Jump to content

Kanawut Traipipattanapong (Gulf)


Recommended Posts

Kanawut Traipipattanapong (Gulf)

4f931e8513a9a84511bffc611e9388e3.jpg

Име: Kanawut Traipipattanapong (คณาวุฒิ ไตรพิพัฒนพงษ์)

Прякор: Gulf  (กลัฟ)

Професия: актьор

Дата на раждане: 4 декември 1997 г.

Място на раждане: Бангок, Тайланд

Ръст: 185 см.

Зодия: Стрелец

 

Образование: Burapha School, Suankularb Wittayalai School.

В момента той е записан в Техническия университет на крал Mongkut Thonburi (KMUTT), специалност индустриално образование и технологии.

 

Кариера:

Off Topic

 

В края на 2019 г. бе обявено, че Kanawut ще играе ролята на "Type"" - главният герой на GMM One's и TharnType: The Series.

Поредицата веднага придоби популярност както в Тайланд, така и в международен план. Поредицата заема първо място в света за тенденциите в еп 11 и 12 в Twitter.

Подобна популярност в сериала и основната еднополова двойка доведе до това феновете да се отнасят и към двамата актьори като "MewGulf - комбинирано фандомно име на техните тайландски прякори, Mew и Gulf, съответно.

Kanawut и колегата актьор, Suppasit Jongcheveevat спечелиха „Най-добра сцена за целувка“ на наградите LINE TV Awards 2020.

Suppasit и Kanawut също се появяват в февруарския брой на Harper's Bazaar Thailand, първата BL двойка, която направи това в историята на списанието. Поради огромния интерес на феновете, които се опитват да прочетат статията, уебсайтът на Harper's Bazaar Thailand се срина.

Поради огромния положителен отзвук на TharnType беше обявен втори сезон и прослушванията започнаха в началото на 2020 г., като появата му ще с осъществи в средата на 2020 г. Поради глобалната пандемия на COVID-19, заснемането му беше отложено, за да се гарантира безопасността на участниците и екипа.

И Suppasit, и Kanawut бяха гости в поредицата от 2020 г. "Why R U?" като Tharn и Type съответно.

На 18 май 2020 г. Kanawut беше потвърден в Twitter 

 

 

Сериали:

2015 Mafia Dragon Blood (2): Lion като Tee

2019 TharnType: The Series като Type

2020 Why R U? The Series като Type

2020 TharnType 2: 7 Years of Love като Type

2022 You Are My Make Up Artist

 

Филми:

Bua Pun, Beauty and the Blade (2022)

 

#MewGulf

Любимата двойка

11523ed1fe5958b8b33bea96b4cb5645.jpg 90397e043de209020b9ee4ec2cd8783a.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@skofiild, малко редактирах, текста на представянето, сори, но ме дразнеше, а Gulf и Mew са страхотни, чакам да излезе втория сезон, че да ги гледам отново!:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фотосесия за списание   RABENDA (AВГУСТ)

Някои от снимките не са официални, но сесията ще е страхотна :panda-145:

Image

Off Topic

ImageImage

 

 

Директен линк

 

Off Topic

 

 

Image

Off Topic

Image

 

Директен линк

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес на Kazzawards2020 е спечелил наградите Shining Star и Best Young Actor of The Year.

А тази сцена от TharnType The Series :click: спечели наградата Best Scene.

 

Eg-MPF1-FXk-AACvr-Q.jpg

 

#KazzAwards2020 #KAZZAWARD2020xMG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И неговия екшън комедиен филм ,който предстои все още не се знае ,кога ще е и дори все още няма заглавие.Те на пресконференцията го нарекоха Кинг Конг ,но не съм сигурна ,дали това ще му e заглавието.Гулф е шпионин :blush:

Плюс това вече официално е актьор от канал 3 започва нова страница от живота му.:wub: Май месец му предстои реализация на нова песен рапърът Гулф идва. Ще има песен с P'Golf ,който е рапър или самостоятелна все още е само догадка ,но е рап песен .:panda-145:

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето едно негово интервю за one31 :wub:

Превод на всичко казано в това видео.  Разказва за неговия проект за дарения с феновете в различни болници:blush:

 

Gulf: Със сигурност ще има още такива! Все пак няма да е в близко бъдеще. Искам да останете на линия.  Не мисля, че ще отнеме твърде много време, за да се случи този вид дейност. Ние непрекъснато ще имаме нещо подобно, така че, моля, следете. Репортер: При сегашната ситуация колко ви засяга, Gulf?  Gulf: Уау, първо, това се отразява на работата ми. Преди имах работа почти всеки ден. Сега трябва да работя по-малко, защото тази ситуация наистина ме накара да спра всичко. В противен случай не само ще има отрицателно въздействие върху мен, но и върху околните. Да. Все още е добре, че само са отложени и не са отменени. Репортер: Песента, по която работите, също трябваше да бъде отложена Gulf: Да. Всъщност трябваше да снимам MV през април, но трябваше да го отложим, когато ковид удари (отново). Все още не е ясно кога снимките могат да започнат. Дали цялостната ситуация ме засяга ... всъщност не.  Мисля, че има ефект повече върху времето. Например вече трябва да започна да правя някои неща или да снимам някои неща.  Когато всичко бъде отложено, натоварването след ковид ще бъде огромно и може би ще съм по-уморен тогава. Така че, когато ковид свърши, графикът ми ще бъде много стегнат. Всъщност разбирам. Това не е нещо, което някой иска да се случи, защото наистина засяга всяка професия. Всички са изправени пред един и същ проблем. И така, съчувствам на всички. Това [да останем вкъщи, да не работим] е нещо, което трябва да направим сега.

Gulf: Както всички знаят колко зле е привидната ситуация - не само до известна степен, но ефектът й наистина, наистина е ужасен - поканих феновете си да направим заслуги заедно. Това става чрез дарения като начин да допринесете за закупуване на необходимости при тези настоящи условия като маски за лице , PPE suits, дезинфектанти и др. Разделихме и парите за закупуване на храна за медицинския персонал и ги изпратихме като начин да им помогнем. Това е нещо, което правя и ме кара да се чувствам добре. Това също е нещо, което мога да направя с феновете си. Много хора дариха парите си за това. Да кажем, че това е поредната дейност, която ме приближи до моите фенове и тези, които получиха помощ от нас, например, наистина получиха помощта, от която се нуждаят. Репортер: Общият размер на дарението е 1,5 милиона бата? Gulf: 1 милион и 500 000 Да, имаме 1,5 милиона бата. Целта ни беше да изпратим помощ на много болници. Всички подробности за различни болници бяха проучени от P'Best и служителите на Gulf Kanawut Official. Те се свързаха с различни болници и прецениха кои се нуждаят от помощ Репортер: Изпратихте всички неща? Gulf: Да Репортер: Какви бяха чувствата ви, когато видяхте това?  Gulf: Бях доволен. Заслугата, направена този път, е нещо добро, защото наистина трябваше да помогнем на хората и мисля, че тя обхващаше всички области ... или колкото е възможно повече.  Да, трябва да заслужа моите фенове. Репортер: Получихте ли обратна връзка? Независимо дали е от болниците или лекарите, които са получили вашата помощ? Gulf: Някои. В Twitter някои от феновете ми направиха екранна снимка на тези. Радвах се, когато видях, че това, което бях решен да направя, наистина ги накара да могат да решат този проблем; те успяха да получат тези пари или оборудването, което им дарихме, и да разрешат различни проблеми. И така, бях много доволен.

Пояснения:

P'Best е неговия мениджър Gulf Kanawut official - официална фен база ,който имат за цел да актуализират всичко ,което се отнася за него и неговата кариера нещо като фен подръжка.

PPE suits - Personal Protective Equipment suits - буквален превод костюми за лични предпазни средства [ тоест еднократни костюми с качулка за предпазване на медицинския персонал на първа линия от заразяване].  Дано съм била полезна. Приятно гледане:wub:

E2G9e5yXsAQwC4v?format=jpg&name=large

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

cqs1626068240a.jpg

klz1626068453b.jpg

 

Превод на  филм KingKhom :wub: Приятно четене и гладане.:lol2:

 

KingKhom: Когато светът е застрашен от хакер, който прониква в човешки мозък, тази мисия вероятно изисква двамата страхотни шпиони Free Fire Nakhom: Хей, спри!  

Крадец: Ако се приближите, този човек умира !!!  

Nakhom: Току-що ме нарече идиот ?! [Поради акцент] 

Nui: Наблизо е.  Моля, запазете спокойствие.  Ти, моля, запази спокойствие

Rrrrrr

Nui: Хей, защо някой ми се обажда сега?  

Nakhom: Здравей, шефе

Nui: Разбира се

Nakhom: Идвам точно сега

Nui: Искам това надолу.  Много си зле. Разбираш ли това. 

LongKong.  Натиснете го сами.

Nakhom [се смее]

Nui: Казах ви, че ще участвам в този трети филм

Представяне на Markhom (шпионин от първо поколение с много опит) и Nui Dénae (шпионин от 1.18357-то поколение с голяма бразда и късмет)

Markhom  : Fxck.  Винаги ме държиш като въшкa

Nui: Ти си някой от старото поколение със слаби колене!

Markhom: И вие сте от новото поколение без никакъв опит

Off Topic

Nui: Скрихте ли парите си от жена си вече?  Markhom: Излекували ли сте проблема с телесната миризма вече? Защо се блъскаш в мен ???  

Агент: Бихме искали да проверим дали сте внесли оръжия в централата.  

Г-н Nui Dénae, ето тук, моля. 

Nui: Някой от старото поколение, моля, изчакайте първо тук.  Новото поколение идва.

Агент: Markhom!  Отвори устата си! Вдигнете ръцете си!  Изглежда, че си беден

Markhom О, добре си в този агент: Остави ръцете си.  О !!!

Markhom: Изглежда страхотно, нали?  

Агент: Да не си го донесъл със себе си? Markhom: О 

Агент: Моля, въведете скенера Markhom: Толкова е трудно да преминете през проверката за сигурност

Агент: Агентите трябва да потвърдят своята самоличност с много подробности! 

Агент: Къде отиваш? !!!  Все още трябва да преминете през ректалния преглед още 3 пъти !!!  Ела тук!!!

Nui: Не съм тук за вътрешен преглед  PomPam: А, ето ви, Markhom и Nui Dénae

Nui: Да, скъпа.  Снимам Free Fire.  Какво?  Днес ще бъдем изтощени, скъпа?  Bwahahahaha.  Пак ли местиш леглото и килера?  Това е твърде много.  Защо трябва да регулирате Фън Шуй толкова много пъти? Добре!

Дай ми нещо страхотно.  Добре

 

Pompam: А, ето ви, Markhom и Nui Dénae

Представяме ви ръководителя на звеното, M (Emma)

M (Pompam): Днес имаме много сериозен проблем.  Ако не се справим бързо, със сигурност ще стане още по-хаотично.

Markhom: Сър, не мислите ли, че е по-добре, ако обсъдим това изправени?  М: Добре.  Замайвам се и аз.  Ако не разрешим възникналия днес проблем, той със сигурност ще повлияе и ще създаде хаос по целия свят.  Защото, ако не го направим 

Nui: По този начин, сър

Това е Джак, чирак-шпионин и дадена от Бога дясна ръка на NaKhom.  Той познава Nakhom най-добре

Jackie: Разбрано, Na (чичо)!  

А този човек е Gulf, чирак-шпионин. Неговият специален талант е (Lae Tor= Гледане на тръби) синоним на

Lor Tae = Красив и готин)

Lor Tae ... Lae Tor!

Jackie: Само защото се обличаш като мен, мислиш ли, че си толкова красив като мен?  Ще приема да бъда наполовина грозен за теб

M: Работата е там, че има хакер, който хаква всеки телефон в света.  Който използва телефоните си по това време, няма да може да се контролира и ще започне да танцува странни движения.  

[Покажи жертвите]

 

М: И това е лицето на злодея

Markhom: Шът!  Трябва ли просто да го тъпчем по лицето ?! 

Nui: Той прилича на психо и наркоман Jackie: Виждал съм много грозни хора. Този човек?  Абсолютни кучешки глупости!

М: Млъкни или ще те уволня

Lae Tor

Nui: О ... ти си човек, който толкова обича да гледа (в нещо)

М: Знам, че всички са толкова ядосани и отмъстителни на този злодей, който е  толкова прекрасно лице. Това, което обаче всеки трябва да направи, е да скочи с парашут до това място.

 

Всички: Бермуди!  

М: Мисля обаче, че ще бъде твърде опасно, ако вие просто отидете там, без да носите нищо със себе си.

И така, бих искал да представя д-р Q, който изобретява шпионски джаджи, на всички Inventor: QQ (сладък сладък / звучи също като „вежди“)

Q: Моля, следвайте ме

Markhom: Уау, такива страхотни неща тук! 

Nui: Те са от Free Fire!  Е, как да не са добри?

Jackie: Уаууу, водна катана.  Супер рядко!  

Въпрос: Ако вие мислите, че тези неща вече са добри, все още ви очакват още специални неща в тази стая! Момчета, следвайте ме.

Markhom: Честно казано, страхувам се да следвам.  Толкова смутен.  Уауу, очилата ви са дори по-дебели от пепелник!

В: Нека започнем с първия елемент. Молив, който никога не може да бъде изтрит.  Колкото и да се опитвате да го остържете, дори до степен да изстържете кожата на ръката си, то все още не може да бъде изтрито.  И този! Банг!  

Markhom: Хей!

В: ... пистолет, който стреля от дупето. Ооо, аз съм наранена

Nakhom: Как е полезно?

Nui: За да измами крадците. Как да не знаеш това?

 В: И когато използвате този нож, автоматично ще се намушкате. Без значение каква позиция използвате, ще умрете.  Нека се видим в следващия ни живот. Чао

Nui: Защо изобщо съществува това нещо?  

Nakhom: За да заблуди крадците, тъпак!

Въпрос: О ... ух ... ей ... толкова страшно!

 

В: А това е хартиена броня. Той е брониран и непобедим. Ако обаче спуснете главата си, тя се разкъсва. Рибни обувки 2.0 то има USB, който разрушава системата. Рибните обувки имат RGB светлини и мелодия за забавление, докато ги използвате

 

 Песен: Джик, джик, джик така звучат маймуните. Маймуните не могат да стоят неподвижни, те обичат да се движат наоколо

 

Markhom: Мисля, че просто ще взема оръжията от другата стая. Джаки!

Jackie: Разбрано, нa!

 

Банг!

 

Jackie: О, господарю! Червен картон, господарю 

Бърлота на престъпници

Markhom: Защо има врата? Наистина е по нашия начин!

Nui: Хайде. Нека им покажем от какво сме направени!

[Снимачна сцена]

Jackie: Не, какво ти е на пистолета? Markhom: Сложих го в автоматичен режим!

Nui: Какви са те? Ръцете ми изтръпват от това!

Markhom: Fxck! Ако вие все още сте само за малко, аз ще стрелям, докато главите ви не се люлеят!

Момиче гангстер: сладък (Гоонг Гинг) артилеристи

Markhom: Джаки

Jackie : Разбрано, Na

Nui: ... безполезно

[Гулф застреля всички]

[изтичане на газ]

 

Jackie : Гнила миризма като тази ... О, мъртъв ли съм?  

Престъпник: Буден ли си?  Почивахте ли добре? 

Gulf: ... да

Престъпник: Каквото и да искаш, просто ми кажи.  Ако сте свободни, искате ли да играете с тигъра в моя дом?  Сладко е

Gulf: Добър съм

Престъпник: Не се страхувай

 

[Пукащ звук]

 

Престъпник: Буден ли си? !!!  

Nakhom: О .... Майко Тигър ... Престъпник: Помниш ли N'Mungkut?  Jackie: Кой по дяволите е това?  Престъпник: Това е това! 

Nakhom: Уау, какъв жесток човек Престъпник: Сега, ще ми кажете ли тайния код на вашата организация ??? Nakhom: Никога няма да ти кажа, Fxcker! 

Престъпник: Ако не ми кажеш, си мъртъв!  

Nakhom: ! Fxck! Shxt! Дори и да ме удариш, докато умра, никога няма да ти кажа, мамоFxcker!

Jackie: Мисля, че е по-добре, ако просто ме удариш ...

[Музика]

Markhom: Ти глупак! Бягайки към смъртта си. Джаки!

Jackie: Разбрах, На! 

 

Ретроспекция: USB, който може да унищожи системата

 

Markhom: Всички, покрийте ушите си!

Джик, джак, джик така звучат маймуните.  Маймуните не могат да стоят неподвижни, обичат да се движат наоколо

Jackie: Не, достатъчно ли е? 

Markhomа: Какво ?! 

Jackie: Можем ли да махнем ръцете си все още ?!

Markhom: Буя !!!  Хаха

М: Ще бъдеш в затвора дълго, дълго време

Престъпник: Така да бъде!  Хвани ме ако можеш!

М: Спри!  Казвам ти да спреш!  Престъпник: Как може бавен разговор като теб да ме хване?  Хахаха

Markhom: Ще оставя всичко на вас 

Ретроспекция + Зад кулисите

Nakhom: Изглежда точно като dxckface Защо никога не сте ме поглеждали? Тогава, как да разбера кого гледаш? Освободете д-р ,Montree 

Jackie: Не, какво не е наред с пистолета ви?  

Markhom: Сложих го в автоматичен режим!  Jackie: се смее:lol2:

Markhom: Да вървим

Благодаря на героя, който донесе смях на всички, NaKhom Chuanchuen 

Nakhom е комик ,но загуби живота си не можа да се пребори с инфекцията наречена Ковид 19 .Този филм бе последното,което снима заедно с Gulf Kanawut ,Nui Chernyim, Niti Chaichitathorn.

klz1626068590n.jpg

                   Ганстер Gulf 

klz1626068682m.jpg

arx1626068755l.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реклама за Candy Thailand тоест Мю и Гулф за марка посланици на Candy:wub:

 

Превод на казаното в тази реклама:

 

Candy x Gulf Android TV Безкрайно забавление.

 

Това е.  Това е!  Вкарайте гола. Wooowww!  Woooo....

 

 [Телефонът вибрира].

 

Здравейте краббббб, P'Mew Гледам футбол, Фи.  Мога ли да ти се обадя по -късно?

 

 Лесно да се обаждате един на друг

 

 Аз, Гулф, мога да ви кажа, че този Android TV на Candy има wifi, което ви улеснява толкова много да получавате обаждания от приятели.

 

Има wifi за свързване към интернет.

 

Освен това, Candy Android TV е пълен с страхотно забавление.  Да видим ~

 

Слушане на музика

Пускане на игри .

Гледане на филми

 

Независимо дали предпочитате да гледате филми, да гледате футболни мачове или да слушате музика, определено ще се влюбите в Candy Android TV.  Това е така, защото има бутони YouTube и Netflix на дистанционното управление.  В момента, в който натиснете бутона, веднага ще можете да го гледате. Със сигурност ще ви хареса точно като мен.  

Най -важното е, че екранът е толкова голям!

 

 Голям екран с резолюция full hd.

 

Прави очите ви удобни и разделителната способност е на ниво full hd.  Candy Android TV има операционната система Android 9.0, така че можете да изтеглите много допълнителни приложения чрез Google Playstore.  Независимо дали става въпрос за WETV, Viu и Line TV, можете да изтеглите всички тях, защото забавлението може да бъде безкрайно нещо.

Уау, толкова се забавлявах, че забравих за времето. Няма скука, когато сме заедно, защото имам приятел като Candy Android TV, който е толкова лесен за използване с пълна възможност за забавление с ниска цена.  

Всеки, който се интересува, може да поръча това чрез Lazada, Shopee и JD Central.  Продуктите се продават само на онлайн платформи. Освен това всеки, който е купил Candy продукти, не забравяйте да се регистрирате и да натрупате сумата на покупката си.  Ако сумата на покупката ви достигне 15'000 бата, ще станете член на Candy Lover с всички видове изключителни привилегии.  

И накрая, бих искал всички да следват Candy Thailand на различни платформи, независимо дали става въпрос за Facebook, Instagram, Twitter и YouTube.  Засега бих искал да прекратя представянето на моята приятел, Candy Android TV, засега.  Здравейте краб~

 

Сладък Гулф

E8T8RFcUYAgh41C?format=jpg&name=large

Изображение

E8UEHRGVoAM-_ys?format=jpg&name=large

E8UAj5OVIAQDzwS?format=jpg&name=large

 

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Candy and Gulf представят електрически уреди. Нека видим ,защо ги харесва толкова много.:)

 

(CandyxGulf: Чувството да си толкова влюбен, че прави сърцето на Gulf добре)

 

Знаеш ли как изглежда любовта на Gulf?

 

Пию, пию, пию, пию (атака с мини-сърца)

 

Тадаам~~~

 

Толкова сладко~

 

Прилича на супер сладкия блендер и чайник на Candy~

 

За чайника на Candy, освен че е сладък, той е и доста лесен за използване.  Просто налейте вода, затворете капака, натиснете бутона и вече можете да създавате добри моменти.  Толкова е лесно за тези, които обичат да пият топли напитки, всичко, което отговаря на вашия вкус.

 

Само защото изглежда сладко,всъщност може да побере до 1,7-литров капацитет вода.  Той също така има температурен индикатор, който ви показва температурата на водата.  Изработен е от страхотен материал, неръждаема стомана. Следователно със сигурност можете да бъдете сигурни в неговата здравина и безопасност

 

За любителите на здравето бих искал да ви препоръчам това!  Блендер за сок от бонбони.  Капацитетът е подходящ.  Той може да побере до 300 мл капацитет на вашата напитка. Остриетата са изработени от висококачествена неръждаема стомана, четиристранни и издръжливи.  Контейнерът съдържа пласмаса Тритан, който няма канцероген (без BPA)- което означава бисфенол-А .  Така че, определено е безопасно~

 

Освен това може да се почиства със съдомиялна машина.  Също така е много удобно за използване: просто добавете малко плодове, затворете капака и натиснете бутона до него, за да започнете да смесвате.

 

Само с тези стъпки можете веднага да се почувствате освежени, без да е необходимо да наливате напитката си в чаша

 

Искам всеки да  опита да използва Candy продукти, независимо дали става въпрос за чайника или блендера.  Тогава всички ще харесат Candy, както аз го обичам~

 

Всеки, който иска чайници или пасатори на Candy, сега се предлага за продажба в Shopee като първа платформа.  

 

Всеки, който е купил Candy продукти, не забравяйте да се регистрирате и да натрупате сумата на покупката си.  Ако сумата на покупката ви достигне 15000 бата, ще станете член на Candy Lover с всички видове изключителни привилегии.

 

И накрая, всеки, който иска да вижда лицето ми често, бих искал всички да следят Candy Thailand на различни платформи, независимо дали става въпрос за Facebook, Twitter, Instagram и YouTube.  Не забравяйте да щракнете върху харесване, абониране и споделяне~

 

3a212c1b68750bb3.jpg

891c6c9f3f1f2f89.jpg

2b3be5aa175432ce.jpg

6439f5128734ebaf.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...