия, ще я включа за гледане.

Вече взе наградите за най-добра песен (Кенши Йонезу отново ненадминат!), сценарий и поддържаща женска роля  (Кумико Асо). Отзивите също са много добри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да. Сега проверих в онлайн сайта, където гледам. Още няма превод. Гледам, че руските са до 8ма серия.

Взел е и наградата за най-добра дорама.

Ще чакам да го качат някъде изцяло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе, какво съвпадение. Аз догледах сега първи епизод. На руски. Но има и английски. Та смятам извънредно да се "напъна" аз мързела и да посваля- което за мен е нещо като тежък физически труд, толкоз да ми е досадно да се занимавам с това.

Не гледам често такъв жанр но реших да се разнообразия. Ще "мижа" но откровенните ареализми и лоша бутафория които очаквано видях в първа серия. Но то така, на мен в кримита или всичко трябвя да ми е изпипано и достоверно или мнооого рядко сядам за да гледам такова като ще "мижа".

Първи епизод все пак с "любимия ми" "японски крос" но поне ме подготвиха отдалече за него , след като 

Spoiler

основната реклама на героя Ибуки , още преди въобще да се появи на сцената/екрана, бе че бързо бяга :896767:. И верно :lol:

 

Редактирано от bealonenomore
Покрит линк.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добри теми са подбрани в казусите на главните герои. От това съм много доволна. Така се увлякох в гледането , че даже не помня до кой номер епизод стигнах. Тез двамцата и тоз техния бус направо ме :896767:, напомнят ми има няма на хипита с него. Добре че си потрошиха колата. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първа серия голям екшън! Масаки Каджи вече не мога да го позная. Толкова е напълнял. Мотоки Фуками и той с добро гостуване.

Го наистина е бегач на дълги разстояния, но като гледам и Хошино няма да му отстъпва по лудости. Съсипа цяла кола. 

Го изглежда прекалено весел. Крие нещо.

Кенши Окада стои отлично в крими дорама. Ще си намери мястото това момче. Расте. Расте с ролите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втора беше още по-силна. Вдигат летвата сериозно. Много докосваща история, която ме развълнува дълбоко. Невероятно, как хората се опитват да поправят стари грешки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от по-предишния ти пост реших , че си по-напреднала със сериите, мислех че колата я съсипаха да речем във втори или трети епизод а то било още в началото :896767:. Ех новата им колица.... готина отвсякъде. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още в първа й видяха сметката.

Мерон пан колата като гледам не им пречи да си вършат работата. Хаха! Много е яка.

Трета серия направо ме отвя. Учениците ме изкефиха с бързина и съобразителност. Каква щафета спретнаха на Го! Само дето всичко се обърна като в приказката за Лъжливото овчарче.

И четирите момчета бяха чудесни (веднага се сетих, че едното е Оширо Маеда - откритието на Корееда в "Чудо"). Както и героинята на Анна Ямада. Показаха убедителна игра. Стана ми мъчно, понеже бяха деца с талант и имаха цел, която им беше отнета от училището. Полицаите определено трябваше да им намерят състезание. Бяха толкова отдадени на това. Тази мечта ги правеше задружни.

Моето любимо магическо дете, Судзука Оджи (дебютът му в Listen  to the Universe беше феноменален - още ме хипнотизира!), ще има сериозни неприятности, но се радвам, че ще се появи в останалите серии, в комплект със Судачи. Ето такива непозволени бонбонки раздават на децата и у нас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесно гостуване на Мимура в еп.4!

Очевидно героинята на Томока Курокава ще продължи и в останалите серии. Хлапето на шефката е голяма работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много динамична 7ма серия. Видя се още в началото, че има новаторство по отношение на картината. Експериментират с различни цветови гами, включително монохромна визия. Още един голям пробег на героя на Го и още една супер заснета схватка. Браво!

И 8-ма беше интересна, но нещата около Муги се затягат и усещам, че ще има сериозни битки натам. С гангстерите шега не бива. А щом и Судачи им помага... И нашият ученик също ще е замесен. Много се радвам, че включват Оджи с по-сериозна и многопластова роля. Толкова му отива. Страхотно играе това момче. Има някаква необикноевна сила около него. Усещам я и тук. Едновременно симпатизирам на героя му и ми е мъчно като знам, къде попадна. Ако само се беше върнал при приятелите си тогава...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уоу! Девета серия беше феноменална! Една от най-силните до момента. Само не разбрах, как големия бос ще се окаже мъртъв, а човек като Кузуми остана жив?! Да не би той да дърпа конците?! Кузу/боклук/ но Кузуми. Името му е странно.

Много съм доволна от видяното, а най-хубавото е балансът по отношение на ролите. Именно това е разковничето за силна история. И този път го доказват. Всички имат достатъчно екранно време, включително второстепенните герои. 

Музиката е супер! Не съм го споменавала, но освен основната мелодия (за мен най-готино се връзва, когато я пускат на спринтовете, особено в еп.3), да споделя, че ендингът е на Кенши Йонезу. Класа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-сетне разбрахме повече за ютубъра, който си мислеше, че показва истината в своите видео, а всъщност се оказа манипулиран и използван. Как само се обърнаха нещата. Тази работа си е опасна. Страшно е да представяш лъжа на хората.

Отново иронично и нелепо, но понякога се случва.

Судачи е напълно луд в тази си роля. Играе си с всички. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно дорама! Не съм се съмнявала в Го и останалите, но начинът, по който разкриваха отношения и случаи остава най-най-силен и докосващ. Единствените неща, които ми останаха неразгаданани или по-точно - исках още да задълбаят повече в тях, са свързани с Кузуми и Неги-кун. 

Още в еп. 3 си помислих, че героят на Кенши Окада трябваше да поправи грешката с изпускането на Неги. Тук наистина ми четяха мислите и достойно се справиха. Само че аз през цялото време чаках да се реабилитират изцяло на тези деца (какво ще стане с Неги след това, при положение че видяхме мнението на собствената му майка?). Трябваше да им организират едно състезание и да включат в него Го (за неговия талант в бягането също нищо не разкриха). Щеше да бъде епично! Представях си го многократно.

Ще ми липсва това заглавие. Привързах се към героите, въпреки типичната логорея на персонажите в повечето подобни дорами. Хаха!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...