Jump to content

Recommended Posts

Изчетох на всички коментарите, и да си кажа право във всеки един си има доза истина. На мен лично, сериалът ми беше интересен. Главните сладурковци, саундтрака доста добър, за историята мога да кажа, че се разви в две основни точки. Преди и след брака. Явно Тайландският начин на мислене и живот се припознават в насилие, интриги, скандали и т.н. То за съжаление навсякъде го има, и на нас ни харесва да го гледаме. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 9/13/2020 at 11:09 PM, Nagisa said:

 

Не вярвам някой скоро да направи римейк на Sawan ще им трябват актьори, които ще се целуват наистина, защото целувките там си бяха както трябва. 

 

Няма проблем, има такива актьори и сериали, в които се целуват още по-истински и от Ан и Кен - Glass Mask погледни, като искаш страстни целувки, че и други неща...

По въпроса, че тук надминавали по гадост Кави, не съм убедена. Минах вече средата, до тук в началото беше грубичък главният, но чак до насилие не се е стигало, после стана по-тих от тревата, като си призна, че е влюбен. Дори да стане нещо по-гадно нататък, главните все пак имаха тук много време да се опознаят и влюбят истински, докато в Изгубения рай никой в никого не беше влюбен, мразеха се и в червата и отмъщението си беше много гадно и хладнокръвно замислено и без никога да са се обичали. Тука любовта им е страстна и експлозивна. Главната баш нарочно предизвиква главния много пъти, дори и по жесток начин, като му наговори онези неща на плажа какъв нещастник бил, че му липсвала любов и затова си го изкарвал на другите и т.н., знаеше точно какво прави и как му бърка в раната - това също е жестоко, може да не е физическо насилие, но е психичен тормоз, така че и тя не е без вина в случая. Такава им връзката още отначало - дразнят се, предизвикват се, бъркат си в слабите места и се нараняват. Като сложим и старите им рани, изоставени от родители, главният психясал от издевателствата на отвратителната си "майка", главната с втълпена идея от осиновителката й, че някой може да те обижда, хока и бие, ама то не значело, че не те обича... и все пак като се влюбиха и се държаха мило един с друг. Да видим какво ще стане по-нататък де, но каквото и да стане, Кави не могат да го надминат по гадост.

Май друг такъв сериал не съм гледала - главната имаше цял харем от почитатели, кой я види и се влюбва в нея. Главният само с две лепки, не можа да я настигне по популярност. А как се изказа пред пресата, че не можел да се сдържа да не си показва чувствата публично, щото бил живял дълго в чужбина - коя чужбина - ами Корея! :lol2: Хахаха! Като гледам по сериалите, разбили са се да се целуват по улиците в Корея! :28558:  Диспач не може да ги излови, толкова са показни... И други смехории има в сериала - сестрата на главната как отиде у свекървата да й потроши къщата, щото тя била потрошила тяхната! :rofl: А главният като взе да рови в гардероба на главната и пита къде й били гащите! :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да кажа още какво ми харесва, което е много различно от другите лакорни - главният не оставя лепките да му играят по нервите - вкопчването в ръката винаги ме е дразнило ужасно - лепва се лепката там и увисва като сопол! :mad2: Ама тука главният от раз ги отръсква и им маха ръцете да не го пипат. :yes: Браво!

Две трети изгледах, до тук беше добре, почна с гордост и предразсъдъци, отиде на голяма любов, сега ще захване драмата. И кой е виновен за тая драма? Сега ще ви изненадам сигурно и някои няма да е съгласен с мен, но аз мисля, че за всичко е виновен баща му и нейната истинска майка!

Spoiler

 Нужно ли беше да я мъкне на сватбата, та да дразни сина си? Много добре знае, че тя му действа като червено на бик и ще го вбеси и ще му развали деня тотално! И трябваше ли тя точно на сватбата да се разправя с осиновителката за дъщерята? Че всички да я чуят и да се разкрие работата? Има си време и място за тая работа, а не в най-важния ден на дъщеря й, когато трябваше да направи всичко възможно сватбата да мине перфектно и тя да бъде щастлива! Абсолютна егоистка е тая майка! Само и само да стане на нейната, тя да разбере всичко каквото иска, щото иначе няма да може да спи спокойно! Пък дъщеря й кучета я яли! Съсипа й живота и брака! Да не говорим колко години не я е потърсила, сега се сетила за нея и ще ми реве с крокодилски сълзи! Голяма "майка", няма що! Разбивачка на семейства! И на приятелката си отне мъжа, после и с тоя женен-недоразведен се захвана, обсеби го дотолкова, че чак той да не обръща внимание на сина си! Защото синът живя с тях много години, но любов и грижа от тоя баща не видя! Че и майка му не е стока, манипулативна използвачка, то е ясно! Но не е само нейна вината синът да е с маниакално-депресивно разстройство. Не случил на родители, милият! Да бяха го оставили поне с жена си да е щастлив, но не би!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдаа, изгледах няколко епизода с тормоз, верно е гаден, ама си личи, че себе си наранява по този начин като се държи лошо с нея. Има голям конфликт вътре в героя и това е нормално, предвид какво е преживят през детството си от родителите си. Пак казвам, баща му е главният виновник - той го накисна в тая каша с пълното съзнание какво прави! Трябваше да му каже преди сватбата, а не да крие, щото той знаел, кое било най-добре за сина му! Идиот! Сега понеже изчетох коментарите ви, разбрах какво ще стане, но за мен тук си плаче за една кървава драматична развръзка - няма как да се помирят по друг начин всички, затуй със секирата всички наред - майки, бащи, свекърви, мащехи, и младите сърдити влюбени.

Вижда се, че двамата се обичат до смърт, затова нито той я пуска, нито тя го напуска, само се измъчват един друг и се самоизмъчват. Причиняват си болка един на друг съвсем съзнателно, той физическа, тя по друг начин - не спря да му противоречи и да му прави напук, освен за един съвсем кратък период в началото. Като липсва цяла нощ от къщи, не мисли ли, че му дължи обяснение? Знае много добре, че ще го вбеси и той ще я ревнува от най-добрия си приятел! Тя също е жестока по този начин. А да се върне в нощния клуб, това не го ли направи напук? Съвсем съзнателно и с цел да го унижи и да го заболи. И двамата не постъпват правилно, а и с всичките тези странични хора, които само им се месят, няма как да се разберат. Сега ако го е излъгала за детето каква да я нарека? Той току-що загуби баща си и е напълно отчаян, не мога да я оправдая. А като разбере как майка му го е лъгала цял живот и като я види в действителност каква е алчна използвачка, не мога да си представя какво ще преживее, сигурно ще откачи съвсем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато чакам Типи да пусне превода на сериала, който следя, продължавам да се мъча с тоя. Голяма мъка, ей! Тая главна много съм й набрала! Хем я боли, хем я сърби! И тя не знае какво иска. Може ли да ревнува главния от сина им! :swoon: Не му било пукало за нея, само сина си искал! :slap: Хем го гони да се маха, хем й се иска той да не се отказва от нея и насила да я накара да остане... ама няма как да стане, щото той вече я слуша и прави каквото му каже.

Spoiler

Че тя не му дава дума да каже да я помоли за прошка и да се обяснят, а той и песен й написа да й се извини, извини се на майка й, заради която всъщност страда цялото си детство лишен от обичта на баща си, щото оная го беше обсебила... Не знам какво да кажа за лъжата й пък! Това чак да плаща с парите от неговото наследство да фалшифицират документа за бащинство! Думи нямам! Егоистка голяма, детето си лъже, хем го вижда колко страда, че няма баща, бащата лъже и му отне сина толкова години да не може да е с него, а даде мястото му на друг, отне му най добрия приятел, не й пука сестра й какво изпитва, тя си гласи нещата както на нея са й удобни и разполага с всички както й скимне! Ами не е права! Как крещя на горкото дете и го дърпа, ще го задуши! Ако ще да живее с бащата, но няма право да му отнема възможността да се вижда със сина си! Иначе много й беше удобно да харчи парите му, настани се в дома му, наследството го прие, хем разбра, че той съвсем доброволно й го отстъпи, а после натири полицията по него да не го пусне да влезе дори! Тя е пълна с горчивина и болка, озлобила се е ужасно, но за нейно добро трябва да се изправи пред миналото си и да говори с главния и да си простят един на друг. Не е речено, че трябва да се събират, а да се разберат, да си кажат всичко и да се извинят и да си простят, защото и двамата са толкова наранени в момента, че няма как да са щастливи. Бягството и загърбването на проблемите и миналото не е решение.

Той се промени от страданията и порасна, ама тя е станала ужасна, бетер от майка му се държи със сина си! Казах аз, че само поголовна сеч е достойна за край на тая трагедия, но сценаристът е нямал смелост явно, само една част от героите сложи под ножа, а другите остави да живеят и да мъчат себе си и останалите. Да видим как ще оправи отношенията им с магическа пръчица в последния епизод. Хепиендът ще е пълна фантасмагория, но карай!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е доста добро, има си и обичайните клишета , но отдавна не бях ревала толкова заедно с актьорите :D 

Малко краят беше скалъпен набързо , но ставаше ,,,,,,,,,,,, препоръчвам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много обичам пълното щастие. Много сълзи, много женски бой, тук там някой умре, но главните в края са заедно и всички са доволни. И аз.

Сериалът не е лош. Който гледа лакорни, ще го оцени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм скарана с руския език. Може ли, ако се намери добра душа, която знае от къде да го изтегли с анг суб да сподели. Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление не го намирам с английски субтитри има само raw видео в авистаз. Но съм забелязала, че от няколко месеца започнаха да качват нови Тайландски сериали с хубаво видео и субтитри но на старите почти никаде няма...:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...