Jump to content

Suppasit Jongcheveevat (Mew)


Recommended Posts

Пет тайни истории за Mew Suppasit,който не са толкова тайна .:wub:

 

Тайна история (1)

Когато спя, обичам да спя с одеяло,  покриващо целите ми крака. Не се страхувах, че ще ми е горещо. Но се страхувах от призраци, влизащи в одеялото, чувствах, че ако одеялото е по този начин ще бъде като наша територия, призракът нямаше да влезе.

 

Тайна история (2)

Преди да си легна, бих казал благодаря на себе си и се насърчавам като благодаря, че съм уморен цял ден. Благодарим ви, че завършихте ,това ще ме накара да спя добре. Това бих искал да оставя феновете да се опитат да го направят.

 

Тайна история (3)

Аз съм човек, който рядко яде свинска мас, както и аз не знам, когато захапя устата си и ще повърна, но ако се нарязва на тънки филийки и няма миризма, това ще може да го яде,което ще помирише нещо, че не съм добре.

 

Това е нещо като олио /мазна храна за да е по-ясно.

 

Тайна история (4)

Обичам да спя в колата, аз съм човек, който спи, като мога да отпусна устата си и когато се събудя, слюнката ми тече. Веднъж имах изпит и го завърших, преди да изтече времето, така че заспах и когато се събудих, моите съученици и учители застанаха около чина ми и бяха шокирани от случилото се. Оказа се, че чина, на който правех изпита, е пълен с наводнения.

 

Тайна история (5)

Много се страхувам от гущерите и геконите.Чувствам се като живи същества, когато се страхуваме от тях, от което и те ни плашат, но обичат да бягат към нас. Тoва ,не го разбирам този инстинкт, че когато се страхуваме ние ще отстъпим, а не да бягаме към нас.Имаше един път, когато шофирах, гущер падна пред предното стъкло на колата ми,и гущерът беше размазан и видях всички вътрешности на гущера, така че бях толкова шокиран, че отворих чистачките на предното стъкло,което всъщност не беше неволно и по-младия човек се носеше по водата.

 

геконите са особен вид гущери различен от познатите ни гущери.Затова той споменава гущерите и геконите заедно като негов страх.Дано съм била полезна ,за да разберете по добре тайните истории.Приятно гледане и четене. :wub:

Той е дете,което се страхува от гущери и призраци, а не какви призраци а японските. Gulf също се страхува от тези призраци :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е няколко лайфа с негово участие .Приятно гледане ,дори без субтитри ,забавно е да го гледа човек.Тази седмица бе в самокарантина и днес  втория му тест за Ковид 19 се оказа отрицателен като първия.Днес той официално се прибра у дома при семейството си и любимото си куче,което му е като по-малък брат,защото Мю го нарича nong ,което обръщение за по- млади ,а за възрастни обръщението е phi .Цяла седмица той бе е апартамента си и само филми гледал ,за да си оформи героя защото скоро ще снима своята поредица/драма.:wub:

 

 

Off Topic

 

 

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Mew Suppasit - Пътят към превръщането в професионален актьор и артист | Трейлър на CI Talk.

Когато си професионален актьор е повече от "актьорско майсторство" . Кариерата в актьорството е много  повече от "ролева игра" :)

Превод на казаното в трейзъра ::)

Здравейте на всички
Аз съм Mew Suppasit
Сега работя като актьор, а също и като художник.
Много хора може да си помислят, че кариерата в актьорството е много лесна.
Истината е, че актьорската кариера е
много повече от просто „ролева игра“.
През 11-те години, в които съм в индустрията,
освен класовете по актьорско майсторство има още много неща за учене
Както добри, така и лоши преживявания, както и грешките, от които съм се учил.
Най-важното, практически уроци
За първи път ще споделя своя опит,
,трикове и техники за развлекателната индустрия
Грешките, които съм допуснал, уроците, които съм научил
и действията, които съм предприел
Това е моят път да стана професионален актьор и художник
Ще се видим в CI Talks

Очаквайте скоро тоест на 21.04.2021 година той ще има интервю в CiTalk.:rolleyes:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

11 години в развлекателната индустрия .Важното е кой е сега ,а не какъв бил преди.Скоро ще има и превод на казаното в 8 минутното видео .Приятно гледане:wub: Съзнанието е всичко 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първото му интервю за Линия Днес плюс превод на всичко казано:

-Здравейте аз съм Mew Suppasit

-Здравейте Чопър Здравей.

Тук се шегува със името си 

Нека започнем.

Тук казва здравейте на японски аз съм Mew Suppasit. Това началото и сега превод на същинската част на интервюто за Line Today:)

 

Line Today концепцията на Танос Mю: Аз съм като Танос, който излиза да търси и намира безкрайна ръкавица с всички скъпоценни камъни. Вече мога да си пожелая всичко. Дадох ръкавицата на някой, когото наистина обичам

Водещ: Да

Mю: Оказва се, че те използват ръкавицата , за да ме накарат да изчезна. Любимата реплика на P'Mew в Thanos: Mю: - Да кажа "не ме обичаш"  тихо е нещо, което едвам мога да слушам - Тази част "Чували ли сте някога нещо много болезнено от някого, когото обичате?"  Мю: Обикновено не си спомням лоши неща.  Например, ако това е нещо, което ме кара да се чувствам много наранен или тъжен, обичам да го пускам.  Мю: Боядисайте P'Wan в лилав цвят ... Мисля, че ще бъде много весело, вече няма да бъде мрачен @ Сцени в Tharn Type, които P'Mew обича най-много Mю: През сезон 1 това е сцената  където Тарн молеше на колене Тайп да не го напуска.  Това беше сцена, която наистина дадох всичко.  Когато заснехме тази сцена, не можах да изобразя достатъчно силните емоции, че трябваше да презаснемем тази сцена седмицата след това.  По време на една седмица разлика преди повторното снимане, всеки ден си правех домашни.  Трябваше да изпратя клипа с моя плач на автора / сценариста,писателя P'Mame.  Трябваше да и ги изпращам всеки ден. Трябваше да плача и да изпращам клипове всеки ден, докато не излезе така, както всички виждат.

Говорейки за сцените с Чопър през сезон 2 Мю: Когато снимахме тази сцена, Чопър не хукна към мен, а към Мама. Трябваше да изтича при мен в сцената, но се обърна в последния момент. Отне много време, за да завърши заснемането на тази сцена "Как се освобождава натискът?" Мю: Когато направя всичко по силите си, натискът ще се намали сам, защото съм направил всичко възможно с всичко. Независимо дали става дума за мозъчна атака преди работа, по време на работа или след приключване на тази работа. Ако съм планирал всичко и съм се постарал с това, когато настъпят времената, въпреки че всичко може да не върви по план и може да има някои грешки, в крайна сметка този натиск е минимален, защото вече съм направил всичко възможно с него . Ето защо всъщност не съм притиснат. „Как се справяте с лошите коментари?“ Мю: На първо място, ако не ги видя, тогава нищо не се случва. Второ, ако ги видя, трябва ... да ги филтрирам по това колко факти има вътре, колко пристрастия има, или има изразена негативна гледна точка. Ако случаят е такъв, ще ги игнорирам. Те не са полезни за мен, защото тези хора вече избраха да имат пристрастия към мен, така че коментарите така или иначе биха били отрицателни. Така че просто игнорирам тези коментари. На трето място, ако тези коментари наистина се основават на факти, които трябва да подобрявам, тогава ще използвам тези коментари, за да се подобря допълнително, защото те могат да ме накарат да видя дефектите си. Мисля, че е добре, че имаме дефекти, защото те ни улесняват много да знаем точките, които първо трябва да подобрим. Същото важи и за добрите коментари. Те не само ме насърчават, но и ми казват, че по-нататъшното подобряване на тези точки ще ме накара да стана по-добър, защото хората ме обичат заради тези неща. "Специални събития, които ще се проведат в Хонг Конг?" Мю: Трябва ли да организираме ... обиколка на храма? Обичайно пътуване в Хонконг с Mew Suppasit.

 

Приятно четене!

w1200

w1200

w1200

 

И второто му интервю за Климакс плюс превод на всичко казано:

 

 

Mew Suppasit Jongcheveevat е бащата на популярните хаштагове в Twitter.  Без значение какво прави, това е тенденция номер едно.  Популярността му не е обикновена, създавайки феномен да има много фенове отвътре и извън страната му, които са му купили подаръци, които струват над милион бата. Той е и двете красив и много талантлив, създавайки своя собствена компания. Той също е и бъдещ докторант. Който иска да знае какъв тип момичета харесва, Климакс има отговор за вас!  Водещ: Здравей круб, Нонг Mю Mю: Здравей круб  

Водещ: Толкова се радвам. Много ви благодаря, че дойдохте, защото графикът ви е толкова стегнат. Да кажем, че е резервиран дори след три или пет години от сега

Mю: Не до такава степен

Водещ: Днес за нас е чест да бъдете тук в нашето шоу, Климакс. Една тема, за която не можем да не говорим, е как, когато пуснете бавна песен, имате толкова огромни гледки. Вече има много милиони гледания. Да не говорим как това е тенденция номер едно в Тайланд и тенденция номер три в световен мащаб! Каква е песента?  

Мю: Казва се Танос

Водещ: Танос ... значи има ли щракване с пръсти?  

Мю: Да, щракване с пръсти

Водещ: Какво се случва, когато някой щракне с пръсти?  

Mю: ... има част в песента, "Само щракни с пръсти и ще изчезна"

Водещ: Уау, къде да изчезне до- И това е песен, която сте създали заедно с г-н Уан  Танакрит?  

Mю: Да 

Водещ: Има и женската протагонистка на този MV, г-жа Min Peechaya.  Можете ли да ни кажете повече за тази песен?

Мю: Песента е продуцирана от P'Wan. Той композира както текста, така и мелодията. Отначало обсъдих с P'Wan как трябва да бъде песента, която щях да създам с него.  P'Wan каза, че първите ми три песни имат положително настроение, сякаш е любовна песен или приповдигната песен.  И така, P'Wan попита дали ще се интересувам от сърцераздирателна песен, нещо бавно и тъжно.  Стил като този на P'Wan.  Веднага се съгласих, защото много харесвам песните на P'Wan.  Така че, мисля, че една песен от неговия стил, когато я пея, би била нещо много ново.  Ето защо бях на борда с идеята и резултатът беше тази песен. Водещ: Най-важното е, че той е собственик на звукозаписната компания, изпълнителен директор 

Мю: Да

Водещ: Когато създадохте този лейбъл, как беше? Каква беше обратната връзка?

Мю: Първо трябва да ви кажа, че този лейбъл, Mew Suppasit Studio, е компания, която засега се управлява сама. Аз съм единственият художник в компанията. Набираме някои хора. Компанията също така има роля в управлението на всички неща, включително маркетинг, пиар и продукции. Това е компания с пълен набор от услуги.

Водещ: Виждайки го такъв, той е много гъвкав. Някои хора може би са добри в изкуството. Други може да са добри с изчисленията. Този човек обаче е добър и в двете неща. Чух, че по време на бакалавърския ти си завършил с първа чест, златен медал ?!

Мю: Да

Водещ: Като си толкова добър в ученето, какво ядеш, че мозъкът ти е толкова умен 

Mю: Всъщност прочетох много книги

Водещ: А, ти си човек, който е много фокусиран върху обучението си

 Мю: Ако предстои изпит, аз съм човек, който преглежда материалите не по-късно от 2 седмици преди изпита. Бих прегледал много време преди датата.

Водещ: Тази дисциплина ли е вашето качество от дете? Или кога го придобихте? Какъв е повратният момент, че сте толкова добри в обучението си?

Мю: Точно по време на университета

Водещ: А ... Мю: Защото бях много спокоен човек, когато бях дете. Харесваше ми да играя игри и да играя с приятелите си

Водещ: Вие просто  живеехте нормално  

Mю: Съвсем нормално

Водещ: И когато бяхте млад, колко добре се справяхте с обучението си? Средно или вече много добре в началото?

Мю: Ами ... Бях доста добър

Водещ: И така, може би този коефициент на интелигентност идва от твоите родители. Не само, че сте завършили бакалавърска или магистърска степен, сега сте и бъдещ докторант

Mю: Да. Благополучно ... .

Водещ: Как ...? Виждал съм как си зает през цялото време. Кога намери време да учиш?

Мю: Преди това бях планирал да отделя време специално за това. Бях отбелязал времето, през което трябваше да отида в университета и да посещавам различни курсове. Бях си запазил около 2-3 дни в седмицата за обучение, където не приемах никаква работа. След като попълня всички кредити за курсовете, все още остават изследвания. Ето защо сега мога да работя всеки ден.

Водещ: Позволете ми да ви попитам за нещо, което се случи преди няколко години по време на рождения ви ден. Вярно ли е, че сте получили диамант като подарък, който струва около милион бата?

Мю: Да?

Водещ: Как се случи? Кой ти даде диаманта? Мю: Феновете ми събират пари заедно, за да ми купят този диамант. Казаха, че са ми купили диамант, защото той символизира силен и много ценен човек. От това съм в състояние да усетя тяхната прелест. Чувствам, че когато хората си подаряват взаимно, те имат този процес на мислене: „Какво да купя за този човек?“ Те също трябва да разберат значението на своите подаръци и да помислят какво може да хареса на приемника. Когато разбрах откъде идват тези идеи, бях дълбоко трогнат. Наистина искам да благодаря на феновете си, че са направили толкова много за мен

Водещ: Трябва да кажа, че когато феновете ви направят нещо за вас, това е нещо много невероятно и великолепно. Те са много добри фенове

Мю: Те са много сладки

Водещ: Те също така ви подкрепят във всичко, което правите, във всяко събитие и дейност. Погледнали ли сте в далечното бъдеще как се виждате? Каква е вашата цел? Къде ще бъдете или какво ще правите?  

Mю: В бъдеще си мислех, че тъй като съм участвал в няколко сериала, участвал съм в реклами и съм бил модел, почувствах, че един ден бих искал да стана продуцент. Искам да имам собствена поредица. Планирах първо да натрупам повече опит, преди да поискам бюджет през следващите 2-3 години, за да направя своя собствена поредица. Неотдавна обаче имам тази идея, че искам да я превърна в поредица. Става въпрос за аквариума, като например как е работното състояние там и професията на ветеринарите. И така, аз предложих този сюжет на чужденци и те просто ми дадоха бюджет. Ето защо сега трябва да продуцирам сериала.

Водещ: И така, вие произвеждате Aquarium Man

Mю: Да

Водещ: Колко процента е напредъкът?

Мю: Уау! Все още е в първоначалния процес. Може би около 15-20%

Водещ: Около кога ще можем да го гледаме?

Mю: Определено в рамките на тази година

Водещ: Иха, значи наистина чакаш снимките?

Мю: Остава ми да завърша сценария и процеса на кастинг. След това е добре да започнем снимките.

Водещ: Ако все още остават някои роли, можете да се свържете с мен. 

Mю: Аз ще 

Водещ: Моля, не ме забравяйте - Сигурен съм, че в бъдеще няма да отнеме много време, преди да станете световно известни, защото красив си, добре изглеждаш, имаш страхотна личност, а също и много талантлив

Мю: Много ти благодаря.

Водещ: Тъй като си суперзвезда, където и да отидеш ще имаш фенове. По мое време хората обикновено избираха да излизат през нощта или трябваше да се дегизират, за да отидат на различни места. За вас също ли трябва да се маскирате или да отидете на място в специални часове?

Мю: Знам, че когато отида някъде, винаги ще има някой, който да ме види. Затова вече приех този факт и просто ще бъда себе си. Това е така, защото знам и колко сладки са моите фенове в разбирането. Те разбират кога е моето работно време или кога е време за личния ми живот. Ако отида в търговски център, за да хапна в ресторант, ще ме оставят на мира. Когато излизам от ресторанта, може да се поздравим малко, преди да тръгнем по своя път.

Водещ: Чувал съм и за вашата репутация, че сте "бащата на Twitter"

Mю:смее се 

Водещ: Каквото и да правите, това винаги се развива. Как се чувствате по този въпрос?

Мю: Предполагам, че е хубаво нещо. Щастлив съм. Много се радвам как феновете винаги следят работата ми и подкрепят каквото и да е малко подробност в живота ми. Винаги биха пуснали актуализация за него. Това е много сладко. След като видях нещо подобно, това ме мотивира да се усъвършенствам допълнително. Искам да създам нови творения и да подобря различни неща, за да им се отплатя. Като художник или актьор съм в позицията да създавам творения. Оставайки все още ме кара да се чувствам така, сякаш ги експлоатирам. Ето защо винаги трябва да се усъвършенствам и да създавам нови творения, които да гледат.

Водещ: Това подобрение се разпростира и върху това как той винаги актуализира модния си стил. Той е един от хората, които не можете да приемате с лека ръка в тази област. От това, как през цялото време харесвам и споделям публикациите му, наистина обичате да сменяте цвета на косата и прическата си. Да не говорим как дрехите ви винаги са изумителни и умопомрачителни. Грижи ли се някой за това или какво е вашето вдъхновение?

Мю: Имам екип от стилисти. Когато отивам на различни събития, те си мислят за тема. Лично аз също обичам да се обличам. Така че, обикновено бих се съгласил с техните идеи, че този костюм е за това събитие и това е за това събитие. Що се отнася до цвета на косата ми, всъщност го променям често  напоследък. В началото на годината никога не съм избелвал сериозно косата си от раждането си. Тогава за MV за Добър ден , третия ми сингъл, който излезе точно преди настоящата ми песен, ми се прииска да боядисам косата си цветно като розово.

Водещ: Ще промените ли отново цвета на косата си?  

Мю: Сега ...

Водещ: Току-що сменихте прическата си, нали?  

Мю: Оцветих го обратно в черно Водещ: И ще го промениш ли в някакъв друг цвят като оранжев, син или лилав?  

Мю: Може би след заснемането на Aquarium Man 

Водещ: О, вече сте планирали това. Със сигурност обаче сте някой много стилен. Един от най-добрите. Облекли сте се толкова добре, че стилът ви е харесван сред тийнейджърите. Някои хора дори ви следват, обличайки се по подобен начин. Говорейки за актьорско майсторство и сериали, нека се върнем към началото. Началото на това да станете известни.  P'Tharn и P'Type.  

Мю: Да

Водещ: Гледах го и се изчервих толкова силно, че се огъвах като скарида, защото беше толкова завладяващо.  Има ли шанс отново да работите с Нонг Гулф?  

Мю: Ако става въпрос за бъдеща работа (сериал), вие трябва да я изчакате. Това се дължи на това как всеки от нас има своя собствена индивидуална работа, която трябва да свърши. Все пак има събития, с които непрекъснато ще се срещаме, понякога се срещаме. Все още обаче няма планове да участваме заедно в сериал. 

Водещ: Но сериалът, в който бяхте заедно, Tharn Type the Series, е нещо, което ви направи известни и накара хората да знаят повече за себе си и вашата самоличност, нали?  

Мю: Да 

Водещ: Ще можем ли да те видим отново в BL серия?

Мю: Уау ... за мен, ако някой се свърже с мен за това, ще му дам шанс, при условие че дадената ми роля е достатъчно интересна. Готов съм да участвам в тези серии

Водещ: Защото, честно казано, вие сте на свободна практика, нали?  

Мю: Да, свободна практика

 Водещ: Не само това, но и вие притежавате компания.  Вие сте собственик, който се грижи за всяка част от процеса. Наистина трябва да ви похваля. Вие сте много далновидни с вашата визия. Имате широко мнение, че трябва не само да бъдете отговорни към себе си, но дори да изградите организация с ръководството, която е преминала през мисловния процес на вашия персонал. Тогава вие сте главен изпълнителен директор, който следи всичко отдалеч. Нали?  Това ви позволява да можете да правите всичко, което искате.

Сега, ако искаме да гледаме нещо сега, какво можем да видим от теб? Мю: Сега издадох четири сингъла. През тази година възнамерявам да издам пълен албум с около 10 песни. Въпреки това ще пусна 5 песни, а останалите ще трябва да изчакате пълния албум. 

Водещ: Виждате ли?  Той е планирал всичко.  Всичко е сложено в стъпки: 1 2 3 4 5 плюс още 5 е равно на десет. 10 песни в пълния албум, така че трябва да изчакаме да го купим и да изтеглим всичко навреме (преди да бъде разпродадено). Нали? 

Mю: Чрез различни приложения Водещ: Ако трябва да сравнявам, вие пеете, както и певци.  

Мю: Благодаря

Водещ: Вие сте известен и като актьор.  Ако трябва да сравните две от тези роли, като певец или актьор, коя според вас ви подхожда повече или по какво се различават?  

Мю: Откакто бях млад, винаги съм харесвал чувството да стана певец, но имах шанса да стана актьор първо. Когато наистина трябваше да се снимам в сериал, имах шанса да бъда по-сериозен, като посещавах курсове по актьорско майсторство и уча по-подробно актьорско майсторство. Много харесвам актьорството. Ако трябва да сравня тези две, разликата се крие в това как да бъда себе си, когато съм певец. Разказвам историите си на другите чрез песните си.  Разговарям с феновете си чрез песните си.  От друга страна, да си актьор е добре, защото аз ставам някой друг.  Подобно, в този живот съм роден като себе си и трябва да бъда себе си;  няма много шанс да стана някой друг. Да бъда актьор означава, че мога да науча историите на живота на някой друг и да предам техните истории чрез сериали или филми. И двамата са много интересни. 

Водещ: Все още не сме готови да чуем, защото чух, че и вие сте получили ролята да бъдете водещ, в момента наистина настръхвам. 

Мю !!!  Ще станеш ли всичко?  Как беше да си Водещ? 

Mю: Това е ... Всъщност нямам умения да бъда Водещ. Не мога да бъда като теб -

Водещ : Това е добре.  Оставете нещо за мен да направя.

Mю:  смее се 

Водещ: Моля, продължете

Mю: Чувствам, че когато се захвана с музикална продукция, наистина искам да прокарам тази индустрия за Т- поп на световния пазар.  Това шоу е музикално шоу, което всъщност популяризира чрез онлайн взаимодействия.  Когато международните фенове виждат това, чувствам, че съм човек с много международни фенове, като водещ ... Когато се свързаха с мен, бях много конфликтен, защото не съм добър в това.  Нямам уменията да бъда водещ, но в тайландската развлекателна индустрия има много квалифицирани хора и искам да покажа това на чужденци.  Ето защо приех тази работа да бъда водещ, така че моите международни фенове също могат да видят това, че в Тайланд има много квалифицирани хора.  Ако харесват различни художници, те ще говорят за тези художници на други хора.

Водещ: Както и вие трябва да се усъвършенствате

 Mю: Точно 

Водещ: Вие подобрявате всичко: актьорско майсторство, пеене, комуникативни умения, умения да бъдете водещ.  Наистина сте перфектни: красив, богат и имате много фенове.  Затова бих искал да знам за вашия истински фейн (любовник).  Имаш ли един?  Какъв е цветът на сърцето ти?  Някой, който притежава една от четирите камери на сърцето ви?  

Мю: Нека видим, че съм увяхнал в момента.

Водещ: Казвайки това, феновете ти са много освежени и щастливи в момента.

Мю: Вярно е! 

Водещ: Вие сте добре изглеждащ, образован, интелигентен.  И така, какво не е наред?  Защо ти липсва тази част? Мю: Никой не се е обърнал към мен! Аз също съм любопитен за това.  Сигурно си мислят, че съм зает. Лично аз всъщност не го търся. Ако питате дали съм самотен ... Наистина не съм самотен, защото напоследък, след като свърших за деня, наистина искам да се прибера вкъщи и да спя. Също така чувствам, че наистина не съм готов. Не съм готов да имам някой, защото се страхувам, че няма да имам време за него. Ако започна нещо, страхувам се, че човека ще ми се сърди (в дългосрочен план).  Водещ: Какъв е вашият тип?  Как трябва да бъде?  Харесвате ли чужденци или тайландци или какъв трябва да бъде външният им вид?  

Мю: Външен вид?  Просто много харесвам някой, който наистина няма нищо против физическия външен вид. Просто харесвам някой, който се облича добре. Като някой, който може да се облича в различни стилове. Аз също обичам да се обличам. Така че, чувствам, че бихме изглеждали добре, когато правим снимка заедно. Водещ: Вашият моден стил наистина може да отразява много неща, например вашия начин на живот, мисли или въображение. Нали?  Това е много шикозна идея.  

Mю: Харесва ми някой, който може да се облича в много различни стилове и има добри идеи как да се облече. Най-важното е, че харесвам някой, който има добър поглед върху „промяната“. Те не бива да бъдат скроени.  Например този човек винаги трябва да е готов да се усъвършенства с мен и ние винаги трябва да сме готови непрекъснато да се учим един за друг.  Това се дължи на моето убеждение, че ако хората спрат да учат един за друг, това означава, че те спират да се харесват.  Ако винаги продължаваме да се учим един за друг, защото хората винаги се променят ... Да, ако хората спрат да учат един за друг, това означава, че те спират да се грижат един за друг.  Ето защо харесвам някой, който е готов да учи за нас.

Водещ: Това са причините, поради които много хора са се влюбили в Mew Suppasit.  Не съм изненадан защо сте добре познат от хора в много различни страни, можете стабилно да останете тук в развлекателната индустрия и да имате много фенове, които ви подкрепят.  Вашето мислене и всичко, което държи в сърцето си ... той е искрен човек и честен с мислите си. Нека продължим да го подкрепяме. И накрая, бих искал Нонг Мю да каже нещо на феновете си. Вярвам, че имате много сила, която ви позволява да бъдете там, където сте сега, са вашите сладки фенове.  Всеки един от тях. Както в Тайланд, така и в други страни.  Моля, кажете им всичко, което искате.  

Мю: На всички мои фенове напоследък не се виждаме толкова често поради различни ситуации, така че искам всички да се грижат за здравето си. Когато се видим отново, това ще стане, когато сме силни и можем да се забавляваме колкото искаме. Много искам да пея песни, които да слушате. Наистина ми липсвате и обичам всички.  Благодаря ви, че винаги ме подкрепяте. 

Водещ: Всички се топим сега ~ Благодаря ви Mew Suppasit, че ни украси с присъствието си тук.Благодаря ви много

Мю: Благодаря ви много 

Край!!!

 

Дано ви хареса и приятно четене и гледане на интервюто му за мен е удоволствие ,да мога да  разпространя неговото мислене за дадена тема.

Бъдещ докторант негова милост Мю Супасит. Послепис: вероятно ще превеждам негови интервюта ,но не всички. 

EzciuL3VEAgnvSG?format=jpg&name=large

 

 

 

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

bfi1619645929y.jpg

opt1619645986s.jpg

bwy1619646049t.jpg

Ето и преводa на осем минутното видео/интервю за CI Talk .Въпросното видео е по-горе качено .Приятно четене....

 

Много хора биха си помислили, че кариерата в актьорството е много лесна „Ще се омъжиш ли за мен?“ Но истината е, че aктьорската кариера е много повече от просто „ролева игра“

Здравейте на всички, аз съм Mew Suppasit. Ще споделя моята история и опит за пътя към професионален актьор и художник. Актьорството на английски език е известно като актьорско майсторство. Но на тайландски език актьорството има отрицателен оттенък. Може да накара човек да си помисли: „О, не е реално, това е просто представление.“ Но истината е, че действаш, превръщаш се в характера, който ти е даден. В продължение на 11 години, в които съм в този бранш, освен да уча класове по актьорско майсторство, има много повече неща, които не знаеш. Опитът, който аз  спечелих грешките, от които съм се учил, както и неща, които съм правил, за да се подобря. Въпросът, който най-често ми задават, е „Какво е мисленето?“  Мисленето е начин на мислене или вашата гледна точка по отношение на тема ,или ситуация. За актьор или художник смятам, че тяхното мислене е много важно. Те трябва постоянно да се усъвършенстват, винаги желаят да учат, готови да бъдат креативни, да търсят начини да повишат качеството си на актьорско майсторство, готови да усъвършенстват старите си умения и да научат нови. Всичко това е, за да могат феновете им да гледат възможно най-добрите творби. Една от най-популярните думи е „Мисловен начин на растеж.“ Това е прогресивно мислене.  например, когато се сблъскате с проблем, не гледате на него като на проблем, а като на предизвикателство. Не сте пълна чаша или понякога, когато смятате, че чашата ви е пълна, просто изпразвайте съдържанието в по-голям контейнер и  вече няма да сте пълна чаша. Това оставя място за повече знания. Чувствам, че художникът е създател на произведения. Така че, ако продължавате да подобрявате работата си, вие си вършите работата като художник. Вярвам, че хората могат да оцеляват според собствените си възможности. Въз основа на моя 11-годишен опит като актьор и художник, имам 5 ключови точки да кажа на всички. Номер 1, наблюдавайте и бъдете отворени:  Мога да ви кажа, че тези точки са много важни за това да бъдете актьор, за да играете определена роля или да изобразявате различни герои. Ще трябва да знаете подробностите за този герой, който е различен от това, което наистина сте. Следователно да си с отворен ум е много важно. Актьорът трябва да бъде отворен. Ако не и имаме някакъв предразсъдък към характера или към себе си ,или хората около нас, това ще ни попречи да видим реалността на този герой. Така че, наблюдението и отвореността са много важни. Те ни карат да разбираме по-добре собствените си чувства, както и други неща. Номер 2, това също е много важно. Бъдете в съзнание, присъствайте. Живейте в настоящето. Когато живеете нормален живот, вие сте истинското си аз. Ние знаем с кого разговаряме, какво правим, чие лице гледаме, как се чувстваме към този човек и нашите чувства са като. Това са нещата, които трябва да използваме и за актьорското майсторство. Животът в настоящето, както казах преди, е всъщност да си в съзнание. Номер 3, Проучете ролята си. Когато получим сценария, това, което актьорът трябва да направи, е да изучава ролята си извън сценария. Това е така, защото понякога може да се наложи да действаме като 25-годишен герой, но не знаем какво е преживял този герой през последните 25 години. Понякога не ни казват какво е семейството му. Това са неща, които трябва да си направим домашното. Трябва да проучим как е възпитаван какво е семейството му, какво е преживял, какви комплекси има в миналото, което води до настоящия комплекс. Това са подробности, които колкото повече знаете, толкова по-лесно ще бъде за вашата актьорска игра. Когато влезете в сцената, веднага ще влезете в характера, защото ще имате всички подробности в главата си. Това е спомен, който сте създали за този определен герой и ще можете лесно да го свържете с думите в главата си. Най-важното е общата подробност. Определено ще помогне в актьорската ви кариера. Това са неща, които можете да направите като домашна работа и можете да ги обсъдите с режисьора. След това ще ви позволи да създадете много по-подробен характер, след като чуете думата „действие“, можете лесно да влезете в него. Номер 4, Осмелете се да задавате въпроси. Имах шанс да бъда технически специалист, асистент в преподаването. Така че виждал съм, че много пъти учениците не смеят да задават въпроси. Казах им, моля, попитайте, защото това ще помогне, когато се съмнявате в нещо. След като попитате, това ще направи нещата много ясни и ще знаете отговорите на вашите въпроси. Няма такова нещо като глупав въпрос. Така че, ако имате някакви въпроси, моля попитайте. Номер 5, последният, е моето мото от малък. „Когато има воля, има начин.“ Номерът е да положите усилия в правилната посока. Това ще ни помогне да постигнем целта по-бързо. Всеки има свой собствен начин за постигане на дадена цел. Трябва да намерите начин, който най-добре отговаря на вас, така че да постигнете целта си успешно и бързо.  Нещата, които споделих с вас, както моя опит, така и всички съвети, бих искал всички да се опитат да изброят кои са нещата, които трябва да направите. Понякога, когато направите списъка и най-накрая постигнете целта си, той наистина изпълнява нещо във вас. Бих искал също така да опитате да благодарите, че сте преминали през всичко до днес. И накрая, този, който винаги е бил с вас, откакто сте се родили, сте вие самите. Бъдете благодарни за себе си, така че ще имате много добър нощен сън, а също така ще видите колко сте се подобрили, колко сте израснали. Надявам се, че това ще бъде от полза за всички вас. Ще се видим!

 

Край това е много научно интересно интервю .Дано ви хареса

 

Мю наистина знае какво иска и как да го получи.

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудех се къде да го кача.Мю и Гулф са посланици на марката Candy  дъщерна марка на Haier италиански електрически уреди за дома. Това е само трейзър цялото видео излиза на 3 май те ще пеят заедно ще ги видим като женена двойка отново .Тук  песента я изпълняват именно те. Нямам търпение за цялата песен звучи толкова забавно.:panda-145:

Животът ми е толкова добре заради теб. Боже ангелския глас на Мю. В края е само неговия глас.:wub: 

Текст на песента: Моят живот е добър ... защото те имам ~~ Защото сме напълно съвместими, Ето защо имам страхотен ден (страхотен ден). Лошите неща, с които съм се сблъсквал, когато те имам става добре! Точно така! Стана лесно! Заради вас Моят живот е добър, толкова добър, заради вас ~~~

 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благотворителен три часов концерт организиран  за подпомагане на Тайландското общество със борбата им с Ковид 19:wub: Mew и неговото студио са инициаторите и организаторите на този концерт. P'Mariam e вокалния директор за петия му предстоящ сингъл  и композитора  на Танос четвъртия му сингъл Wan Thanakrit заедно с Mew - те тримата направиха удивително шоу. И имаше гости .които се включиха от техните домове бяха доста и то завидни артисти от музикалната тайландска индустрия .Приятно слушане:panda-145:В студиото бяха само те,а другите се включиха по време на лайва с видеоразговор от домовете си ,защото там има локдаун и някой неща са в ограничен брой и все пак носеха маски:kissx:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мю е получи международно признание от к поп звездата BamBam. Aнглийския на Мю се подобрил дразнично той даже пя на корейски. Днес бе деня на Мю:panda-145:

Приятно гледане на краткото му видео и слушане на корейска музика

Изненада от Мю - акустичната версия на Танос  в дует с композитора на песента. Перфектното съчетание на гласовете на P'Mew и P'Wan заедно чувството което придава китарата .

Ето въведението на BamBam преди Мю да се появи.

Известна суперзвезда от Тайланд, той е актьор, певец и е много популярен. Сигурен съм, че всички го познавате, той е Mew Suppasit!" Мю прави само две неща за да изглежда добре да спи и да яде здравословно,а БамБам каза,че ревнува и каза следното този човек прави две неща а аз правя десет неща. И каза феновете ти P'Mew се чудят  дали наистина си човек и му направи комплимент  наистина си добре изглеждащ и това го развълнува много.Това бе много вълнуващо интервю.

Интересното,че 

 

Мю току-що дебютира като певец миналата година и вече е избран да се яви като гост в корейско музикално шоу. Просто K-Con Tour избира само няколко артисти като гости от всяка страна и Мю е един от тях. Той е постигнал толкова много за толкова малко време.

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

bfi1622910137a.jpg

Днес той имаше лайф в инстиграм и ето някой важни  факти за него.

Ще има два проекта с Gavin Haley първата акустична версия на песента на Gavin - The way I am дует с Гавин и още една нова песен с тяхно участие.

2.Пълния му албум трябва да е завършен до края на този месец и петия му сингъл ще излезе този месец.Той сега на плажа и търси вдъхновение за втория си албум. Mew към неговия учител по танци: Опитах се да направя албума така, че останалите песни да са бавни песни, така че не е нужно да ходя на уроци по танци :lol2: 3. Албумът вече е завършен, но в момента се опитвам да намеря вдъхновението за втория си албум. Вече съм композирал 4 песни. 2 песни ще бъдат в първия ми албум, а останалите 2 песни ще бъдат във втория албум или ще бъдат издадени като специални песни / сингли по-късно. Съчиних и песен за жена изпълнител, ще имаме колаб, но ще бъде във втория ми албум. 4. Той има голям филмов  проект или сериал в Лос Анджелис но заради Ковид не можал да го направи .Ковид да се махне и той да може да снима сериала в Лос Анджелис и да се види с Гавин.

Сесия Мю и Мин - героинята в Танос

Mew: Наистина искам да изиграя сериал с теб
Мин: Аз също. Защо не ми дадат роля с теб? Предлагат ми роли само с други
Mew: Вярно!
Мин: Всъщност MV е достатъчно добър ... или не са го виждали?
Mew: Ако е така, мога ли просто да им изпратя MV Можем ли просто да се рекламираме така?

Сесия Мю и Уан -композитора на Танос 

Мew: Професор! Какво правиш?
Wan: Играя на игри, виждаш ли?
М: Мислех, че ме водиш в ресторант за самоубийство?
У: Да, но къде си? Изглежда, че сте някъде навън? Няма да се прибираш?
М: Навън съм. Това е излет с моя екип
У: кога се връщаш? Или вече не се връщате? Просто ще живееш на морето?
М: Ще се върна на 7-ми
---
М: Кога ще съставиш нова песен за мен?
У: ... как да оставя това на живо? Отивам. Чао. Сега ще продължа да играя игри

Сесия Mew and Gavin 

Mew: Гавин е сладък. Всъщност обсъждаме от известно време, което би било подходящо време за видео разговора. Разликата във времето е между 14 часа. Когато се обадихме, беше само 6 или 7 сутринта по неговата часова зона. Той е толкова сладък.Има акустична версия на „такъв, какъвто съм“. Гавин каза, че вече го е изпратил на P’Mew и в момента Гавин го чака да го завърши и му го изпрати обратно. И ще има нова песен, колаб от тях.Разюме на тяхното взаимодействие 

Гавин към Мю той каза,че харесва третата му песен Добър ден ,обсъждаха чайове и чайници,ще има нова песен и акустична версия колaб с Гавин и Мю ,the way I am

Той знае че Мю работи много дори през уикендите . Гавин към Мю: „Вашата положителност е невероятна Mew, сякаш винаги се усмихвате и това ме кара да се усмихвам. Много ме радва. ” Мю толкова много ти благодаря бе бая развълнуван докато говореха.

От всичко казано излиза.

Два проекта с Гавин ,Филмов и сериен проект в Лос Анджелис,човека от аквариума който чакам,петия му сингъл предстои да излезе и вече има пълен албум и търси вдъхновение за втория си албум и Супер герой лакорн който се чака да излезе снимките му отдавна приключиха.Вече е решен сценария за друг лакорн но чака да приключи с човека от аквариума има и още един сериал който ще продуцира но за него все още нищо не се знае.  И редица музикални фестивали. Мю просто е мултифункционален гений с множествено предстоящи проекти и успехи.Днес валят само добри новини за Мю от писането на собствени песни сега съставя песни за други с който да пее и ще си сътрудничи в Дует С Гевин който живее на 14 часа разлика с времето в Тайланд.Лос Анджелис Калифорния Гавин плюс тайландския художник Мю това ще невероятно .Нямам търпение за всичко,което ни готви.За него почивката на плажа е работа.Той е човек който въобще не си почива все си намира работа. Един ден има 24 часа ,а за Мю тези 24 часа са като 48 часа незнам как разпределя всичко ,за да го свърши в рамките на деня.Мултифункционален гений или робот е Мю вие ще решите за мен той е повече от изумително същество и нямам търпение да видя всичките му мечти реализирани някой ден.

 

 

 

 

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

  Превод на това интересно интервю:

 

Mew Suppasit се връща в CI Talks, за да разговаря с Fahsai Paweensuda/ Мис Вселена Тайланд / за актьорската си игра. Гледайте това специално интервю, за да научите повече за Mew от всякога. Открийте как едно интровертно дете се трансформира, за да стане екстровертна публична фигура, висококвалифицирана и изключително успешна. Ето човек, който се е сблъсквал с предизвикателства, но никога не се е отказал от визията си да стане награждаван актьор и художник.:bow:

 

Да започваме това е 8 минутно видео,но от него се научава толкова много ,все едно си прочел цяла житейска енциклопедия. Приятно гледане :wub:

 

          Превод:

..........................................................................................................

Имах комплекс, когато бях дете, не бях уверен в себе си, загубих самочувствието си. Вглъбих се в себе си. Запознайте се с Mew Suppasit и се поучете от пътуването му. Разберете през какво е преминал, преди да стане успешен. Всички около мен мислеха, че всичко съм покрил.  Но имаше време, когато средният ми успех спадна, защото нямах мотивация. Почти не съм учил, честно казано, просто бях мързелив. Всеки винаги имаше големи очаквания към мен и когато се провеждаха семейни събирания, родителите ми казваха, че съм добър в това и това. Но чувствах, че съм обратното. Тогава станах по-интровертен. Започнах да отпадам от заниманията в клас, не исках да бъда представител на класа или да участвам в каквито и да било събития. Държах на себе си, докато не бях в началото на средното училище. Сякаш бях в собствения си свят. Свят, в който никой не е имал никакви очаквания към мен. Каква беше вашата повратна точка, която ви извади от ситуацията? В моите гимназиални години срещнах подкласник, който беше толкова талантлив и исках да бъда като него, започнах да се променям, постепенно изграждайки увереността си.Чувствах се сякаш станах нов човек. Започнах да правя това, което учителите ме помолиха, въпреки че бях толкова нервен, тъй като бях плах човек и не съм участвал в нищо от векове. Знам какво е чувството да си нервен. Но по това време никога не съм се питал дали наистина се радвам на това, което правя. Понякога е достатъчно да се задоволим с това, което правим и е добре, ако не всички се чувстват по същия начин. Оттогава винаги съм вярвал, че ако сме се справили най-добре и сме доволни от резултатите, няма значение какво мислят другите. Ако сме изпълнили целта си и сме доволни, значи е добре. Влязох в развлекателната индустрия, когато бях в 11 или 12 клас. Изминаха приблизително 11 години. Посещавах часове след уроци в Сиам разузнавателна агенция за таланти ме забеляза. Започнах да кастингирам за реклами; от 100 прослушвания обаче имах само около 10 работни места. Как се чувствахте по това време обаче? Чувствах, че се провалям, наистина го направих. Продължавах да се чудя защо ходих всеки ден на прослушвания, но така и не бях избран. Никой никога не ми е давал обратна връзка от моите прослушвания; какво не направих правилно, какво се обърка. Никой нищо не каза. Никога не съм се обръщал назад и не съм се замислял дали съм достатъчно талантлив или подходящ за ролите, за които съм участвал. След личен размисъл разбрах, че е безсмислено да обвинявам другите и това, което трябва да направя, е да се съсредоточа върху нивата си на умения. Започнах всичко отначало. Взех уроци по актьорско майсторство, връщайки се отново към основите. Посещавах академията всяка седмица повече от 2 години. Потопих се в актьорството. След 2 години практика и обучение започнах да получавам всяка реклама, за която се явявах на прослушване. Бях избран и за главна роля в сериал, който правя и до днес. Това ме накара да повярвам, че представянето е страхотно. Разбира се, че е {Смях} Мисля, че да си изпълнител е невероятно. Спечелването на награда за най-добър актьор би било толкова готино. Така че си поставих цел,че ако стана професионален актьор, трябва да спечеля тази награда, награда за моята отдаденост в актьорската ми кариера и съм известен с ролята, която изиграх. Така че наградата за най-добър главен актьор сега е целта ми да постигна. Какво мислят родителите ти ?Подкрепят ли ентусиазма ви за актьорско майсторство?  Майка ми доста ме подкрепя, но татко не. Баща ми винаги е настоявал, че като ученик трябваше да уча усърдно в училище, казвайки ми,"можеш да следваш актьорската си кариера, след като завършиш".  И аз съм като - мога да балансирам работата и ученето; Мога да уча добре, докато работя и в шоубизнеса. Това е, което трябва да му докажа, че това, че правим и двете, може да работи. Как се справяте с проблеми и предизвикателства?  В крайна сметка, при положение че сме положили всички усилия, резултатът е без значение. Мисля, че това са процеси и грешки, тъй като има фактори извън нашия контрол. Това, което можем да контролираме, е това, което е в главата ни. Осъзнавайки това, знаех, че независимо от разочарованието или недоволството, трябваше да го оставя да върви, както се стараех. Докато дадох всичко от себе си и съм доволен от работата си, това е всичко, което има значение. Можете ли да обобщите съобщенията за вкъщи за нашата аудитория? Трябва да гледате себе си, вместо да обвинявате други хора. Замисляли ли сте се как можете допълнително да развиете или усъвършенствате способностите си? Бих ви насърчил да се проверите отново. Каква е основната причина за проблема? Какви са ефектите от нашите действия и как можем да се подобрим и да бъдем по-добри? Говорейки за сравнение, аз се сравнявах с други хора и знам, че и други го правят. Но едно нещо осъзнах е, че ако погледнете назад и сравните къде сте днес спрямо това къде сте били, ще видите, че сте напредвали и се развивали. Не губете време в сравнение с другите. От време на време погледнете назад и прегледайте миналото си. Например, по-добри ли са актьорските ви умения днес, отколкото тогава?  Ако целта ви е да се справяте по-добре в училище, по-добре ли сте запознати от преди?  Добре е да правите равносметка от време на време.Следващата ми точка е очакването. Всеки има очаквания, а други може да имат очаквания и от вас. Ако нямате очаквания, няма да бъдете разочаровани. Моят съвет е винаги да правите всичко възможно от това, което правите. Тогава очакванията са без значение, защото сте дали всичко от себе си. Нека поговорим за самооценката. Бъдете благодарни на себе си и мога да ви кажа, че ще спите по-добре. Аплодирайте се за това, което сте постигнали и докъде сте стигнали. Благодарете си. Благодаря ти, Mew, че сподели невероятната си история за пътуването си до постигане на успех, както и съветите и идеите ти. - Много благодаря.- Благодаря ти, че ме имаш.

E2THt7WWUAIOALL?format=jpg&name=large

E2TArUsWUAEMm0c?format=jpg&name=large

E23J_k9X0AE901n?format=jpg&name=large

E23KHv9WYAU70qb?format=jpg&name=large

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е за гордост :wub:
Летни фойерверки - петия сингъл е изцяло  негово дело.

Произведено от Mew Suppasit

Музика и текст от Mew Suppasit 

И е първата му международна песен ,която идва от сърцето му и щом се чува китара значи ,ще го видим да свири на нея.:cry:

 

We ignite...... the light in the summer night - това пее в краткия видео трейзър, а бг превода е: Запалваме ...... светлината през лятната нощ ще можем да я пеем заедно .18 да идва по-бързо нямам търпение да я чуя цялата.

 

Първата ми теория за песента е:

 

Мисля, че тази песен ще разкаже всички разочарования, негодувания, неприятности, с които се е срещал и се примирява с болката от разочарованието. Всичко това е събрано в сърцето му и той ще го излее през песента, за да изчезне като лятна фойерверка.

 

Втората ми теория за песента е:

 

Очите му ме навеждат на  мисълта, че песента е предистория или продължение на Танос. История за преплитането на минало и настояще. За любов, която беше красива и постепенно избледняваше като лятна фойерверка.

 

Трета ми последна теория за песента е:

 

Тази песен е наистина тъжна любовна история, която се появява ярко и постепенно избледнява като изгубени детски мечти.

 

Песента е като негов дневник ,той ще разкаже за себе си чрез римите на музиката.Излива сърцето си на хартия.

 

 

На сцената се появява композитор и автор на песни:panda-145:освен това той ще е продуцент на собствена поредица и актьор в различни сериали в различни национални тайландски канали . Като става дума за него гордостта е за подценяване:blush: Той не се спира да се  самоусъвършенства  постоянно. Мулти-талантен перфектен мъж:blush: Той заслужава всеки един успех това не е късмет ,а резултат от усилената му работа той постигна всичко сам като независим художник сам си шев .И това му отворя повече врати от колкото артистите, който са под нечия агенция.Има по голяма свобода да избира коя работа да поеме или не.И направил повече благотворителни събития от всеки друг. Той Ангел от главата до петите.

arx1623593395c.jpg

 

 

 

 

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втори видео трейзър към първата международна дебютна песен на Мю 

Музика и текст от - Mew Suppasit 

Произведено от - Mew Suppasit 

I want to see you again - Искам да те видя отново

Please come back to me - Моля те  върне се при мен.

 

сърцераздирателна красива песен за изгубена любов и всичко идва директно от сърцето му. 18 да идва по бързо ,за да я чуем:cry:

 

 

 

 

 

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го петия му сингъл .Песента е написана от него и композирана от него ,но в клипа го няма само го пее. Песента е подарък за негов фен на име Лято ,който напусна този свят твърде рано. Нейните думи към него бяха ще чакам да чуя твоите песни на небето.И той и обеща,че ще и даде подарък и ето той си изпълни обещанието година по късно.Надявам се Summer да почива мир той никога не я забрави и не забрави обещанието,което и е дал.

Мъж със златно сърце и душа аз в момента съм емоционална катастрофа не мога да спра да плача:cry:

Това e първата му международна песен и написана като подарък за момиче,което си отиде твърде рано от този свят.

 

 

 

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...