Jump to content

Recommended Posts

Мноооого приятно! Страхотен Джони, много ми хареса лековатото му поведение, редувано със сериозното, разумно, бизнесменско излъчване. Главната съм я гледала само на едно място и пак харесах как играе силна, борбена и немрънкаща бойна мацка. Много я бива в такива роли /ама пък не съм я гледала в други, де, на слабачка и повлекана, например/. Двете с приятелката ѝ бодигардка са истинска визуална наслада, много ги харесах и като вид, и като поведение на героините. А таткото, старият Хан, каква е тази природа, на почти петдесет е и как изглежда... И е един такъв чаровник... Единственият минус в моите очи е липсата на романтика между главните, което е несправедливо към техните умения, вероятно. Освен една дървена прегръдка, друго не им позволиха да покажат. Но пък двойката "старче – момиче" ме изкефи, и те по на метър стояха, ама на моменти около тях сякаш въздухът димеше от страст.

А иначе ми беше доста интересно и ме увлече сериалчето, радвах се на стилните и готини герои. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен също много ми хареса сериалчето :wub:

Леко за гледане с щипки сериозни моменти, без които нямаше да е същото.

Можеше малко повече интимност да вкарат при главните :rolleyes: Чак пък без 1  целувка за 40 епизода, не бях гледала сериал скоро, но нищо. Имаха си и красивите, и сладурските моменти. Личеше си и химията помежду им. Заслужаваше си отделеното време.

"Старчето" и "Момичето" са ми също любимци тук. Много химия. Историята им беше много адекватно развита във времето.

Старчето беше уникален образ. Изключително многопластов персонаж, а представянето му от актьора беше на изключително високо ниво. Плаках и се смях с него, вълнувах се и му се ядосвах също.  Не мога да не подчертая, че за първи път, освен представянето на възрастен азиатски актьор, мноооого харесах и външния му вид :inlove: Шошуто беше много секси :inlove:

Още не мога да реша, кой образ ми хареса повече. Маймунката или Старчето :icon_sunny: Като оставим това настрана, всеки един образ беше много добре изграден и представен. Както и всяка една сюжетна линия.

Показаха ни любовта и трепетите около нея, болката и страданието, радостта и лудостта, търпението и прошката, смелостта и израстването на човек въпреки годинките. Преплетоха ги много добре и не усетих кога стигнах финала. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приключих.

Най-приятният и сладък сериал който съм гледала.

За това допринесоха перфектната игра на всички,

без глезене и перфектно подбраните за ролите актьори.

На Джони най-сладката и симпатична роля я която съм го гледала.

Благодаря за буквичките.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...