Jump to content

Recommended Posts

Coffee House
spacer.png

커피하우스 / Coffee House
Жанр: Романтичен
Епизоди: 18
Излъчване: SBS
Период на излъчване: 17 май 2010 - 27 юли 2010
Дни на излъчване: Понеделник и Вторник 20:55

Участват:
Kang Ji Hwan като Lee Jin Soo
Park Si Yeon като Seo Eun Young
Ham Eun Jung (T-ara) като Kang Seung Yeon
Jung Woong In като Han Ji Won
Park Jae Jung като Kim Dong Wook
Jung Soo Young като Oh Hyun Joo

Son Ho Jun


Сюжет: И Джин Су е талантлив романист, станал известен много млад, след като написва поредица бестселъри. Художествената натура на И Джин Су води до две увлечения, едното с главния издател Со Ън Йонг, а другото - с Канг Сънг Йон, дъщерята на "Page One Coffee Shop", която по-късно става негова секретарка.


С български субтитри: тук и тук

Онлайн с български субтитри: тук

С английски субтитри + OST: тук
С руски субтитри: тук

Руски субтитри: тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер излезна Епизод 1 вече така ми се гледаше нещо със Kang Ji Hwan а и пишат че е стартирал с рейтинг от 36% ако е вярно е добре, дано излезнат и субките скоро :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първа серия днес и ми остави добро впечатление, но единственото, което не че не ми хареса е като се усмихне Канг Джи Хуан! Не знам защо, малко ме дразни по някакъв начин! :unsure:

Парк Си Йон като истерична мениджърка ми харесва!

Да не говорим за Хам Ън Джунг От Тиара! :lol: :lol: :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още не съм го гледал след първа серия, защото съм в сесия, но трябва да се съглася с cute_girl, че очаквах да ми привлече вниманието повече. Утре след изпита по Мениджмънт ще хвърля поглед на втория епизод ( все още ми се струва, че има потенциал tongue.gif )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От мен 6+ !!! Тъко гледам 4-та серия във викито. Сериалчето е мнооооого добро, а този лудия писател е направо един път!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много скептично подходих към първи епизод и въобще не очаквах да ми хареса. Търсих някакви прилики с Coffee Prince, но като видях главната я оприличих на Го Ми Нам. Ноо сериала се оказа страшно забавен. Така не съм се смяла незнам откога. Началото, особено инцидента в тоалетната, ме разби. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много скептично подходих към първи епизод и въобще не очаквах да ми хареса. Търсих някакви прилики с Coffee Prince, ноо сериала се оказа страшно забавен. Така не съм се смяла незнам откога. Началото, особено инцидента в тоалетната, ме разби. :lol:

И аз така мислех, което и бе причината да не го погледна по- рано, но определено e много забавно и си връщам думите назад <3 :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз вече съм на втори епизод и лудницата е пълна. Смело мога да кажа, че сериала е по-интересен от повечето нови в момента. Главната все още ми е странна, защото някои от маниерите и напомнят на други актриси, играли подобни отнесени роли. Джи Хуан разбива отвсякъде. Самото развитие на персонажа му е интересно, начина му на живот, стайлингът - носи моите любими очила, с което спечели симпатиите ми двойно повече. Готин е. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още преди началото бях силно заинтригувана.Изгледах първите три епизода и не помня някога да съм се смяла толкова много.За мен това е комедията на 2010.

Джи Хуан си играе перфектно ролята, много му отива този типаж и с една такава "невинна" усмивка, а какво се крие зад нея. :rolleyes:

Стайлинга му е страхотен, мисля че е най-добре облечения герой, който съм гледала до сега и моята слабост очилата, ако до сега не беше сред най-големите ми любимци сега е.

Глвната е леко заблудена, но е голяма сладурана като цяло

 

просто не е истина как я подлага на "умствен тормоз'' само, за да се забавлява.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най- после излезе и този сериал! Направо си умрях от чакане. Изгледала съм само първата серия, но мога да заявя, че е страхотен. Не само защото участва любимият ми актьор, просто ме грабна още в началото.. Оказа се доста луда комедийка, точно каквито ги обичам .. :lol: Канг Джу Хуан е прекрасен както винаги... Голяма визия изкарва.. ! B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам защо някои са очаквали сериалчето да е подобно на Coffee prince. Историята е различна, персонажите не са основно в тийнейджърска възраст. Разбира се, главната актриса го играе на голяма шматка - наивна, добродушна, връзва му се на акълите на писателя. Ама и той едни ги измисля. Историята с хващането на дивата котка (?), пъхането в куфара и още какви ли идиотизми ни очакват. Смешна, забавна, приятна история. Шефката на агенцията, вярно, че мяза на истеричка. А появилият се бивш годеник, допълва картината със своя непукизъм. Заформя се голяма лудница. Да се надяваме, че забавянето на излизането на сериите, ще е само временно. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам дали, или по-скоро кога, ще се заформи така очакваната любов между писателчето и секретарката. Корейските сценаристи обикновено не ни подлагат на кой знае какви изненади около любовните отношения.

Но краят на 8 серия ме остави с леко отворена уста, не че не го очаквах, ама предполагах, че ще остане в сферата на платоничното. Сега вече чакам с огромно нетърпение следващата седмица, за да видя как писателчето ще се измъкне от "нападението". А може и да не поиска. Историята около миналите им отношения, все още ми е малко неясна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналите отношения между писателя и шефката ли?

 

 

Тя е била най-добра приятелка на неговата бивша жена. В последствие започват да работят заедно. Въпреки че, се държат като куче и котка са близки помежду си

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коизора, всичко това, което си писала за приятелството ми е ясно, но

има някаква неяснота около смъртта на жена му. Сякаш и двамата изпитват някаква вина. За него ясно, но за нея ми е малко мъгляво. А може и да си въобразявам. Но и бившият годеник вкара някакви намеци. Ще видим на къде ще избие. Малко взе да си губи от блясъка сериалчето, защото комедийните моменти не са така ясно изразени, а откъм сюжет нищо ново или по-оригинално. Въпреки това си е приятно да гледам Канг Джи Хуан. Особено като се прави на клоун и като я дръпне тая усмивка с хубавите бели зъбки. Големи образи са ми бащата и бабата на секретарчето. Много ми е любопитно, в кой момент ще я направят голямата красавица и ще и се получи ли изобщо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Да, наистина около смъртта на жена му има нещо неясно, но тепърва ще се развива тази история. Иначе са ми интересни двамата, подхождат си повече отколкото със секретарката. Тя ми е малко глуповата и вкарва физиономиите на Юн Ън Хе и Пак Шин Хе и заради това не ми харесва много, но ще видим какво ще стане. Голям смях са и тримата. Годеника е ужасен.

 

 

Как само ги наричаме - писателя, шефката, секретарката, годеника - все едно си нямат имена :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо почнах да го гледам, а те пък го стопирали :rolleyes:

Бабата е велика :D А Канг Джи Хуан като се усмихне - разбираш защо се топят ледниците :D Секретарката е доста стереотипен образ, но не ме дразни, чаровна е. Актрисата, която играе издателката, също е готина, много и се радвам тук, а в "Моето момиче" не я понасях.

Но пък като сюжет и комични моменти - наистина не е нещо особено...

 

Имам подозрения, че писателчето е "било прелъстено" от издателката си, а жена му е разбрала... Ще видим...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер забавен и смешен сериал, от 2 еп. нататък смях със сълзи... Писателя И Джин Су (Kang Ji Hwan) е голям образ, в началото го мислех за откачалка, но сега супер много му се кефя... Драмата си заслужава гледането, аз съм на 5 еп. и не мога да се отлепя от екрана :)

 

Поздравче за всички с тази песен, която до този момент ми е фаворит <3333

 

*по - подробно мнение след 18 епизод, за сега горещо препоръчвам сериала на всички....*

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...