Jump to content

Recommended Posts

Шербет на екс. И то на фона на Гучи, Прада, Баленсиага  и още и още.:D

Off Topic

Ритмично, методично, целенасочено, без сръдни и раздели, гадни родители, препъни камъни и всичкото клише  що се сетите. Е Фанахме букета, да не е без хич.;)

 

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Lawandula, че пуснаха ли финала? Аз съм оставила последните 5 епизода за отпуската (демек тази седмица) , ама видях вече " таз година колиенце, нагодина пръстенче" :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко извън сериала- тренерът (Yalkun Merxat) е рожденик днес :) Чуква 30. Още дълго да радва от екрана :)

a3c7fc68cc43a6aa.jpg

Редактирано от vivivan
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледайки 29 еп.... каква марка беше червилото дет главната извади от джоба да се червиса точно преди битката :lol: Ти да излизаш на терена за финалните игри, само по екип... и да извадиш ей тъй от джоба си червило  ( а дали я дадоха и 2 - 3 пъти да сложи грим  за цял сериал) - явно голяма реклама, ама пък не видях марката му :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, ти пък сега, хората рекламират, а ти не гледаш. Отиде на вятъра цялата реклама. Аз не съм стигнал още до 29 епизод, ама от червила не се интересувам. Зян стана червилото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добрах се до края на сериала. Малко прекалено розово, но бива. Едно не ми е ясно - при толкова геймърски сериали тази  и миналата година, и във всеки един от тях някой отбор печели купата на Китай, колко купи раздават, че има за всички. И спечелилият купата отива на световните състезания. Та въпросът ми е колко китайски отбора са се явили на световните през 2020 и още колко ще стигнат до там през 2021. Той май съсезатели от други стари няма да има. Ето на това му викам истински прекалено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса без да влагам кой знае какви разсъждения за това или онова, за отмора е страхотно сериалче, а частите с компютърно-анимираните битки от играта ми бяха любими :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На път съм да стана отново геймър след толкова сериали от този род. Май след десетина години така ще изглеждат стадионите- с виртуални игри.

Редактирано от lenazai
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Близките планове на битките бяха много добри. Освен тях много си падах да ги гледам как играят целият отбор. Как си подвикват, как се насочват, как мислят в едно. Страхотна разноцветна група бяха, много интересни и всеки със своята си дивотия и, въпреки различията си или пък точно заради тях, така идеално се допълваха, правейки единно цяло. Да не забравям и че са красавци. Както и двете момичета, но имам забележки към играта на дамите, а главната има засега само едно изражение – никакво чувство или изобщо някаква емоция не ѝ разнообрази лицето. Но, понеже мисля, че е просто неопитна още, не съм я зачеркнала от любимките си /ами, много е хубава, де/. Доста внимание се обърна на фенщината и как се противопоставят на хейтърите и злонамерените коментари, за разлика от корейците. Изкефи ме, че не ѝ простиха на "ученичката с ножчетата". 

Сю Кай е толкова талантливо същество, малко ме е яд, че не игра с някоя също толкова талантлива китайка, малката красавица просто не му беше равна. Момчето беше отново на висота, страхотно представяне. И чувства като река струят от него. И чар. Истинско удоволствие да гледаш образите му.

Редактирано от kitket
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесах ми, изгледах го за 3 дни. Не беше досаден и вървеше бързо. Имаше повечко целувки (както казаха --> корейска школа), но бива.

Играта ми допадна, сценария - също, каста - много.

Нашата немирница ми беше много сладка, радваше ми окото. Приятелката й изигра страшна роля. С мъжката част се бяха постарали, та си гледах на воля.

Като цяло за отмора е идеален :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...