Jump to content

Suppasit Jongcheveevat (Mew)


Recommended Posts

4 mv трейзъра

Ан версия,Сам версия,Mew версия и версия на тримата заедно :wub:

 

 

 

FGihaiVUYAEgk1W?format=jpg&name=large

от този трейзър този който и подава чадъра е Mew от mv се  разбра.

 

 

Редактирано от bealonenomore
Моля, покрийте линковете!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес имаше пресконференция :wub: което повече приличаше на концерт Mew се появи като принц в бяло изпя Season of you  в нова версия

ИзображениеFHDPlNoUUAQCQxW?format=jpg&name=4096x409

Пресконференцията приятно гледане :wub:

 

Редактирано от bealonenomore
Оразмерена снимка.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дългоочакваното любовно ,Mv before 4:30 she said ,което слага край на редицата от тъжни песни на Mew

Mew and Sam Kim с песента Before 4:30 she said R/B жанър Ан е героинята и момичето,което Mew си пада в този видео клип,а Сам е приятеля му,който му помага да бъде себе си и да я покани на среща.:wub: Обожавам тази песен:wub: Гласът на Mew е толкова красив като на ангел ,Това не е просто песен това е шедьовър:wub: а да не говорим за качеството този път Mew надмина и най-върлите ми очаквания .Той е най-добрия във всичко,което прави.Сега мога си представя един ден какъв ще му е концерта .Чисто просто съвършенство всичко е перфектно .Коледния му подарък за нас бе появата му на пресконференцията този Коледен парад и Mv 

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Документалния филм за подготовката на Before 4:30 she said част 1 предстои и част 2 :wub:

 Шедьовър :panda-145: Merry Christmas

ec38385cb9276870.jpg

 

fa210295b1db23ff.jpg

Искам да съм чаша :blush:0b7f6ba3aed7847b.jpg

Нереално красив :inlove:

613f6dd9c020da20.jpg

8ff13b03de7eb805.jpg

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новогодишни подаръци за всички от моят красив принц на ноща.

2 специални сингъла Season of You зимна версия тоест тази версия,която той изпя на пресконференцията за Before 4:30 и акустичната версия на Spaceman. Той ни дава повече от колкото получава .Той е нашето  ангелско чудо .Как да него обича човек като е толкова грижовен и ни подари щастлива Нова година а миналата Нова година ни даде безплатен  пет часов новогодишен концерт .Ние винаги празнуваме всички празници с него.:wub: В полунощ можем да ги слушаме на всички платформи тоест за нас след седем часа ще ги слушаме .

1b7d177d10829f5e.jpg

cc2a623775698581.jpg

Граф Дракула наистина прилича на вампир дори държи чаша с червена течност това вероятно е вино ,но има същия цвят на кръвта . А погледа му наистина е хипнотизиращ красив  принц на ноща :wub: Честита Нова година 

8e552ccb576a423d.jpg

aa73b91e1ae7b918.jpg

Даже днес спечели от Лотарията с последните две цифри на номера на билета 36 което е равно на 2000 тайландски  бата което в наши пари е 100 лв и нещо. Роди ме мамо с късмет даже се превърна в медийни новини 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето още един епизод от пътуването на Mew :wub:

 

Mew за Hisoparty magazine. Много красив :inlove:

Най-яркото нещо от най-ярките неща 

 

Мега красив .

image-AD2A_61EBC3C4.jpg

image-AB47_61EBC3C4.jpg

 

 

 

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мю се появи в едно тайландско шоу със заглавие златна песен.Майка му и баща му постояно са гледали това шоу и когато им казал,че са го извика ли да пее като гост изпълнител те са му казали ,че искат да пее именно тази балада. Той извървя дълъг път ,но сега е там където трябва да бъде.Интрото в началото ме прави толкова горд да видя,къде е стигнал и то сам без ничия помощ.Златно момче с златен микрофон,в златно шоу изпълнявайки златна песен.Всичко е златно а той е красив принц в изцяло в бяло.Мю наистина има красив глас,който рисува цветни дъги ,кагато пее.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроси и отговори плюс превод:wub:

Превод:

Здравейте. Аз съм Mew Suppasit.

Аз съм певeц и актьор.

Говорим за глобалния проект за сътрудничество?

Добре. От издаването на първия ми сингъл „Season of You“, измина една година.

Имам и пълен албум и нов проект, сътрудничество с световни изпълнители.

Първият сингъл е с HONNE, британското поп дуо. Наречен "Космически човек"

Има много добра обратна връзка. Той достигна номер 1 на 20 места, когато беше пуснат чрез iTunes и в класацията на 40 места по целия свят.

Как беше 2021 г.?

Първоначално планът за 2021 г. беше да се заснеме „The Ocean Eyes“ в началото на годината. Но заснемането на сериал включва много хора на снимачната площадка. Според разпоредбите, все още не можем да започнем снимките. Мисля, че можем да започнем скоро до края на тази година.(2021)

Така че мисля, че през 2021 г. това, което всъщност направих, беше музика. Защото трябваше само аз и продуцент, за да направим запис. Така че мисля, че е по-добре да се съсредоточа върху музикалната си кариера. Така че издадох редица песни през 2021 г. Беше забавно. И мисля, че музиката ми позволява да създавам работата, която наистина ми харесва. И чрез музиката мога да разказвам историите си. Беше и трудна година за мен. Излязоха песни ми, които написах, както текстове, така и музика. Те са „Summer Fireworks“ и „Drowning“ в албума 365.

Разликата между актьорско майсторство и музика?

Разликата между актьорско майсторство и музика?

За да действаш, трябва да живееш живота на други хора. Трудната част е да се проучи тяхната подробна информация,

Опитайте се да живеете техния живот от времето, когато са се родили .как са отгледани, през какво са преминали, преди да станат моят характер. Трябва да препрочета сценария, да се включа в работилница, тези неща са неговата трудност. Що се отнася до музиката, аз наистина мога да разкажа история ,чрез себе си Зависи от концепцията и идеята на песента, чрез какви медии можем да предадем тази идея, процесът на създаване на MV, как сюжетът съвпада с песента, и как да изразите песен чрез видео. Това е различен вид трудност. За мен и двете са много предизвикателни и толкова забавни.

Какво обичаш да казваш на феновете си?

Много съм доволен от топлото посрещане от феновете. Искам да благодаря на всички мои фенове. Наистина ме изпълва. Защото моята музика, различните песни имат различни цели. Те разказват различни истории, но всички отзиви са много добри. Всички, добре, почти всички... много фенове биха ме разбрали. Някои фенове ми показаха идеите, уау, удивително които са толкова полезни за произведение на изкуството.

Как оставаш оптимист?

Не се виждам като оптимист или песимист. Мисля, че съм по-скоро реалист. Виждам всичко въз основа на реалността и настоящето. И трябва да кажа, че бях отворен за всичко, което се случва, и се опитвам да разбера как се случва. Така че аз наистина не съм оптимист, но мога да намеря щастие от малките неща около мен. Бих искал всеки да опита да го направи. Някой може да намери щастие от определена храна, която яде. Когато са тъжни, те могат да ядат храната, която харесват. Някои хора имат своя любима музика и могат да се задълбочат в нея. Когато го правят, се чувстват по-щастливи.

Тогава защо не? Мисля, че ако се наблюдавате повече, ще разберете как нещата около вас могат да ви повлияят на определено чувство. Нека е гняв, тъга, самота или щастие. Колкото повече оставате с настоящето, бъдете наясно какво чувствате, толкова повече инструменти имате, за да се справите със собствените си настоящи чувства.

Костюм: Gucci

Превод:

Здравейте всички, аз съм Mew Suppasit.

Ние сме в GQ&A

В: За последната година какво искахте да кажете на фенклуба си?

Бих искал да благодаря на всички вас, които винаги ме подкрепяте и обичате. И ми липсвате толкова много, надявам се да се видим скоро.

В: Кое меню искате да приготвите за вашия фенклуб?

Не съм добър в готвенето, Страхувам се от вашата диария, ако ядеш храна от мен. Но ако мога да опитам, ще сготвя суши, защото предпочитам да ям суши, тогава искам да направя суши за вас.

В: Кои са любимите ви разновидности суши? 

Ако ме попитате кое е любимото ми суши, Най-много харесвам суши от сьомга, но също така обичам да опитвам някои нови разновидности на суши.

В: Бихте ли препоръчали места на вашия фенклуб?

По принцип, когато срещнах този въпрос, Трябва да ви предложа да отидете до Koh Kut. Но този път препоръчвам Krabi . никога преди не съм ходил.

,Искам да отида, защото видях страхотни снимки, като говорим за тях, снимката на подводно шофиране, коралите и цветните риби. Искам да го споделя. И аз искам да отида там

Въпрос: Препоръчайте филм или филм на вашия фенклуб? 

Предлагам “The Ocean Eyes”, това е сериал, който ще направя сам, но все още не се снима.

Въпрос: Какво ще кажете за музиката?

За музика реших да предложа „Spaceman“ тази песен току-що беше пусната и всъщност искам да предложа най-новия предстоящ сингъл, но не мога да разкрия заглавие.

Въпрос: Кои подаръци искате да подарите на вашия фенклуб?

Ако говориш за подаръка за моя фенклуб. Мисля, че могат да си го купят сами. Но нещото, което искам да купя, е крем под очите. Защото мисля, че почти всички от тях може би имат начин на живот „до зори“. И така, избрах го, за да ги направя здрави около очите им.

Въпрос: Можете ли да споделите добър цитат с вашия фенклуб?

Трябва да кажа, че всеки трябва да намери щастието от малките неща, които те заобикалят, и тогава животът ти ще бъде по-щастлив.

Въпрос: Подаръци от вашия фенклуб, не сте мислили, че ще получите.

За сега, което не мислех Бих получил огромен хрупкав ориз. Това е определен гигантски хрупкав ориз. Когато отидох на събитието, те ми го дадоха. След това се напука на ръцете ми.

Въпрос: Невиждана част, вашият фенклуб не е виждан досега.

Като цяло аз съм сериозен човек от гледната точка на другите. По отношение както на работа, така и на почивка, за което бях много загрижен в тази част. За невидимата част, която може би повече описва мен, всъщност аз съм организиран човек, много много организиран като спретнати като сгънати дрехи.

Въпрос: Съветите на Mew?

Ще кажа, че съм много мързелив човек и когато се чувствам мързелив, обичам да намеря начин да свърша работата възможно най-скоро за да се върнете вкъщи и да си починете или да намерите начин да направите работа лесно. Мисля, че това са добрите черти на един мързелив човек. (това тук е пълна лъжа той е роботохолик):lol2:

Въпрос: Къде бихте искали да отидете с вашия фенклуб?

Както казах преди, наистина ми липсват всички. Искам да изпея песен с всички вас, особено ходене на концерти и фестивали, за да пеем и да се наслаждаваме заедно.

Въпрос: Как върви с фотосесията на GQ?

Това е първият ми път да се свързвам с GQ като корица на снимане на списание. Ще кажа, че модните комплекти са наистина фантастични. Нямам търпение да видя набора от снимки, всъщност вече взех задкулисното съдържание и засега трябва да публикувам в акаунта си в социалните медии. Но може би за известно време да ги публикувам. Надявам се всеки да види набора от снимки за нула време. Защото част от персонала на GQ е страхотен, а също и тоалетите са бляскави. Надявам се да видите нашите снимки набързо и дано всички да ги харесат. Не забравяйте да слушате моя сингъл „Spaceman“, това е първата песен на Global Artist Project и има дует „HONNE“ певец от Англия, който да композира, продуцира и дирижира пеене. По същия начин, друг предстоящ сингъл, който имам с участието на изпълнител, който би бил обичан от всички без съмнение, и тази песен също би била прекрасна. И накрая, бих искал да ви поканя да гледате „The Ocean Eyes“, Мисля, че когато това GQ&A е в ефир, сериалът ще се снима. Между другото, моля, насърчете и ни подкрепете. Сериалът ще излезе в началото на следващата година.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-лошият ми кошмар се сбъдна днес в началото на неговия месец. Моето талантливо момче е диагностициран с Ковид 19,но има жълта лента,което означава леки симптоми ,който могат се влошат.Всички графици за отменени и той хоспитализиран в болница,въпреки,че ваксиниран ,но се разболя. Той работи непрекъснато и пренатоварва организма си. Пожелавам му скорошно оздравяване и дано се върне скоро по-силен от всякога . И сега прочетох,че Mew всъщност не с толкова леки симптоми той има затруднено дишане и вероятно ще се нуждае от кислородна маска .Боже плаче ми се като знам,че минава през такива трудности.

image-E183_61F92AAF.jpg

Отново е болница,но сега хоспитализиран заради Ковид 19 и той отново се притеснява за нас ,въпреки,че болен.:cry:

image-B9AD_61F92AAF.jpg

 

 

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях преди малко и аз обявлението от студиото. :cry:Душицата той с това пренатоварване си отслабва имунната система и тая ваксина все едно я няма. Дано поне спомогне възпрепятстването на влошаване и бързо да се оправи. Трябва му една мноооооого дълга почивка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 16 часа, Dani написа:

Видях преди малко и аз обявлението от студиото. :cry:Душицата той с това пренатоварване си отслабва имунната система и тая ваксина все едно я няма. Дано поне спомогне възпрепятстването на влошаване и бързо да се оправи. Трябва му една мноооооого дълга почивка.

Да трябва му почивка ,но не само това на него някой трябва да му каже да не се пренатоварва толкова.Той мисли повече за нас отколкото за себе си .Дори да го боли прави всичко възможно да ни развесели макар че e болен.Аз както казах веднъж въобще не го заслужаваме този човек не реален той е истинско въплъщение на ангел.Но Mew е щастлив когато работи това,което обича .Ние го обичаме ,но мразим да го виждаме в това състояние. Февруари май е месец на изпитания миналия месец февруари бе болен от изтощение сега пък Ковид 19 догодина какво ще е .Надявам се догодина февруари месец вече да няма такива изпитания за това

 добро момче . Силен е но колкото и да е силен човек тялото му се нуждае от почивка .Не безсмъртен е трябва си почива .Но той не е виновен този вирус е навсякъде само малцина имат шанс да него прекарат въобще.Дано скоро се оправи се върне по-силен .Ще чакам деня, в който той ще ни върне хубавата си ярка усмивка и заразителен смях .

image-F0A6_61F9A91F.jpg

image-28E6_61F9A91F.jpg

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...