Jump to content

TharnType 2: 7 Years Of Love (2020-2021)

Recommended Posts

11-ти епизод вече можете да намерите на:

:click: и :click:

Приятно гледане! :wub:

/Получих много запитвания относно застъпващите се реплики на героите с песните, с молба да преведа тези части, които не се четат в LineTV.

Целият тайминг е преправен, вместени са и репликите, и песните, без застъпването, което пречи да се четат.

Можете спокойно да гледате с български субтитри, този проблем е изчистен във всеки един епизод./

FiwlUrm.jpg

• Like 5
  • Upvote 2

12-ти /последен/ епизод вече можете да намерите на:

Не мога да повярвам, сякаш вчера започна втори сезон…
Макар той да не беше точно това, което очаквахме,
последните епизоди отново, като в сезон 1, ме накараха да се смея и плача от сърце.
Този сериал винаги ще е важен за мен,
защото с него започнах да правя преводи и намерих толкова много сродни души.
Благодаря на всички, които споделиха тези прекрасни емоции с мен!
Приятно гледане и до нови проекти!

Специални благодарности на SadSun и naia :wub:

*
Както знаете, ще има спешъл епизод, но все още не мога да кажа, дали ще бъде достъпен за нас по някое време. Стискайте палци!*

FiwlUrm.jpg

• Like 5
  • Thanks 1
  • Upvote 4

@HikariDu Не аз ти благодаря, че ни запозна с този сериал и с актьорите. Заради теб и че реши да го преведеш опознах момчетата. Този сериал винаги ще се помни с прословутия пръстен на палеца и чашите с лед и най-вече с лудото трио Техно Чам и Тайп :D Тарн и Тайп или MewGulf  винаги завинаги ще останат в сърцата ни. :wub:

• Like 6

Благодаря ти от сърце, че ми даде възможност да се насладя с кеф на сериала на български! Благодаря ти, че винаги влагащ сърце и душа в преводите и ги правиш така мили за нас! 

Благодаря! Ти си знаеш!:kissx::kissx::kissx:

• Like 4

Уникално... Определено е един от най-любимите ми сериали вече.. Толкова въздействащ, буквално им усещах болката, плаках с тях, смеех се. Прекрасно играят и най- хубавото от всичко е че и в реалния живот са заедно. Сродни душички, от далече се усеща химията между тях. Изгледах и 2та сезона за седмица, толкова те завлича, че не можеш да спреш, хаха. Напълниха сърчицето ми с толкова любов и радост, и още по-хубавото е че все едно не е свършил сериала, защото има толкова предавания с тях. Нямам търпение за спешъл епизода, надявам се скоро да излезе с превод, че навсякъде има спойлери. Изключителни Благодарности!!! На хората, които го превеждаха. Не знам защо мъжката любов удря различно и се чувства.. толкова истинско, любовта няма границии.. :kiss2::inlove::wub::icon_sunny::happy: Нашите слънчица. Отново БлагоДаРяяя!!! <3 <3 <3 

screenshot_20200331_223059.jpg

• Like 5

4Is07LY.jpg

Специалният епизод и сватбата вече са и при нас!

Благодарности на всички, допринесли за осъществяването на превода!

А на вас - приятно гледане и до съвсем скоро!

• Like 4
  • Thanks 2
  • Upvote 4

Огромни благодарности за трудът и усилията Ви по превод и редакция:bow: 

Нямам търпение да е изгледам стига да е има в Вбокса за да е изгледам с удоволствие:)

• Like 1

Благодаря за превода на всички.

Вчера,като видях и сватбата, много се зарадвах,вече сериала е изгледан напълно .Прекрасен филм,един от любимите, мога да го гледам постоянно.

На тези двамата ще чакам новите им проекти заедно,защото са прекрасна двойка,както в сериала,така и в живота.

Момичета прекрасни сте, благодаря ви още един път за труда и за това,че ни радвате с преводите.

• Like 1
  • Upvote 1

Преди 3 часа, ftisland написа:

Здравейте.Извинявам се пак за нахалството,ама пак да питам:wub:

Ще качите ли сватбата в Вбокса? Благодаря ви предварително:)

Ще бъде качен. Всичко, което се превежда по настоящем се качва и за онлайн гледане. :) 

• Thanks 1
  • Upvote 1

Така очакваният онлайн на спейшъла е вече наличен в плейлистата на 2-ри сезон на сериала. 

За най-нетърпеливите давам и директните линкове за:  1-ва част  и 2-ра част 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Upvote 1