Jump to content

Kang Daniel


Recommended Posts

Канг Даниел е потвърден като водещ на танцова програма по Mnet "Street Woman Figher". Това е състезание за женски танцов екипаж, чиято премиера ще бъде през август.

 

IMG_20210705_064612.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още тийзъри около предстоящата му фен среща за втората годишнина..

 

[TEASER] 강다니엘(KANGDANIEL) 2ND ANNIVERSARY VR FAN MEETING [DAN2TY& : Walking with Daniel] with Danity

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На днешния ден преди две години Даниел дебютира соло, така че днес има празник.

#Happy_KANGDANIEL_2nd_Anniversary

E6-Cpo-UUc-AI4-Swi.jpg

 

[TEASER] 강다니엘(KANGDANIEL) 2ND OFFICIAL FANCLUB KIT

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това пък е много яката новина.

Поне за мен де.

Японската звезда Miyavi ще има много специален гост в новия си албум!

На 13 септември KST, екипът на звездата J-Rock пусна в туитър специален клип, популяризиращ парчето „Hush Hush“, песента в сътрудничество на Miyavi с Kang Daniel за предстоящия му 13-ти пълнометражен албум „Imaginary“. Според публикацията това ще бъде първият път, когато Kang Daniel  записва песен на японски.

Междувременно „Imaginary“ е насрочен за излизане на 15 септември.

1631542760-miyavidaniel-collage.jpg

 

MIYAVI - Hush Hush (feat. Kang Daniel) 

E-QXRIFVUAAz3h-H.jpg

 

:click:

 

Иха, да идва утре и да видим тая песен от двамата.

Много се вълнувам.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hush Hush, песента на японският изпълнител Miyavi с участието на Daniel излезе, то още онзи ден де.

Ето я тук в музикалните сайтове, а тук в ютуб.

 

(Audio) "Hush Hush" kang Daniel feat Miyavi

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много си го харесвам Даниел, толкова е готин и добричък.

И един лъчезарен такъв. Затова видя ли нещо с него, като цяло не го подминавам.

Като ей тази статия например, "възхваляваща" неговите танцови умения и пътят му до това да стане водещ на предаване за танци.

1632540981-101.gif

 

Канг Даниел получава все по-голямо внимание като водещ на хитовото шоу на Mnet „Street Woman Fighter“. Неговото ноу-хау на уличните танци и културата на танцовите битки е високо оценено както от продуцента на шоуто, така и от интернет потребителите. Наскоро историята на танците на Канг Даниел стана гореща тема в онлайн общността.

Оказва се, че Даниел започва да се занимава с боинг в 8-ми клас. Първоначално той иска да се запише в читателския клуб, но пропуска шанса си и единственият клуб с отворено място тогава е b-boying club. Отначало той не се наслаждава, но в крайна сметка започна да мисли: „Нещо забавно е намерило своя път в живота ми“, и работи усилено.

Учител в средното училище разкри, че Даниел се присъединява към мъжка танцова група и винаги участва в училищни събития. След това неговият инструктор по клуб b-boy предложил да научи b-boying в академия поради големия му интерес и дори директорът подкрепил Даниел, за да може да расте като танцьор. Пътуването в академията е двупосочно пътуване и Даниел тренира след училище до затваряне на часовете всеки ден.

1632541205-dohubopumaaomnp1.jpg

 

Упоритата му работа се отплаща. През 2011 г. Даниел и неговият партньор в битката печелят финалите на „Busan City Kids Vol.2“, състезание за младежки танци.

1632541232-dah-zyjuqaa7m9a1.jpg


След като се записва в училище по изкуства, за да изучава съвременни танци и балет през 2012 г., Даниел печели златен медал в секцията за съвременни танци на 49-ия конкурс за сценични изкуства в гимназията.

Off Topic

 

1632541269-25055.png


Даниел обаче трябва да напусне гимназията през 2013 г. поради финансови затруднения след първата си година. Докато измисля какво да прави, няколко месеца той е учител в предишното си средно училище.

Off Topic

 

1632541319-e-hc0ruxoam0a251.png


Заема се със странични работи, за да се издържа, и се присъединява към местния екип на b-boy в Пусан, където изпълнява подуличното име FLAC, като продължава да работи и да участва в танцови събития.

1632541381-c8tubpjvyaumsve1.jpg

 

1632541403-eq52wu61.png

 

101 시즌2] Produce101 Kang Daniel - B boy ♡

 

След като Даниел решава, че иска да се изявява на сцената като идол, той се явява на прослушване и в крайна сметка се премества в Сеул през 2014 г., за да започне живота на стажант идол. Въпреки че агенцията му не осигурява официално обучение през 2-те години, през които той е там, той понякога е резервен танцьор за други идоли и преподава на други стажанти танцови кавъри.

Разнообразният танцов опит на Даниел е точно това, което продуцентът на „Street Woman Fighter“ видя в него, когато решава кой може да ръководи шоуто. SWF казва, че Даниел е артист, известен с танците и любовта си към танците. Той беше запознат с пробиването на клуба на b-boying, по-късно премина в специалност съвременен танц, преподава на танцове на подкласовете си, а също така има опит да се състезава в танцови битки като уличен танцьор. „Разнообразният му опит с танците го прави идеално подходящ за MC на танцова програма.“

Нетизените обсъдиха историята на танците на Даниел и определено са възхитени.

П.П: Още снимки може да видите в статията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Музикалните награди The Fact Music Awards 2021 (TMA) се проведоха на 2 октомври. Съставът на церемонията по награждаването привлече вниманието на феновете на K-Pop, но също така и на феновете на драми с изпълнения си със звезди състав.

От червения килим в шоуто се появиха най-горещите идоли на момента. То включваше BTS, SUPER JUNIOR, SEVENTEEN, Brave Girls, OH MY GIRL, ITZY, Stray Kids, THE BOYZ, ATEEZ, ASTRO, STAYC, ENHYPEN, Kang Daniel, Weeekly, CRAVITY, Lim YoungWoong и Hwang ChiYeul.

Представителите на наградите също бяха съставени от популярни актьори от Hallyu като Lee DoHyun, Ahn HyoSeop, Park HaeJin, Kim SeonHo, Kim SoYeon, Park HyungSik, Lee JaeWook, Na InWoo, Gong Myung, Kim Bum, Nam JiHyun и много други, които играят в популярни драми.

Освен наградите, идолите бяха подготвили много вълнуващи сцени.

Тук може да надникнете какви, а изпълнения тук или може да видите в темите на съответните групи / изпълнители.

Канг Даниел ни въведе в своите тъмни кошмари с „PARANOIA“.

Даниел спечели в категорията Artist of the Year (Bonsang), заедно с ATEEZ, Brave Girls, ASTRO, Stray Kids, The Boyz, Super Junior, ENHYPEN, TXT, Oh My Girl, Seventeen, ITZY, BTS.

Тук може да надникнете кои са победителите в останалите категории.

kang-daniel.jpg

 

Kang-daniel-TMA-2021.jpg

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kang Daniel и Chae Soo Bin официално потвърдиха своите роли в предстоящата драма „Rookies“ чрез изявите си в панела на Disney Plus (Disney+) APAC Content Showcase на 14 октомври. Беше разкрит и първият тийзър на афиша на драмата.

„Rookies“ се описват като младежка драма за новобранци от елитна полицейска академия. Канг Даниел играе ролята на Wi Seung Hyun, първокурсник в класацията и описан като страстен младеж със силно чувство за справедливост. Chae Soo Bin играе ролята на Go Eun Kang, който се присъединява към силите, за да преследва несподелена любов.

Двамата говориха за работа помежду си и за химията си. Канг Даниел каза:

„Chae Soo Bin е много грижовна. С дни снимахме много екшън сцени и други сцени, които изискват много издръжливост, тя ни помогна да не загубим напрежение. Имахме добра химия поради нейното внимание. "

Chae Soo Bin каза в отговор:

„Снимането отне много упорита работа. Важно е да не се уморявате. Даниел е млад, затова създава настроение и оживява снимачната площадка, така че снимките бяха забавни. "
Kang Daniel и Chae Soo Bin споделиха какво ги е накарало да решат да приемат ролите. Даниел беше привлечен от жанра на младежка разследваща драма и се наслади на комфортното настроение, създадено с връстници. Той усети нов чар от актьорството, който е различен от актьорството на сцената. Chae Soo Bin избра тази драма за последна младежка драма, преди да навърши трийсетте си години и смята, че историите от поколение Z са изобразени красиво.

В подготовката за драмата Канг Даниел направи интензивно проучване и разкри:

„По-тромав съм, отколкото си представях, и не съм добър в спорта. Опитах се да подобря основните си атлетически способности. Отидох в училище за екшън и работих много усилено. Срещнах се и с истински студенти от полицейска академия и учех много. "
Chae Soo Bin обясни, че също е потърсила знания за ролята, като е разговаряла със студенти от полицейската академия. Тя помислила как да изрази характера си по различен начин от това, което прави преди, и подстригва косата си, за да промени имиджа си.

Двамата за първи път гледаха трейлър за драмата си. Канг Даниел беше в страхопочитание и мислеше, че улавя същността на младостта. Chae Soo Bin каза, че докато снимките все още продължават от май, гледането на видеото я кара да се вълнува да види и сериала. И двамата изразиха чест за тях, че драмата им ще бъде сред първите оригинални корейски произведения на Disney+.

Disney+ ще стартира в Южна Корея на 12 ноември, а „Rookies“ ще се излъчи през първата половина на 2022 г.

 

1634440428-120765-96388-5121.jpg 1634440454-120765-96382-4371.jpg

 

1634440308-0000135875-001-20211014144324

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2021 Mnet Asian Music Awards (MAMA) официално обяви тазгодишните номинирани!

На 3 ноември MAMA 2021 разкри номинациите си за предстоящата церемония по награждаването, която е планирана да се проведе на 11 декември от 18:00 ч. KST.

Тази година бяха направени няколко промени в критериите за определяне на наградите. За разлика от предишни години, гласовете на феновете няма да бъдат един от критериите за определяне на наградите за изпълнител на годината, песен на годината и албум на годината. Въпреки това, наградите за Worldwide Icon of the Year и Worldwide Fans’ Choice Top 10 ще бъдат определени изцяло чрез гласуване на фенове, без други критерии.

Даниел е с номинации в категориите Best Male Artist и Worldwide Fans’ Choice Top 10.

Още подробности за гласуването + кои са всички номинирани за 2021 МАМА може да видите тук

 

IMG_20211104_041412.jpg

 

П.П: И още една новина в същия дух.

 

Може би скоро ще има събиране на Wanna One!

На 3 ноември JTBC News съобщи, че няколко източника от индустрията са разкрили, че Wanna One планира да се събере отново преди 2021 Mnet Asian Music Awards. Източник: „Разговорите за събиране винаги се водят преди церемонията по награждаването, но тазгодишните дискусии са по-положителни и ентусиазирани. Друг източник прогнозира: „Тъй като I.O.I се събраха отново миналия май, събирането на Wanna One може да е възможно сега."

В отговор на доклада CJ ENM разкри: „Имаме положителни дискусии за различни планове, включително Mnet Asian Music Awards, концерт и албум, включващ всички членове на Wanna One.

Wanna One беше проектна група, състояща се от най-добрите 11 състезатели от „Produce 101 Season 2“ на Mnet. След като групата се разпадна през декември 2018 г., членовете се върнаха към предишните си групи (Minhyun от NU'EST), дебютираха в нови групи  (AB6IX‘s Lee Dae Hwi and Park Woo Jin, CIX’s Bae Jin Young) или тръгнаха самостоятелно (Ha Sung Woon, Yoon Ji Sung, Ong Seong Wu, Kim Jae Hwan, Kang Daniel, Park Ji Hoon, Lai Kuanlin). Ако събирането се случи, това ще бъде първият път, когато Wanna One се събират като група от почти три години след последния им концерт през януари 2019 г.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 2 декември в KBS Arena Hall се състояха наградите Asia Artist Awards 2021, като домакини бяха Leeteuk от Super Junior и Jang Won Young от новата момичешка група IVE. Организирана от Star News и Star Continent, годишната церемония започва за първи път през 2016 г. и почита както актьори, така и певци от цяла Азия.

Всички победители в различните категории на 2021AAA може да погледнете тук.

Kang Daniel, ITZY, ASTRO, WONHO и THE BOYZ спечелиха наградата в категорията AA Best Musician Award.

 

Даниел на червения килим. Цък

FFlrqy5-Xs-AAOy02.jpg

 

Награждаването му..

FFnd-Vr-IXw-AEIu-G3.jpg

 

Kang Daniel Won Best Musician Award | Acceptance Speech at AAA 2021

 

Даниел изпълни 'Antidote' на наградите Asia Artist Awards 2021 

 

FFmv-W60-VUAkqi-Nu.jpg

 

KANGDANIEL (강다니엘) - Intro + Antidote at Asia Artist Awards 2021 AAA 211202

 

***

FFmx81-YVk-AMAt-Ab.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно прекрасно кавър изпълнение от Даниел пуснато вчера на рожденият му ден.

 

[Live Clip] 강다니엘(KANGDANIEL) - White Christmas (Cover)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Disney+ пуска първи тийзър постер и видео на оригиналната серия Rookie Cops преди пускането им през първата половина на 2022 г.

Даниел е част от актьорския състав.

 

FHF-bn-OUYAY9np5.jpg

 

 

Канг Даниел показа характерната си усмивка в първия постер, пуснат за оригиналния сериал на Disney Plus „Rookie Cops“.


На 21 декември KST оригиналната поредица на Disney Plus „Rookie Cops“ пусна своя тийзър видео и първи постер, преди премиерата си. Тук Kang Daniel, Chae Soo Bin, Park Yoo Na, Park Sung Joon, Dohee и други се трансформират в студенти от първа година в полицейската академия, пълни с амбиции.

„Rookie Cops“ изобразява историята на студенти от полицейската академия, които са безстрашни и пълни с ентусиазъм. 20-годишните студенти от полицейската академия в „Rookie Cops“ се очаква да доставят смях на зрителите със своята непохватност и постоянни грешки, но и да трогнат сърцата със страстните си усилия, положени за постигане на целите си.

Премиерата на „Rookie Cops“ е насрочена за първата половина на 2022 г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даниел и партньорката му в сериала дават интервю за CNA Lifestyle .:icon_sunny:

 

#Kangdaniel #Chaesoobin #Rookiecops
K-pop idol Kang Daniel talks about mental health and his acting debut | CNA Lifestyle

 

 

 

Редактирано от jira
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MIYAVI представи видеоклип за "Hush Hush" feat. Kang Daniel.

В мрачния, ноар жанр MV, MIYAVI и Kang Daniel сякаш се срещат чрез връзка с Metaverse.

Междувременно, издадена по-рано като песен в албума на MIYAVI „Imaginary“ през септември 2021 г., „Hush Hush“ е уникална, единствена по рода си колаборация между най-добрия японски китарист MIYAVI и K-Pop соло изпълнителя Kang Daniel. Корейска версия на "Hush Hush", изпята от Kang Daniel feat. MIYAVI, също беше пусната през март тази година като специален OST за оригиналната драматична поредица на Disney+, 'Rookie Cops'.

 

MIYAVI | Hush Hush feat. Kang Daniel

 

Ето и OST..

[MV] KANGDANIEL (강다니엘) - Hush Hush (Feat. MIYAVI) (Korean Ver.) | 너와 나의 경찰수업 Rookie Cops OST

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро беше съобщено, че Kang Daniel се завръща през май, но изглежда, че той ще бъде следващият представен изпълнител за UNIVERSE MUSIC. Графикът за завръщане по-долу дава на феновете тийзър за това, което могат да очакват, а сингълът „Ready to Ride“ излиза на 4 май KST.

 

yu03avf8q1v81.jpg xwwxcl79q1v81.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 24 април KST платформата на K-Pop общността разкри концептуални изображения, популяризиращи предстоящия специален сингъл на UNIVERSE Music на Kang Daniel „Ready to Ride“. В изображенията идолът съвпада с настроението, предадено от заглавието на песента, с неговата запазена марка визуализация и концепция, вдъхновена от мотоциклетист, привличайки очакване за това, което вероятно ще бъде високоенергийно издание.

 

1650790889-image.png 1650791041-image.png

 

Kang Daniel пусна концептуалния си трейлър за „Ready to Ride“.

В научнофантастичния трейлър той се състезава в галактическа надпревара за човечеството.

(KANG DANIEL) - 'Ready to ride' CONCEPT TRAILER

 

Както и тийзър към музикалното видео..

(KANG DANIEL) - 'Ready to ride' Official Music Video TEASER

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега в канала на UNIVERSE е пуснат само част от видеоклипа на песента на Даниел, но скоро ще бъде пуснат и целия..

 

(KANG DANIEL) - 'Ready to ride' Official Music Video PREVIEW

 

След глобалното му пускане на 29 април, чисто новият сингъл на певеца Kang Daniel "Ready to Ride" успешно влезе в различни класации за песни на iTunes по целия свят.

„Ready to Ride“ дебютира на 38 място в световната класация за песни на iTunes. Освен това се класира сред първите 10 в класациите на iTunes „Top Song“ в няколко страни, включително Лаос, Тайван, Сингапур, Тайланд, Хонг Конг, Индонезия и други, от 1 май KST.

В страната, песента успешно влезе в музикалните класации на Bugs и Genie в реално време след излизането си.

Изт.

 

Нооо...

Това далеч не е всичко.

На 2 май в полунощ KST, Konnect Entertainment изненада феновете с трейлър за завръщане. Трейлърът завършва с послание „Всяка история вдъхновява едно поколение“, което повишава очакването на феновете за предстоящото завръщане, което ще отбележи началото на нова глава за певеца, след като завърши своята „цветна трилогия“ с „YELLOW“ миналата година.

Даниел ще се върне на 24 май в 18:00 KST с 'The Story'.

 

(KANGDANIEL) - 'The Story' Trailer

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даниел разкри тийзър изображения за предстоящото си завръщане с „The Story“!

 

Kang-Daniel-3.jpg

 

Kang-Daniel-2.jpg

 

Kang-Daniel-1.jpg

 

В спойлера още..

Off Topic

 

Kang-Daniel-4.jpg Kang-Daniel-3.jpg Kang-Daniel-2.jpg

 

П.П: Ето го и пълното видео на Ready to ride, вчера споменах за него, то пък днес взеха, че го пуснаха.

 

(KANG DANIEL) - 'Ready to ride' Official Music Video Full Version

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...