Jump to content

Recommended Posts

8xWV5umarehP0WvfZr9rmFE9wSl.jpg

Spoiler

0971bc55ecee1cac.jpgde8a56cd3e4ce0cf.jpg

Innocence ( 결백 )

Невинност

Романизация: Kyeolbaek

Също така известен като: Невинност (буквален превод)

Премиера: 10 юни 2020 г.
Държава: Южна Корея

Жанр: криминален, трилър, детективски, драма

Времетраене: 110 мин.

Режисьор: Park Sang Hyun

Сценарий: Park Sang Hyun

Субтитри: Английски

AsianWiki

Шин Хье Сон като Джонг Ин

Пе Джонг Ок като Хуа Джа

Heo Jun Ho / Хо Джун Хо като кмет Чу

Hong Kyung / Хонг Гьонг като Джонг Су

Tae Hang Ho / Те Ханг Го като полицай Янг

Ko Chang Seok / Ко Чанг Сок като чичото на Джонг Ин

Park Chul Min / Пак Чол Мин като Хуанг Банг Йонг

Резюме:

Кметът Чу и неговата партия присъстват на погребението на съпруга на Хуа Джа. Сервирано е макколи за починалия, а те започват да повръщат и припадат. Кметът оцелява, но има жертви сред партийците му. Уликите сочат, че страдащата от Алцхаймер Хуа Джа е отровила напитката.

Дъщеря ѝ Джонг Ин работи като адвокат в голяма правна кантора в Сеул. Физически малтретирана в детството от баща си, тя бяга от родния си град. Сега има успешна кариера. Един ден вижда случая на майка си по телевизията. Завръща се в родния град, но нито тя, нито брат ѝ, който е аутист, я разпознават. Поема случая, убедена в невинността ѝ.

"Всички говорят. Казват, че майка ми е убийца."

"Стойте и гледайте, защото ще докажа невинността ѝ."

"Подправени доказателства. Разпокъсани спомени. Ако не мога да ги разясня, всичко е изгубено."

~цитати от постерите~

Spoiler

:essub:

С български субтитри на Eastern Spirit :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри на Eastern Spirit :subs: :click: :click:  :click: 

Свали с български и английски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1

Преди 1 час, darkbreathe написа:

С български субтитри :click:

Скромен си – трябваше да кажеш, че си направил и наши субтитри. Когато завърша редакцията, ще дадем линк и за тях, а потребителите да решат с чий превод да гледат :) 

• Like 3
  • Upvote 1

С малко забавяне (ама те хубавите работи бавно ставали, казват) вече може да гледате филма и с превод от нашия екип. Ако сте имали търпението да изчакате нашите субтитри, мисля, че няма да съжалявате :) 

За мен основното в този филм беше изборът, който главната героиня трябваше да направи:

Off Topic

между вярата в майка си и вярата в убедженията на професията си, между чувствата и професионалното, между истината и... изкривената истина. Между правилно и грешно. И как, когато в дадена ситуация понятията за правилно и грешно се размият, трябва да вземеш решение как да постъпиш. Разбирам избора на адвокатката, макар че не очаквах да постъпи така.

Майката направи чудесна роля, братът аутист – също. Харесвам такива герои. А сцените с шамарчетата ми бяха любими :) 

• Like 1
  • Upvote 1

Интересен филм, не мога да кажа дали беше добър или лош. Интересно е да надникнем в бита на корейското съвременно село, общо взето не са големи красавци.

По различна роля на Shin Hye Sun от тези в които съм я гледал досега. Досега съм я гледал като невинна "девойка" , а тук е една сериозна професионалистка. Една жена с опит. Добре си изигра ролята. С актрисата която игра майка и участваха заедно и в mr. Queen. 

Off Topic

По горе се говори за избор, за мен избора беше между това дали да спаси виновната си майка или да не я спаси от затвора. Тъй като имаше възможността , за мен избора не беше труден. Тя също така до някъде отмъсти на убийците на своя баща(удавения). Тя също се чувстваше виновна пред майка си , а и здравословното и състояние също беше фактор в избора и.